זו היתה שנה של אושר

k e l l y 1 8 1

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gifזו היתה שנה של אושר ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

בחיי מתת וכנרת. לפני כשלושה חודשים השתחררה מתת משירות כקצינה בחיל מודיעין. חודש לאחר השחרור התחתנה עם ישראל אדלר, קצין בשיריון. "היא תכננה ללמוד משפטים, להיות שופטת בישראל ולהביא צדק לעם", סיפרו תושבים בכרמל. דובר היישוב, רון צוראל: "מתת לקחה מאוד קשה את הגירוש מחבל קטיף ולאחרונה הייתה מדריכה ליהדות במדרשת מעלה חבר. הייתה בחורה חברמנית ודומיננטית רק לפני כחודשיים נישאה מתת רוזנפלד-אדלר בת ה-21 לבחיר לבה, ישראל. היום (יום ב') הוא ילווה אותה למנוחות, לאחר שנרצחה בפיגוע בצומת גוש עציון יחד עם בת דודתה, כנרת מנדל, בת 23, שתיהן תושבות ההתנחלות כרמל בדרום הר חברון עֹז ישראל בן-מאיר, בן 14 במותו, התגורר במעון מאז גיל שנתיים. בשנה החולפת סיים את לימודיו בחטיבת הביניים בסוסיא, והחל ללמוד בכיתה ט' בישיבת בני עקיבא בדימונה ה' ינקום דמם ימח שמם של הערבים האלו אני לא רוצה איתם שלום אין לי מושג מה איתכם אבל שלום איתם לא יהיה בחיים לא משנה מה וכמה תתנו להם הם ימשיכו להרוג אותנו
| מתוךynet

דיייי...זה כזה כואב..

תיראו איך החיים של הפרחים האלה נקטפו..למה יש כל כך הרבה רוע..למה?!

AB17

New member
אין שום צורך

להזכיר את שמות ההרוגים לצורך כל מני שרשורים פוליטיים. זה לא מכובד.

very dark girl

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

אני לא יכולה .. זה כל כך עצוב!!! בשבילנו זה רק עוד 3 שמות שאנחנו נשכח בעוד כמה ימים אבל בשביל אנשים אחרים זה כל החיים!! מה נסגר עם המדינה הזאת?! איך אפשר לתת לדברים כאלו לקרות... אני באמת לא רוצה להכניס את הקורבנות לוויכוח פוליטי אבל באמת... שאלה שנובעת אך ורק מתוך כאב... אתם באמת רוצים שלום עם האנשים שלקחו מאיתנו עוד 3 אנשים מדהימים.?

the mnm factor

New member
אתה מתייחס לאלוהים כאילו הוא שחקן

חיזוק... כאילו אנחנו הנבחרת והוא איזה יוסי בניון... לאיזו רמה אנחנו עוד נרד? "עוד ננצח אותם"? "בעזרת ה'"?

the mnm factor

New member
איך את יודעת שהם מדהימים?

את קובעת שהם מדהימים בלי שהכרת אותם בדיוק כמו שאת קובעת שכל הערבים הם מחבלים בלי שהכרת אותם. זו גברתי, דעה קדומה... ובגלל זה אנשים נרצחים... בגלל דעות קדומות. תחשבי על זה לפני שאת קובעת מי מדהים ומי רוצח.

very dark girl

New member
לא,

אני פשוט דתיה ולא מתחברת בחגים. בכל מקרה, כן, אני יכולה לקבוע שהם מדהימים כי את שני הבנות דודות אני מכירה ואת הילד אנשים שאני מכירה מכירים, ומהסיפורים שלהם הוא בן אדם ממש מיוחד, יהי זכרם ברוך.

the mnm factor

New member
אז את קובעת לפי סיפורים מי מדהים?

כמו שאת קובעת ע"פ דעה קדומה שכל הערבים הם בעצם איש אחד...

One Echoe

New member
למה אתה כזה קטנוני?

למה בשרשור של נפטרים? זכותה להגיד עליהם מה שבא לה, כל עוד היא לא מבזה אותם. יש בך איזושהי שנאה לא מובנת לי.

אני הכרתי את כנרת הי"ד, והיא הייתה

מדהימה!!!!!!! ובטוחה אני שבת דודתה מתת הייתה לא פחות ובודאי עוז היה עלם חמודות. נו, מה יצא מהעקירה??????????? מתי מפנים את גוש עציון??????????? עזבו אתכם, סתם עוד מתנחלים, הרי דמם מותר............. חס ושלום. איפה השמאלנים הנאורים.... על איזה מגדל שן ברמת אביב ג'... קשה לעשות שם פיגוע ירי הא?

the mnm factor

New member
כל מתנחל- אבל כ-ל מתנחל

מתיישב בצורה לא חוקית על שטח שלא שלו... הם צריכים לקחת את האחריות הזו כשהם מתיישבים שם. אני לא אומר שזה לא עצוב- כל מוות הוא עצוב... אבל להאשים עכשיו אותי (אני שמאלני קיצוני, שבמקרה גם יושב במקום רחוק מהתנחלויות) בזה שהמדינה לא עושה מספיק כדי שיהיה שלום... זו בושה.

TOMASS The Best

New member
השמאלנים אומרים: בגלל הימניים

והמתנחלים יש פיגועים והרוגים. ואני אומר בזכות השמאל ובמיוחד 3 הגאונים (אפסים בדיעבד) רבין פרס וביילין יש להם אמצעים להרוג

למעלה