הצטערתי לשמוע על אסונך קבלי את תנחומי מקרב לב. שלא תדעי עוד צער.
א אפי 7 New member 6/11/05 #23 לאנימו - חברתנו - שיתוף בהבעת הצער מצטרפת לכל חברי הפורום בהבעת השתתפות בצערך לא עוד צער יעטפך. בידידות אפי
לאנימו - חברתנו - שיתוף בהבעת הצער מצטרפת לכל חברי הפורום בהבעת השתתפות בצערך לא עוד צער יעטפך. בידידות אפי
ל לאה שלום New member 6/11/05 #24 אנימו, בצער רב קראתי את הבשורה הקשה על מות בעלך אבי ילדייך, שלא תדעו עוד צער, שהמקום ינחם אותכם, ת.נ.צ.ב.ה, אמן.
אנימו, בצער רב קראתי את הבשורה הקשה על מות בעלך אבי ילדייך, שלא תדעו עוד צער, שהמקום ינחם אותכם, ת.נ.צ.ב.ה, אמן.
מ מנורה New member 6/11/05 #26 אנימו חברתי היקרה משתתפים בצערך ובצער המשפחה בהלקח מכם ללא עת הבעל האב היקר והאהוב מרים ואורי
D deebeebee New member 6/11/05 #27 ../images/Emo24.gifאנימו יקרה צר לי לשמוע חדשות כה רעות. תנחומי לך ולמשפחתך.
ד דרדרית New member 6/11/05 #33 ../images/Emo16.gifמשתתפת בצערך אנימו../images/Emo16.gif מי יתן ולא תדעו עוד צער
O ora11 New member 7/11/05 #38 ../images/Emo16.gifלאנימו היקרה ולמשפחה משתתפת בצערך כל מות בעלך שלא תדעו יותר צער. מחבקת ומנשקת אותך יקרה.
../images/Emo16.gifלאנימו היקרה ולמשפחה משתתפת בצערך כל מות בעלך שלא תדעו יותר צער. מחבקת ומנשקת אותך יקרה.
י י מ י ת 2 New member 7/11/05 #39 אנימו יקרה והמשפחה זה עתה נודע לי על מות בעלך. קבלי את תנחומי והשתתפותי הכנה באבלך. שלא תדעי יותר צער. ואולי תמצאי נחמה בחבריך הרבים ודורשי טובתך.
אנימו יקרה והמשפחה זה עתה נודע לי על מות בעלך. קבלי את תנחומי והשתתפותי הכנה באבלך. שלא תדעי יותר צער. ואולי תמצאי נחמה בחבריך הרבים ודורשי טובתך.