11.9, 6 שנים לאסון מגדלי התאומים

just orr

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

כל פעם שאני רואה תוכניות על זה אני כמעט בוכה =/ (אבל העיקר ממשיכה לראות ><) לחשוב שרגע אחד הם אנשים שכולה הולכים לעבוד/לעשות לאדעת מה, ואחרי שניה..
And New York, New York, So good they named you twice, The city that never sleeps, Do you believe your eyes? If I dissected war, Big apple is eaten to the core, And two tall towers, Crumble to the floor, And Manhattan isn’t there, It’s there no more.

m i c k e y 15

New member
../images/Emo16.gifיהי זכרם ברוך../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

זה עבר כל כך מהר... אני רואה עכשיו ערוץ פוקס..עם כל הטקסים וזה.... חברה שלי נמצאת בניו יורק ממש עכשיו.... אני לא מאמינה שחלפו 6 שנים..זה נראה כאילו זה היה אתמול...

McSon of Busted

New member
יוואוו..../images/Emo16.gif

שמתי לב שהשנה התקשורת בישראל כמעט מתעלמת מהאירוע..או שזאת רק אני! כל שנה אני זוכרת מלא פירסומים בטלויזיה על סרטים דוקומנטריים וכו'...השנה, כמעט כלום, וחבל.
וואו, כמו אתמול אנשים...

Lex 1

New member
נכון, וחבל שאנשים החליטו להתעלם מאסון שכביכול

לא קשור אליהם באופן ישיר אבל קשור מאוד באופן עקיף וזה אחד האסונות המזעזעים בעולם ודווקא אנחנו שהכי יכולים להבין אותם במצב שכזה בחרנו להתעלם.

just chenis

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif זה היה ממש אסון ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

ואמריקה זה פתאום נפל עליה בבום.. זה היה ממש עצוב

יעליקק

New member
2 דברים :&#39../images/Emo7.gif

1. יהי זכרם ברוך, אני כ"כ זוכרת את זה, ולפול ילדים מהשכבהשלי יש יומולדת ביום הזה ::|| 2. הילדה ששמה את הקישור שילדה וכתבת לאבא שלה מכתב שהוא נרצח .. לא רואים את זה זה כאילו נכנס ליוטוב רגיל אז אם אכפת לך לבדוק שנייה ולשלוח ת'קישור הנכון, תודה. יעל :( .

LironPoynter

New member
../images/Emo16.gif

פאקינג 6 שנים, ואני זוכרת את זה כאילו זה היה אתמול. הייתי בת איזה 9, איך אמא נבהלה ופתחה את הטלוויזיה, רק כדי לראות שוב ושוב את ההתרסקות של המטוסים לתוך הבניינים האלה. יהיה זכרם ברוך.

DoLi it is Me

New member
אני הייתי בת 8

ואחשלי בדיוק זיפזפ בערוצי ואז הוא ראה את המטוסים והוא כולו אמר לי "ואו תראי איזה סרט מאגניב איך עשו את זה" אבל אז לא זוכרת איך הבנו שזה אמיתי

למעלה