14 שנה.....

The Experience

New member
../images/Emo16.gif It's A Beautiful Day....

The sun is shining I feel good And no-one's gonna stop me now, oh yeah It's a beautiful day I feel good, I feel right And no-one, no-one's gonna stop me now mama 24.11.1991 - A DAY TO REMEMBER פרדי עזב אותנו בפתאומיות אבל המוזיקה,הקול,הגאוניות,היצירה וQUEEN איתנו עד היום...Till The End Of time,
MADE IN HEAVEN
Farookh Bulsara - 5.9.1946 - 24.11.1991

d i v e l

New member
פרדי לא מת

פרדי עדיין חי וקיים, ומה שיכול להעיד על כך זה פורום קווין בתפוז, שהגיל הממוצע של המשתתפים בו שווה למספר השנים שעברו מאז היום הארור בו גופו (הלא-רע-בכלל, יש לציין) של פרדי בגד בו. וזו לא עקיצה. כל הכבוד לנערים שמחזיקים את הפורום! אני אישית נחשפתי לתופעה שנה לאחר מותו של פרדי, ומייד התאהבתי. המוזיקה של הלהקה נשארת עדכנית לכל זמן נתון, המילים עדיין חודרות ללב כמו אז, ומרגישים את האנרגיה המתפרצת של פרדי בכל הברה. מקווה שהוא יודע כמה אוהבים אותו במותו. זהו העתק של ההודעה שכתבתי בפורום שנות התשעים.

חחח האמת שכשהייתי בן יום, שזה היה ל

פני כמעט 17 שנה, כבר אז שמעתי קווין, אבל בכוח
, המשפחה שלי חולה עליהם, וגם אני.

LEATHER REBEL

New member
אני זוכר איך, כשהייתי בן 14

הייתי בכיון של "קווין" בעוד שאר החבר'ה היו ברובם בכיוון של "מודרן טוקינג". השנה היתה 1986, אגב. לפני כמה שנים ב"מפגש של השיכבה" (כשכולנו היינו כבר בסוף שנות ה 20 לחיינו), התוודה אחד מהחבר'ה ש "זוכר את ההעדפות המוסיקליות שלנו אז? אתה צדקת". נחמד!

../images/Emo16.gif

אני מקווה שהמוזיקה הזו תחזיק מעמד לנצח,אנחנו רק צריכים לדאוג להעביר אותה...

נ ר ו ש

New member
../images/Emo16.gif

הזמר הכי טוב ששמעתי בחיים שלי, עם קול אינסופי ומרגש. גם אחרי שמיעה חוזרת של חלק מהשירים אני עדיין מתרגשת.. יהי זכרו ברוך!

Amit Enchanted

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

"Mama, I don't wanna die Sometimes I wish I'd never been born at all..." איזו תרומה להיסטוריה של המוזיקה. פרדי השאיר חותם על תורת המוזיקה, על השוויון והאפליה. הצבע של החותם לא דוהה.. הוא נשאר חתום בנו.

YellowAce

New member
../images/Emo16.gif

פשוט הזמר הכי גדול ששמעתי , אין עליך פרדי יהיה זכרך ברוך.

KaiserDino

New member
God save the Queen

כבר לא יודע אם מדובר במלכת אנגליה או בלהקה . פרדי הוא המלך שלנו !!! מצטרף לקהל המזכירים את שמו ...

למעלה