XD שבת שלום! כמעט רשמתי "שבץ שלום" XDDDDD למדתי לנגן את הילדה הכי יפה בגן *-*
S spukipuki New member 5/1/07 #20 XD שבת שלום! ../images/Emo203.gif כמעט רשמתי "שבץ שלום" XDDDDD למדתי לנגן את הילדה הכי יפה בגן *-*
כ כוסית על הגג New member 5/1/07 #27 הלוואי עליי .. אממממ יש מצב שאת יכולה להקליט אותך מנגנת ולהעלות את זה לאינטרנט ולשלוח לי? אני מתה לשמוע חח אני חולה על גיטרה
הלוואי עליי .. אממממ יש מצב שאת יכולה להקליט אותך מנגנת ולהעלות את זה לאינטרנט ולשלוח לי? אני מתה לשמוע חח אני חולה על גיטרה
ס ספיר חולה על נינוש New member 5/1/07 #30 לא הפסקתי, לא ניגנתיי ../images/Emo6.gif../images/Emo126.gif אני מתה לנגןן ואפילו יש לי גיטרה אבל לא מכוונת ><
לא הפסקתי, לא ניגנתיי ../images/Emo6.gif../images/Emo126.gif אני מתה לנגןן ואפילו יש לי גיטרה אבל לא מכוונת ><
כ כוסית על הגג New member 6/1/07 #39 חחחחחחחח נכון התכוונתי אליך../images/Emo6.gif לא שמתי לב שזאת ספיר
S spukipuki New member 5/1/07 #34 למה את לא מבררת לגבי מורים? ../images/Emo203.gif זה חבל אם יש לך גיטרה והכל
ס ספיר חולה על נינוש New member 6/1/07 #37 אין לי זמן וכאלה../images/Emo4.gif../images/Emo126.gif אולי בעתידד