שבת שלום לכולם!

wish i was here

New member
באמת אחלה

בעיקר אם אתה עם אנשים טובים...אבל המפקדות קצת תופסות תחת(אתה לא רוצה לדעת לכמה שכיבות סמיכה ירדתי כשאמרתי למפקדת שלי "מה את מתלהבת את כולה רב'ט...."

itaikuskus

New member
היום כבר יום ראשון

אולי בגלל זה אני דווקא מעדיף בתזמון הזה להמליץ על האלבום- soft cell-non stop erotic cabaret עם frustration האדיר, שנתן כמה כאפות לבחור ממוצע כמוני, לכל מה שבעצם הרגשתי בשנים האחרונות, שאני עומד להפוך לעוד בורג במכונה, בלי להשאיר חותם של ממש, עם בית ממוצע, אישה ממוצעת ותחביבים ממוצעים, והכל בהצגה הבלתי מתפשרת של מארק אלמונד הבלתי נלאה, הבחור שתמיד ניתן היה להטיל ספק במיניותו, מזמין מתמיד, גם באולי הלהיט הגדול ביותר של הצמד, והשיר העוקב, tainted love, כאמור, קאבר לשיר הR&B משנות ה60, שהוליך אותו לכיוונים שונים לגמרי. הסליזיות והפרוורטיות באלבום באה לידי ביטוי הלאה בקטעים כמו seedy films,sex dwarf, עולם הזוהר והתהילה בentertain me ו-chips on my shoulder וקצת פופ בשקל כמו say hello,wave goodbye (הקטע הכי חלש באלבום). סופט סל היו מין חלוצי מוסיקה אלקטרונית, לקחו את מוסיקת הגל החדש, שהתאפיינה בסינטיסייזרים ומכונות תופים, הוסיפה לה מימד אפל ומסתורי, עם סולן אדיר וכריזמטי, והתוצאה- האלבום האדיר הזה, שעלה לי איזה 10 שקל בחור בשחור, ופתח בפניי עולם חדש.

אהבתי אותם בזמנם

מאז ההתלהבות דעכה. אלמונד הוא לא כוס התה שלי. יחד עם זאת, בזמנם הם היו בהחלט חדשנים ונועזים - וגם מצליחים מאוד.

avki

New member
../images/Emo45.gif להקה נחמדה וחדשנית.

פופ שנות השמונים במיטבו.

Artoo Detoo

New member
סרט: The Prestige

סרט מעולה. דרמת-מתח מיוחדת מאוד. על 2 קוסמים בסוף המאה ה-19 שמתחרים על ההצלחה, סרט מאוד מאוד מעניין ומותח. יו ג'קמן (שמפתיע בענק) וכריסטיאן בייל בתפקידים הראשיים, כששחקני המשנה הם מייקל קיין, סקרלט ג'והנסון ודיוויד בואי. שווה ללכת ללא התלבטות. בעברית הסרט נקרא ''יוקרה''. עוד סרט שראיתי בזמן האחרון הוא דז'ה וו (עם דנזל וושינגטון), גם סרט טוב מאוד, מותח ומיוחד.

המלצות השבת (טוב, לא בדיוק...)

במסגרת הוויכוח הטפשי "מי לוקח - פרוג או פאנק?" אני מביאה לשיפוטכם שני שירים (בקליפים, כמובן). הסברים יבואו אחר כך, קודם תתרשמו, ותחוו דעתכם
(חוות דעת שלא יגובו בצפיה מלאה בקליפים, "ייפסלו"
). הראשון הוא קלפי של ג'נסיס, עם פיטר גבריאל המאוד-צעיר, בשירם החביב Twilight Alehouse. http://www.youtube.com/watch?v=gdoXQylu0F0 הראשון הוא איגי פופ בהופעה במנצ'סטר אפולו בשנת 1977, כשהוא מבצע את The Passanger. http://www.youtube.com/watch?v=b0Vxq2uWGFc

Jason2

New member
את ג'נסיס ראיתי עד הסוף

ונהנתי מכל שניה. את איגי פופ ראיתי דקה וחצי וסגרתי לא הטעם שלי.

חבל

אני חושבת שהמינימום שחייבים לעשות לפני חריצת דעה, הוא האזנה לטרק או לצפות בקליפ, עד הסוף. גם ג'נסיס אינם כוס התה שלי, ובכל זאת טרחתי. אני מצפה שתפגינו קצת בגרות. או שלא, איך שתרצו.

Jason2

New member
אני לא חושב שאני צריך

שמעתי מספיק את איגי פופ ושמעתי מספיק פאנק (כולל בתקופה שהוא פרץ) ושמעתי גם מספיק גלאם כדי להבין שאני לא אוהב את זה (מלבד דיויד בואי). אני לא חושב שצפייה בכל הקליפ תשנה את זה. לפעמים מספיק לשמוע משהו כמה שניות כדי לחרוץ דעה.

לפעמים, אבל לא הפעם הזו ../images/Emo13.gif

יש סיבה בגללה נתתי דווקא את הקליפ הזה. את הקליפ של ג'נסיס, אני מודה, בחרתי די רנדומלית, כי הוא ייצוגי לתקופה הזו אצלם, וגם מצא חן בעיני. איגי פופ, לעומת זאת, הוא אמן חשוב, והשיר שהוא מבצע כאן הוא, לטעמי, משיאי הרוק בכלל. אבל, זו בחירה שלך אם אתה רוצה להיות סגור.

Jason2

New member
אוי נו באמת

אני שומע מוזיקה מסביב לשעון כולל דברים שלא הכרתי ודברים חדשים וישנים. אי אפשר להגיד עלי שאני סגור למזויקה, אבל אני בהחלט יודע לסנן דברים שאני לא אוהב ואת המוזיקה הזאת של איגי פופ אני לא אוהב. אגב, מספיקה לי דקה כדי לקבוע אם זה מדבר אלי או לא, בדיוק כפי שמספיק לי פחות מדקת שמיעה בחנות דיסקים כדי לקנות דיסק או לוותר עליו. אחרי 30 שנה של שמיעת מוזיקה מכל הז'אנרים אפשר כבר לדעת בבירור את ההעדפות.

itaikuskus

New member
אם-כבר-איגי-פופ

הנה אחת הלהקות הכי טובות בכל הזמנים- the stooges והנה הRed Hot Chili Peppers עושים את search and destroy האלמותי, וכנראה שמאז שהם הקליטו את הקאבר, שהופיע בין השאר בקלטת המיתולוגית "the beavis and butthead experience", אנתוני קיידיס היה עסוק בלעשות קליפים ממוחשבים או משהו, וכנראה שכח קצת מהמלים, של השיר שלא באמת שוכחים את המלים שלו. לא נורא, עדיין יצא להם טוב.

FunkyMonk

New member
חחח

אני לא מאמין שכתבת: "איגי פופ, לעומת זאת, הוא אמן חשוב," לא יודע אם זה סתם השתרבב או לא, אבל זו בורות.

נו, באמת פאנקי

אני יודעת שאתה מנסה להיות פרובוקטיבי ולגרור אותי לוויכוח. מדוע שלא פשוט תחווה דעתך על הקליפים? ובלי מילות גנאי בבקשה. על איגי פופ יש המון מידע ברשת, וכמובן בספרים. אתה מוזמן לקרוא.

FunkyMonk

New member
כמעט צלחתי

איפה קוסקוס? בכל מקרה, אני התייחסתי ל"לעומת זאת", שמרמז כאילו לעומת איגי פופ, ג'נסיס לא השפיעו. את לא יכולה להגיד שג'נסיס לא השפיעו, הם השפיעו יותר מאיגי פופ.. ד"א, גם על ג'נסיס יש המון מידע ברשת, וגם בספרים (בכל ספר על תולדות הרוק תמצאי מידע על ג'נסיס, ספציפית על פרוגרסיב).

itaikuskus

New member
הנה אני

ג'נסיס לא השפיעו יותר מאיגי פופ. תפסיק להיות שקרן, כבר.

FunkyMonk

New member
על איזו השפעה אתה מסתכל?

ג'נסיס השפיעו בעיקר על הרוק המתקדם וכל מה שנגזר ממנו - הרוק הפחות מתקדם כמו קווין, פרוגרסיב מטאל, אלטרנטיב "מתקדם" (פורקיופיין טרי, רדיוהד, בלה בלה כאלה). איגי פופ לא השפיע יותר מהם (חבל שאני לא יכול להגיד "אל תשקר", טכנית לא אמרת את זה P:)

למעלה