שבת שלום לכולם!

ויסוצקי - רק בטעמים:

Earl Grey, תה ירוק, צ'אי מאסאלה (שזה לא הדבר האמיתי, אבל דודן רחוק). אבל אם אתה רוצה באמת להתפנק, חפש את Twinings. היה אפשר להשיג את זה בסופר עד לפני שנה בערך ועכשיו אני כבר לא רואה את זה. יש לי את זה בעלים (היינו, תה ממש), והם מוכרים גם בשקיקים של 2 גרם (ויסוצקי זה 1.5 גרם ברוב הטעמים. צ'אי מאסאלה זה 2 ג'). המומלצים שלהם : Earl Grey והשמפניה של התה - תה דארג'ילינג. אבל גם התה ה"פושט" שלהם ("English Breakfast") הוא לא רע.

NIR Y

New member
חחח../images/Emo6.gif

אני לא מבין הרבה אבל אני גם מאד אוהב את הארל גריי של ויסוצקי

wish i was here

New member
Rock Bottom

ערב צח ערב זך, אני חובב רוק מתקדם ופסיכדלי לא מזמן שמעתי על הדיסק הזה של רוברט וויטאס מותפף הסופט מאשין,השאלה שלי היא:האם כדאי לי לקנות את הדיסק? אפשר בבקשה שמישהו שיש לו את הדיסק יתן חוות דעת?. תודה מראש

מומלץ ביותר

זה אלבום מורכב, אבל בכל מקרה שווה האזנה (והאזנה חוזרת). מהצד החיובי, האלבום מצליח להעביר את התחושות המורכבות - והקשות - של וויאט, לנוכח התאונה שעבר (ושהותירה אותו נכה) מחד, ונישואיו לאשתו האהובה שהיתה משענתו בשעותיו הקשות, מאידך. מהצד השלילי, האלבום גדוש גם ברחמים עצמיים, ויש בו גם קטעים שאינם מקדמים את היצירות, מעין פינוק-עצמי (self-indulgence) של וויאט. אבל זה גם חלק מהעניין. זה אלבום שלוקח אותך רחוק - למעמקי הים, למעמקי הנפש. אלבום לא פשוט. יתכן שלא תרצה לחזור לשם - לפחות לא לעיתים קרובות. בכל מקרה, מה הקשר להיותך "חובב רוק מתקדם ופסיכדלי"? Rock Bottom עומד בפני עצמו, ללא קשר לשיוך ז'אנרי, והוא עמד במבחן הזמן. זה מספיק.

wish i was here

New member
תודה

תודה, והקשר להיותי חובב רוק מתקדם ופסיכדלי הוא שאני רוצה לדעת אם הוא מתאים לסגנון שאני אוהב...בכל מקרה זה נשמע כמו אלבום נחמד...תודה רבה באמת..אם יש למישהו עוד משהו להוסיף אז בבקשה שיגיד..כל המרבה חוות דעת הרי זה משובח.

NIR Y

New member
יש לי מלא להמליץ

כי הרבה זמן לא המלצתי אבל בכל זאת אני לא ירשם הרבה גרייטפול דאד- אמריקן ביוטי בזמן האחרון שמעתי הרבה מוזיקה משנות ה60 -70 אבל לא בריטית, ואחד הדברים הכי טובים שגיליתי זה את הגרייטפול דאד, סוג של קאנטרי בלוז, ומילים שעושות טוב. פורטיס- סיפורים מהקופסא דיסק מצוין, הדיסק הראשון שלי של פורטיס, והתאהבתי בכותב מלחין וזמר הזה, וגם אסור לשכוח את ברי הגאון שתרם הרבה לדיסק. וגם לקרוא את יער נרווגי, במיוחד מי שאהב את התפסן בשדה השיפון, ספר שמספר על ילד שחיי במעונות ביפן או סין (אני לא זוכר כבר, קצת בושה בשביל אחד שממליץ על הספר), ורואה דברים בצורה מעניינת, אני לא יספר יותר כי זה רק יהרוס.

melancholy man

New member
הבהרה ואולי המלצה בקשר ל Dead

אמריקן ביוטי, שהוא אגב אלבום פולק רוק בכלל לא רע, ממש כמו working-man Dead אלבום ההמשך שלו, אלא מה?, למרות שהם אלבומים מאוד מפורסמים של המתים, הם יוצאי דופן בדיסקוגרפיה של הלהקה, הלהקה היא להקת אסיד רוק, שהשיא שלה הוא בג'אמים ארוכים בהופעות חיות, אם אתה רוצה לפגוש את ג'רי גארסיה וחבריו בשיאם, אני ממליץ על אחת ההופעות הגדולות שלהם משלהי שנות השישים ותחילת השבעים, כמו Livedead או "חיי באירופה" (לא יודע לאיית תתבעו אותי
) אבל מה שיפה בגריטפול דד, הוא שלא תמצא הודעה גרועה שלהם. אבל מה, זה אחר לגמרי מאמירקן ביוטי ומצריך ראש מאוד מסויים בשביל לאהוב את זה. (ומקובלת עלי גם הקביעה שמדובר בתופעה אוברייטד לחלוטין, פשוט לפעמים זה פשוט כ"כ גרובי, שאני לא מצליח לא לאהוב)

NIR Y

New member
תודה על ההברה וההמלצה

בקשר לLIVEDEAD חשבתי לקנות אותו, ועכשיו אני בטוח יקנה אותו. ולא כול כך הבנתי, הודעה גרועה ? וגם לא הבנתי מה אוברייטד ?

melancholy man

New member
זה מצריך הסבר על Deadheads

ועל כל התופעה סביב ג'רי גארסיה והחברה שלו, אבל אני אגיד שLiveDead, הוא אחד מאלבומי ההופעה הכי טובים שאני מכיר. בקשר לאוברייטד, יש אנשים שאני מאוד סומך על דעתם, שטוענים שגריטפפול דד הם להקה מוערכת יתר על המידה ויש בזה משהו, אבל בלי קשר ל heep סביבם, בשיאם הם אולי להקת ההופעות הטובה בהיסטוריה.

אז אתה חולק על דעתו של קית' ריצ'רדס

שאמר: מה אומרים אוהדי הגרייטפול דד כשנגמר להם החשיש? "אוף, הלהקה הזו גרועה!".

melancholy man

New member
עוד לא בדקתי ../images/Emo6.gif

וברצינות?, כן אני לא מסכים עם קית' היקר במקרה הזה. למרות שאני מבין למה יש מי שאומר את זה ומן הסתם, יש גם צדק בדברים האלה, ועדיין, Dark Star בביצוע הארוך שלו, זה משהו שכל חובב רוק צריך להכיר.

למעלה