שבת שלום

איזה קטע.. בדיוק היום חשבתי

שאני צריכה להכין מתישהו לזניה.. אף פעם לא הכנתי
אפשר מתכון מסודר? נראה מעולה!!!!
 

luda88

New member
קבלי ../images/Emo26.gif

מצרכים: 5-6 עגבניות גדולות חתוכות לקוביות סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות (אני שמתי 2 סלסלות כי אני אוהבת פטריות) 6-8 שיני שום כתושות 2 כפות רסק עגבניות 1 בצל גדול קצוץ דק 1 מיכל שמנת לבישול תבלינים (מלח, פלפל, אורגנו, מרק עוף, מרק פטריות לפי הטעם) גבינה צהובה מגורדת אופן ההכנה: 1. מטגנים את הפטריות עד שהנוזלים מתאדים. 2. מוסיפים לפטריות את השום והבצל ומקפיצים כ2 דקות. 3. מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה, מוסיפים את רסק העגבניות ואת התבלינים לפי הטעם. 4. מוסיפים את השמנת ומבשלים כעוד 2-3 דקות.. בודקים אם יש צורך לתבל עוד.. מביאים לרתיחה ושהרוטב יהיה מעט סמיך. 5. משמנים תבנית ומסדרים עלים של לזניה, מכסים את העלים ברוטב ושמים על זה מעט גבינה מגורדת.. עושים ככה עד שנגמר הרוטב, לי הוא מספיק ל3 שכבות. חשוב לכסות את כל העלים טוב כי אחרת חלק מהעלים ישארו קשים באפיה. 6. שמים בתנור שחומם מראש בטמפ' של 180מעלות ל25-30 דקות.. המתכון הוא של אסם
למישהו יש מתכון טוב ללזניה בשרית?
 

free soul

New member
גם אני אפיתי עוגה../images/Emo212.gif

טעימה מאוד וממש קלה להכנה, עוגה לעצלנים
 

TzutZ

New member
שבת שלווום../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

יא- אללה איך השבוע טסססס......
סופשבוע רגוע
 
יששששששששש../images/Emo70.gif

יוצאת לבלות במקום שאני אוהבת
מי יודע איזה הפתעות יהיו הערב
 
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני לא יכולה לשתות הרבה כי אני הנהגת
לעשות שטויות
אבל כמו שאמרתי אני לא מתחרטת על כלום
והלוואי ואני אחזור מוקדם בבוקר רק חבל שכל השבת תלך לי
 
כוכבה../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif

אחרי קצת יותר מחודש עם רשימת ממתינים ארוכה במיוחד הצלחתי לשים את ידי על מקימי.. מה אני אגיד לך..בהחלט חוויה מטלטלת.. מאוד.. לא חושבת שאי פעם פרצתי בבכי בגלל ספר כמו שקרה היום.. אני לקראת הסוף ומצטערת שאני צריכה להתארגן ולצאת.. בכל זאת, כבר קבעתי תוכניות
תודה ענקית..
זה עשה לי המון דברים ..
 
למעלה