*1000000

swann

New member
יהי זכרם ברוך ../images/Emo16.gif

סבתי עברה את השואה עם אחיותיה. נשארו 5 אחים מתוך 12. סבי היה פרטיזן, ונפטר לפני 16 שנה בדיוק ביום השואה מסרטן. השנה אני מפספסת את האזכרה שלו... מהצד של אבי הוריו ברחו מפולין לרוסיה, אבל שאר המשפחה נספתה. יהי זכרם ברוך !

cookie1

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifיהי זכרם ברוך

סבתא שלי שרדה את המלחמה בזכות חלב אם... דודה שלי היתה תינוקת קטנה באותם ימים, וסבתא שלי מכרה לטיפת חלב המקומית את עודפי החלב שלה תמורת תלושי מזון. ושלא נדע לעולם עוד סבל

T noki

New member
../images/Emo16.gif מקווה שגם הדור של ילדינו

יזכור וישמע סיפורים. לצערי, ניצולי השואה הולכים ומתמעטים וילדינו לא יזכו לשמוע מהם ממקור ראשון. לכן חשוב לתעד לצלם ולכתוב את סיפוריהם, עיקר אם יש במשפחה והם מעוניינים בכך, כדי להעביר לדורות הבאים.

tonti

New member
../images/Emo16.gifיש לי לויה היום

אח של סבתא שלי, ניצול שואה, נפטר אתמול. סבתא שלי גם ככה בקושי עוברת את היום הזה. לא יאמן כמה אדם יכול לאבד ובכל זאת להשאר שפוי.

dafdaf

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo141.gif

AY1

New member
לזכרם ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

קרן^

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

למעלה