שבת שלומלום!!!

ג ו א ט ה

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifשבת שלומלום!!!../images/Emo24.gif

ייאייי פעם ראשונה שאני פותחת שירשור שב"ש.... ממ.. טוב השבוע שלי הה די מעפן.. ויש לי הרבה שעות שינה להשלים.. אבל לא היה ממש גרוע והיום.. עכשיו.. הערב.. יש לי לילה גדודי אז ככה שכל הביאוס של השבוע יורד.... הפתעות צופיפנקיות זה תמיד משו טוב... אז מה איתכם?..

ממממ... ../images/Emo110.gif

אז היה שבוע בסדר, לא יותר מדי טוב אבל מילא. ישנתי מלא, חברים שלי התחילו לחשוב שאני נרקומנית מרוב שאני ישנה..
אממ.. מה עוד? היה סילווסטר, ראיתי זיקוקים יאי היום הייתי אמורה ללכת להופעה של אניטה פללי (חחחח תקנאו!), אבל לא בטוח שאני אלך בסוף.. כאילו.. יש מצב.. נראה מי יבוא איתי שבת שלום

כןכן היא בטוח שם ../images/Emo110.gif

שהייתי באזור תעשיה הישן בסילווסטר ראיתי מלא פליירים של ההופעה שלה... חוצמזה היא בטוח תהיה ביררו והכל חח זה מגניב כזה

ShadowiT

New member
שבוע מוזר...

זה התחיל ביום ראשון שלקחו אותנו למוזיאון גוטמן שנמצא בת"א. ראינו תמונות וזה, ועשו לנו סיור בשכונה הקטנה שם מממ קראו לה משהו ציון. זה איפה שש"י עגנון היה גר ועוד כל מיני אנשים בסגנון. כשחזרנו לנתניה ירד גשם, והיה שמש, והיה יחסית חם. זה היה ממש מוזר, חיפשתי קשת בענן, לא מצאתי
יום שני היה בסדר, לא משהו מיוחד סתם משעמם... אה כן, קיבלתי 77 בלשון
אבל אני עושה מבחן שלישי שזה לא בדיוק מועד ב'... זה סתם לשיפור. יום שלישי הייתה שביתה, ישנתי רוב היום וסתם הייתי בבית יום רביעי היה לי מבחן בפיזיקה, הלך טוב, מקווה שוב ל100 חוצמזה לא היה משהו מעניין... בסילבסטר הרווחתי לי כסף בלעשות בייביסיטר. הייתי קצת מבואסת כי לא הייתי עם חבר שלי, אבל התמודדתי. אממממממ יום חמישי... הלכתי לבית ספר, כי בדר"כ אני מגיעה רואים שאין אף אחד ואז אומרים לי ללכת... אלה שלא באים מקבלים מעיין "עונש" וזהו. אבל השנה, בתיכון השאירו אותי בבית ספר, זה ממש עיצבן אותי היינו כולה 10 תלמידים והשאירו אותנו 6 שעות סתם... מה שיצא מזה שבביולוגיה אני הולכת לעשות בוחן שאוטומטי יש לי 10 נקודות... והמורה לפיזיקה שלי גילתה שאני יודעת פיזיקה. היא נתנה לאלו שבאו לעשות עבודת בונוס ועשיתי אותה תוך שניה.. היא הייתה בשוק. היום קיבלתי חזרה תמבחן שלי באנגלית קיבלתי 93... גיליתי שאני יכולה לקבל 1000 שקל מהעבודה של אבא שלי כי אני תלמידה מצטיינת... משהו כזה, עדיין לא הבנתי למה, אבל אני שמחה. ואמממ זהו
מי שקרא את כל זה מגיע לו צל"ש
סוף שבוע טוב לכולם

l a d y b i r d

New member
../images/Emo16.gifשבת שאלום לכווווולם!../images/Emo16.gif

נמנמנמ...השבוע שלי לא היה הכי מוצלח במיחד בגלל המחנך האידיוט שלי והרכזת הסתומה שלי שבגללם הייתי בבאסה כל השבוע (או בעצם רק מיום רביעי), אבל!!!! אבל הייתה שביתה וזה הצליח לכפר קצת על מה שקרה לפני! ווווווו..... היום יום שישי - שידרגתי את החתימה שלי ואני הולכת ללילה גדודי (ושם אני ארביץ לעדי שמרביצה לי המסנג'ר)!!!!! ייאיי- כיף לימית!!! ולשיפור השבוע הבא -
לכוווולם!

שבת שלום../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif

או.קיי אז השבוע שלי..
ראשון- היה יום נחמד..לא משו..באתי עם החולצה החדשה שקניתי.
שני- קיבלתי 20 בבוחן באנגליתתת!
שונאת ת'מורה הנאצית הזאת! אבל...היה יום ממש כייפי! נפגשתי עם אחד שלא ראיתי אותו הרבה זמן..(מהחופש הגדול)...וחידשנו קשרים..ובלילה ב-2 בערך התנשקנו(
)! היה ממש נחמד איתו..כי לפני הייתי דלוקה עליו
והייתה לי פאדיחחחה! כי בידיוק כשהתנשקנו אז הוא דחף לי אצבעות(מעל המכנס!!
)..ואז החברה שלי עברה!
והיה כ"כ מצחיקק!
שלישי- בגלל שהייתה שביתה אני וה-הוא יצאנו ב-4 בצהריים וטילנו ואז שוב התנשקנו בבית לא בנוי בקומה למטה והיה ממש חשוך! אז מ-זה פחדתי!
רביעי-יווו! היה יום כ"כ פאאאנןן! אירגנתי ת'בית כל אחה"צ ואז..ההוא בא אליי. אז ברבע לחצות הוא בא לנשק אותי..ואני בלחץ..לא יודעת מה לעשות! אז אמרתי לו- לאאא! אני רוצה שהנשיקה הראשונה היום תהיה בחצות!
אז בידיוק בחצות היתנשקנוו
יווו! והיה מצחיק לאללה כי נשכתי לו בטעות ת'שפה!
אז הוא גם בא ונשך לייי!
חחח
חמישי- היה יום ממש משעמםםם! אין טעם לספר..
שישי(היום)- היה נחמד בבייצפרר הבאתי למורה את הדגם של מערכת העיכול שהכנתי
והיא אמרה שזה יצא ממש יפה! ואחרי בייצפר אבא'שלי בא לקחת אותי ונסענו לכפ"ס ואני ואחי עשינו בדיקת עניים..ואז אני ואח'שלי הלכנו לדוכנים בקניון וקניתי ניטים דוקקקקרררים!
ושרשרת של גראס(
) ועגיל גדול של גראס(
) וגם טבעת יפה של נחששש!
היה ממש כייף!
ממ..זהו..

Just Adi

New member
../images/Emo16.gifשבת שלום../images/Emo70.gif../images/Emo16.gif../images/Emo80.gif

וואו, אוקיי זה יהיה קצר... היה לי שבוע סביר... עליות מורדות לא משהו מיוחד אבל פשוט , היום היה כל כך בסט נתחיל מזה שעשיתי קעקוע
והוא פשוט מדהים
אני שוקלת לקרוא לו בוסקילה
תודו שזה שם פצצתי
אחרי זה חן בא אלי , אוף מתה על הילד הזה (יו נואו... חן הוכמן
) והביא לי מתנה ליומולדת
אחרי זה הייתי איתו ועם ג'ן (החברה הכי טובה שלי) ואז באה חברה שלי ומישו ... אחד שאני מכירה וזה היה לפני שהורדתי את התחבושת.. אז אמרו שהם יחזרו עוד רבע שעה (כי אז הורדתי) והם קנו לי חבילת עוגיות בסטטט המתוקים האלה אחרי זה, דיברתי עם מי שאני דלוקה עליו באייסיקיו... והוא שאל אותי אם אני רוצה לבוא לשתות היום וכו'... אמרתי לו שאני לא שותה (טראומה) והוא אמר שאם הוא ילך בסוף לשתות הוא יתקשר אלי (יאיייייייי
) ואבא שלי אמר לאמא שלי שאם אני אעשה קעקוע (הוא לא יודע) הוא מאוד לא יאהב את זה... אבל לא יגיד לי כלום (*אושר*) הקיצר, היום אני הולכת לעשן נרגילה עם חברים ואז לקפוץ לקניון להיות עם חברים אחרים ומחר יומולדת
לאב יו אול אני פשוט כל כך מאושרתתתתת

טולָה

New member
../images/Emo24.gifשבוע טוב../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

ו.. אין לי כח לספר על השבוע-לא קרה משו רע פשוט אין בי החשק
וגם אני סנילית בטח אני אשכח 7834349 דברים

6gaia9

New member
שבת שלושששששש!!!!!!!!!../images/Emo3.gif

היה לי שבוע הכי בסט בחיים !!!!!!!!!!!!
ראשון- בב"ס היה כיף ואחר כך אני וחברה סתם שיגענו אנשים בטלפון והיה כיף בטירוף .
שני-ביטלו לנו את כול השיעורים בב"ס אז כול היום השתזפנו מאחורי ב"ס והיה שולט .... ואחרי ב"ס חברה מאמריקה באה וסתם טילנו בעיר . ואז הלכתי לקנות נעליים .
שלישי-הייתה שביתה אז ישנתי ואז יצאתי עם חברים לעיר .
רביעי-ביטלו לנו שוב את כול השעות חוץ מאחת וממנה הברזתי , אז שוב הלכנו להשתזף מאחורי ב"ס ... וחברה שלי חזרה מחו"ל אז דיברנו כול היום והיה כיף ,ובערב לא הרשו לי לצאת אז חברה שלי וידיד באו אלי ....
חמישי-בפעם השלישית השבוע ביטלו לנו שיעורים (חוץ מחשבון) אז סתם דיברנו ... ואחרכך הלכתי לחברה ...
שישי-אני חולה אז נשארתי בבית וגם באו אלינו אורחים מאוטרלי אז היה כיף ... בקיצור היה שבוע בסט ..... ודרך אגב אני מאוד גאה בכול מי שקרא הכול ....

למעלה