שבת שלום

פיט טראוזנד...

הוא כמובן מנהיג וכותב השירים של להקת ה"מה" - The What - שאת קורותיה המ"מ יוכל לספר לכם יותר באריכות.

flowerboy69

New member
מה באמת?איך לא ידענו את זה...

יש פה עוד איזה אחד או שניים שעוסקים במוזיקה יו נואו...הוא גם חבר קרוב של גילמור ומופיע בסרט-"מאחורי פינק פלויד" שם הוא מספר על גילמור כאומן וכחבר ראיתי את זה מזמן אז לא ממש זוכר מה נאמר שם בכל אופן הדיסק בדרך אלי ונראה לי שזה שווה יחס. אגב יצא דיסק חדש למי שמתעניין-הופעה של פינק פלויד ברוסיה בשנת 89 אבל זה דיסק שמי שמתעניין שיפנה אלי אישית(לא חוקי...ששש...)

Shakty

New member
ציפה הומור שחור לא הזיק לאף אחד

ציף צחקה כיוון שילד הפרחים שלנו כתב את שמו של טאונזנד : טראוזנד, ומפה לקחנו את יותר רחוק. :) יום ציני ובריטי לכולם .

*מה* אתה אומר...

ואני חוזרת על הערתי מאתמול (או שלשום): הצעות מכירה וקניה - לא על גבי הפורום. ובוודאי לא מוצרים בלתי חוקיים, שכן אז תמחק ההודעה.

חבל, כי

הומור אנגלי דק ומושחז, הוא מאושיות הפורום. למעשה, אני שוקלת להפוך את זה לאחד מתנאי הקבלה. הנה, לדוגמא, שאלה מתוך שאלון הקבלה לפורום: באוניברסיטת קיימברידג', לפני הרבה הרבה שנים, נאסר על הפרופסורים להחזיק במגוריהם כלבים. חתולים, לעומת זאת, היה מותר. באחד הקולג'ים של האוניברסיטה הועסק פרופסור נודע, שחשקה נפשו בכלב. הקולג' דרש לסלקו. הפרופסור לא וויתר, ופנה לבית המשפט. כיצד פתר בית המשפט את הבעיה?

זה בכיוון הנכון

שים לב שמדובר בפרופ' שרצה בכלב, לא בחתול. כ"כ, מדובר בהחלטה של בית המשפט, היינו החלטה שיפוטית. נו, איפה כל בעלי הדמיון המפותח?

והתשובה

ביה"מ הכריז שכלבו של הפרופסור הוא בעצם חתול, וחתולים, כזכור, מותר להחזיק במגורים.

holo

New member
הומור אנגלי

איזה הומור יש לבריטים האלה בכלל, יבשים כמו קוץ

גם אני בעד Roses

שיר גדול. ואני מחבבת את אאוטקאסט בכלל. האלבום הראשון שלהם מעולה! את השני שמעתי חלקית והוא מדהים!

flowerboy69

New member
עזבו אותכם ממוזיקה כמו פינק פלויד..

הכל לא מוסרי...מעשיו רק כלייזמרים!ולהקת חזנות יובל!...

למעלה