Y yaeli היחידה New member 28/12/07 #1 ../images/Emo16.gifשבת שלום../images/Emo16.gif נתראה מחר בערב..הולכת לישון אצל חברה שלי דתייה שומרת שבת,אז נלך גם לשמור עליה ..פרצו לאמא שלי הביתה (גיליתי את זה היום בצהריים) אז לא מתכוונת לישון בבית לבד בזמן הקרוב עד שהיא תחזור מחו"ל. שבת שלום
../images/Emo16.gifשבת שלום../images/Emo16.gif נתראה מחר בערב..הולכת לישון אצל חברה שלי דתייה שומרת שבת,אז נלך גם לשמור עליה ..פרצו לאמא שלי הביתה (גיליתי את זה היום בצהריים) אז לא מתכוונת לישון בבית לבד בזמן הקרוב עד שהיא תחזור מחו"ל. שבת שלום
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 28/12/07 #2 שבת שלום../images/Emo197.gif הסתפרתי והתפנפנתי ועכשיו סיימתי לדפוק כמה פוזות למצלמה! שיהיו הוכחות שפעם הייתי צעירה ויפה
שבת שלום../images/Emo197.gif הסתפרתי והתפנפנתי ועכשיו סיימתי לדפוק כמה פוזות למצלמה! שיהיו הוכחות שפעם הייתי צעירה ויפה
ה הילי פילי New member 28/12/07 #11 שבת שלום ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif מקווה שהיום אצא לרקוד ולהתפרע
L luda88 New member 28/12/07 #12 שבת שלום ../images/Emo13.gif הכנתי לזניה ועוגת שוקולד שיצאו טעייייים
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 28/12/07 #24 אל תכריחי אותי להעלות את התמונה של העוגת בסקוויטים עם הקישוט לב מקוקוס שהכנתי
ק קושקושית מתולתלת New member 28/12/07 #26 אל תכריחו אותי לעלות תמונה של המאפין שעשיתי.. נו טוב רק נתתי הוראות ופיקחתי איך להכין כי אין באפשרותי להכין...
אל תכריחו אותי לעלות תמונה של המאפין שעשיתי.. נו טוב רק נתתי הוראות ופיקחתי איך להכין כי אין באפשרותי להכין...