קבלי ../images/Emo26.gif
מצרכים: 5-6 עגבניות גדולות חתוכות לקוביות סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות (אני שמתי 2 סלסלות כי אני אוהבת פטריות) 6-8 שיני שום כתושות 2 כפות רסק עגבניות 1 בצל גדול קצוץ דק 1 מיכל שמנת לבישול תבלינים (מלח, פלפל, אורגנו, מרק עוף, מרק פטריות לפי הטעם) גבינה צהובה מגורדת אופן ההכנה: 1. מטגנים את הפטריות עד שהנוזלים מתאדים. 2. מוסיפים לפטריות את השום והבצל ומקפיצים כ2 דקות. 3. מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה, מוסיפים את רסק העגבניות ואת התבלינים לפי הטעם. 4. מוסיפים את השמנת ומבשלים כעוד 2-3 דקות.. בודקים אם יש צורך לתבל עוד.. מביאים לרתיחה ושהרוטב יהיה מעט סמיך. 5. משמנים תבנית ומסדרים עלים של לזניה, מכסים את העלים ברוטב ושמים על זה מעט גבינה מגורדת.. עושים ככה עד שנגמר הרוטב, לי הוא מספיק ל3 שכבות. חשוב לכסות את כל העלים טוב כי אחרת חלק מהעלים ישארו קשים באפיה. 6. שמים בתנור שחומם מראש בטמפ' של 180מעלות ל25-30 דקות.. המתכון הוא של אסם
למישהו יש מתכון טוב ללזניה בשרית?