שבת שלומלום!!!

שבת שלוםםם../images/Emo163.gif

אז מה קורה??? אוקי נתחיל בשבוע המוזר מעצבן חביב מקסים(פחחח) משוגע... וכו' וכו'.. אז ככה: יום ראשון:היה די מוזר...ומבחן בג"ג... יום שני:גם היה מוזר...אבל היה מצחיק בבית הספר.... וביקרתי מהמורה שלי שתוציא אותי מ5 יחידות אנגלית...(לא בגלל שזה קשה אלה בגלל המורה שמחפש אותי בקטנות...) ומורה ליהדות שלי ביקש ממני סליחה כי הוא אמר לי משהו לא יפה... יום שלישי:הייתה שביתה וישנתי עד11:32 חחח והיה די נחמד אבל האח המציקי שלי העיר אותי בגלל שהוא ניגן על הגיטרה החשמלית שלו וזה די לא נעים... אגב התבלבתי בימים וחשבתי שיום שלישי זה בעצם יום רביעי.. ובגלל זה לא הכלתי לצופים(אוייייי אני מטומטמת) יום רבעי:היה די מבאס... חזרתי לבית הספר ושוב השתעממתי... ובערב היה סילבסטר אם זכור...והיה מאוד משעמם הלכתי לקניון באיזה 18:00 חזרתי ב20:00 ומאז עשיתי עבודה בפיזיקה וסיימתי אותה רק ב3:00 לפנות בוקר.. יום חמישי:באתי עייפה לבית הספר... והגשתי את העבודה המכוערת הזאת למורה.. חחחח המורה הסתכלה עליה ואמרה "ואו איזה יפה העבודה שלך" אמרתי לה:"אסור להסתכל על החיצוניות אלה רק על הפנמיות..." חחחחחחחחחחח אני דפוקה... יום חמישי נגמר בזה שישנתי כל אחר הצהריים ובערב למדתי למבחן בתנך..! יום שישי:באתי ערנית מאוד לבית הספר...והיה נחמד.. יבשתי ת'מורה לאנגלית שחשב שאני מדברת(טוב דיברתי) והוא שאל אותי "רותם מה המילה האחרונה שקארנו?" ועניתי לו.. ווואווו איזה יבוש.. לא היה לו מה להגיד אז הוא אמר .."טוב אז אל תדברי יותר" איזה הומו מוגבל!!! והיה לי אחרי ההפסקה מבחן בתנך.. דרך אגב הלך לי ממש טוב!!! ו... בערבבבבבהייתה מסיבה לחברה שלי לדרך אגב היא ארגנטינאית.. והיה כל כך כיף.. והיו שם חברה שלה ארגנטינאים כולם מצחיקים אחד אחד(מגובר גם על בנות) וכולם ילדים חמודים כאלה שלא בייבשים ורוקדים רק שהם מזיזים ת'תחת יוווווווו זה היה מוזר... ודי נחמד(לא זה לא מה שאתם חושבים.. והיום יום שבתקמתי עלפני כמה זמן התקלחתי ונכנסתי לפורום.. וגם אני יוצאת ... אז למי שקרא... אוהבת אותכם המון.. וגם למי שלא.. אבל נו... טוב

DrKasperrrr

New member
עשינו אתמול מרתון חבריםםם ../images/Emo28.gif

ראינו 16+ פרקים רצוף עד הבוקר, שולט!. מומלץ

וואאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo105.gif

איזו עונהה?........???? חברים זו הסדרה האהובה עליייייייי אני מטורפת עליהה!!! יש לי את כללללאבל כלללללללללל העונה הרביעית ביד וי די! תשאלו אותי כל דבר אני ידע אותו!!!!!!!! הכללללל!!!!!! ^-^

amirbilu

New member
חחחחחח~~>

כתבתי ממזמן למטה "איכס" על איזה מישהי שרוצה להתחרמן עם מישהו, כמובן שזה היה בצחוק ואני רואה שלקחתם את זה ברצינות. אז ממש לא.

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

באמת לא הבנתי למה אנשים לקחו ת'"איכס" הזה ברצינות...

ג ו א ט ה

New member
וואייי!!!! איזה אלוף אלוף אלוף!

עכשיו קמתי... ו.. וואי היה ממש שאווה! הייתי בא"ש לילה (אימון שדה לילי..) והיה משו בסט! לא אמרו לנו שזה יהיה א"ש לילה... התחלנו עם משחקים מצחיקים כאלה וב-12 נכנסנו לשקי שינה והתחלנו לדבר שטויות (זה היה באולם ספורט של איזה בצ'פר) והיה ממש מצחיק ועד איזה 3 בלילה אני לא הצלחתי לאכול! כי הפה שלי היה תפוס בלצחוקקקק.... ואז ב-3 וחצי ככה נרדמתי.. ואז פתאום ב-4 מעירים אותנו.. ואז יצאנו אחד אחד קשרו לנו את העיניים החזקנו חבל.. והלכנו בעיניים עצומות לים... היה אלוף!..עשינו פזצטות... בעע שיבולת! כולם קופצים.. חח ומתן המצחיקול הזה.. (כן ימית הוא היה איתי.. להב21 שולט!) ואז נתנו לנו משימה כזאת להגיע לאיזה שהוא מקום בלי שיראו אותנו עם הפנסים והצלחנו! אני והזוג שלי לפחות... ואז קיבלנו מלא רמזים למטמון ומצאנו אותו (דרך אגב רמזים ממש קשים לפיענוח..) ואז מצאנו קופסה עם מושמושים בצורת עניבה.. ואז עשינו מסדר וקיבלנו עניבות שוות! כתום עם פס ירוק.. אאהה אני מתרגשת... ו.. ו.. אז באתי הביתה נרדמתי וקמתי עכשיו ומחר יש לי מבחן בערבית...
... קיצר מי שקרא את כל זה.. אני מאוד מאוד מאוד גאה בו שיזכה למצוות.. חחח טובול גיא אתה אדוניייי!! אהה אני במצב כפית...

fushi e

New member
שבת שלום../images/Emo95.gif

תגידו שמתם לב שנעלמתי לזמן מה?! לא נראה לי
האתר לא עבד לי.. משום מה.

Just Adi

New member
אני שמתי לב ../images/Emo24.gif ../images/Emo80.gif

תסתכלו באיזה שעה אני כותבת.. לא נרדמת
אניוואי... מי שאני דלוקה עליו?... אהמ.. מחר בבצפר

MiToOsH

New member
שבוע טוב. ../images/Emo104.gif

השבוע שלי? עדיין מסתובב סביב המעבר לבית החדש.. היה לי שבוע קצר מבחינת לימודים כי בשלישי הייתה שביתה ובחמישי הברזתי. והכי כיף- ביטלו לי מבחן ביום שני בגלל העיצומים :) הייתי בהופעה של רועי לוי והכרתי 3 בנים חאאאאבודיםםםם ממוצקין (איפשהו קרוב אליי). היה מעולה. עבדתי ביום חמישי והיום, והייתי עם כל אלה שעובדים איתי בבאולינג. היה כייייף ועשיתי 81 נקודות (ריספקטטטט!!).. הגעתי למסקנה שהבן של מנכ"ל רשת (אלה מערוץ 2) עובד איתי, והמנהל משמרת התלונן שהוא צריך לשלם כסף לשני טחונים (הבן של מנכ"ל רשת ואני..).. ביום רביעי הכלבה שלי (שהיא לא בדיוק שלי, אבל אני עדיין אוהבת אותה) הסתבכה עם איזה גידול שיש לה וביום שישי הרדימו אותה. קצת מוזר בלעדיה, אבל אנחנו עוד נתרגל. שיהיה לכולכם שבוע מעולה ומלא שמחה, כי לבכות זה בכלל לא כיף.

*באיחור אופנתי* ../images/Emo9.gif../images/Emo105.gif

ראשון - זה היה מזמן, לא זוכרת מה היה.
שני - כנ"ל, אני רק זוכרת שהיה יום נחמדדדד.
שלישי - זה נראה כ"כ רחוק... השביתה הייתה השבוע, או שבוע שעבר? מילא, התבטל מבחן בביולוגיה, בכל אופן.
רביעי - היה יום מצויין, ואפילו באופן שלא מתאים לי הברזתי מ-3 שעות מודרני [
], אבל אז גיליתי שהכלבה שלי כנראה תמות, ובכל שאר היום פשוט בכיתי.
חמישי - עם כל הכאב הנ"ל, הייתי צריכה ללמוד למבחן בערבית (קיבלתי 98, אגב
)
שישי - הרדימו את הכלבה שלי. היא חסרה לי... אבל אני משתדלת שיבדרו אותי, ואז אני במצבי הרגיל. אני אתרגל, אני מניחה
שבת - היה יום ממש ממש טוב
וזהו, לא היה לי כוח יותר מדי

ג ו א ט ה

New member
אוי איזה עצוב זה שבוע של...

כלבות שיש להם איזה משו... אוי... ל-2 ילדים כבר... בעעע עצוב... הכלב שלי עוד צעיר נקווה לטוב.. (4 זה צעיר נכון?.. אז מה אם הוא ש-מ-ן.. אני ימות לפניו)

למעלה