צר לי להודיע שבעלה של אנימו נפטר היום . עד אחרי השבעה אני אמלא את מקומה בניהול הפורום.
ח חייםלוי Member מנהל 6/11/05 #1 ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif צר לי להודיע שבעלה של אנימו נפטר היום . עד אחרי השבעה אני אמלא את מקומה בניהול הפורום.
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif צר לי להודיע שבעלה של אנימו נפטר היום . עד אחרי השבעה אני אמלא את מקומה בניהול הפורום.
ה היחידהjud New member 6/11/05 #7 משתתפת בצערך ובצער ילדיך, אנימו. שלא תדעו עוד צער. כמי שמתמודדת כבר כמעט 7 שנים עם אמא והמחלה האיומה הזו, נותר לי רק לאמר - שינוח בשלום על משכבו.
משתתפת בצערך ובצער ילדיך, אנימו. שלא תדעו עוד צער. כמי שמתמודדת כבר כמעט 7 שנים עם אמא והמחלה האיומה הזו, נותר לי רק לאמר - שינוח בשלום על משכבו.
ש שולי הסרגנית New member 6/11/05 #9 אנימו ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif את מצטרפת היום למשפחת האלמנות. לצערי אני כבר במשפחה זאת 3 שנים. ויודעת מה זה הסרט הזה. שלו תדעו צער. וחזרי אלינו חזקה שוב.
אנימו ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif את מצטרפת היום למשפחת האלמנות. לצערי אני כבר במשפחה זאת 3 שנים. ויודעת מה זה הסרט הזה. שלו תדעו צער. וחזרי אלינו חזקה שוב.
ע ע ו מ ר 4 New member 6/11/05 #10 ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifאנימו.... איתך בצערך.
M maxima New member 6/11/05 #16 יווווו אנימו......./images/Emo24.gif...../images/Emo7.gif... משתתפת בצערך.... שלא תדעי עוד צער
P pazi66 New member 6/11/05 #17 כרגע הגיעה אלי הבשורה המרה../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif נילי ואני משתתפים בצערך ובצער המשפחה.אנימו שלא תדעי עוד צער.
כרגע הגיעה אלי הבשורה המרה../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif נילי ואני משתתפים בצערך ובצער המשפחה.אנימו שלא תדעי עוד צער.
ד דולציניה New member 6/11/05 #19 לאנימו חברתנו יקרה../images/Emo24.gifאיתך בצערך ובצער המשפחה, שלא תדעו עוד צער