בגריל לשבת

נעמהdj21

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo78.gif../images/Emo32.gif בגריל לשבת ../images/Emo26.gif

אתם מוזמנים לשרשר לפה כל מה שלא קשור ישירות לסידרה ... אני אתחיל: יש לנו עכבר בביתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ואנחנו לא מצליחים כבר חודש לתפוס אותו כי הוא עכבר חכם. אימאלהההההה הוא גדול גם אימא שלי ראתה... יאבה. וחברה של אח שלי לא רוצה לבוא בגלל העכבר , אז אימא שלי קנתה מלכודת ב - 90 שקל!!! (כי העכבר הזה צריך מלכודת גדולה מיוחדת
) ועכשיו העכבר מראה סימני נטישה.... חחחח איזה עכבר מטורף. הוא גונב דברים ומחביא ליד המכונת כביסה

מצב חמוד.........

כמה שזה מצחיק שאנחנו אנשים גבוהים גדולים מפחדים מעכבר קטנטן. איזו סטיגמה יש עליו.כמה גדול האורח שלכם? כמו גור חתולים?חה.חה.חה.... שאיפה שהוא נמצא הביית מלוכלך או כמו שיש כינים לילד אז המשפחה מלוכלכת........מסכן העכבר....... תשמעי חשבתי על זה אולי הוא בעצם חייזר שמנסה להעביר לכם מידע?????..

נעמהdj21

New member
פחחחחחחח חייזר... נהרסתי !

הבית שלנו סופר-נקי... כנראה שיש מכת עכברים בשכונה. והעכבר בגודל של אמממ קביה נגיד? איאמ שלי אמרה... אבל בינתיים הכלב שלי הוא היחיד שכמעט נלכד במלכודת הזו. והאצבע שלי!

נעמהdj21

New member
העכבר נלכד!!!! איזה חמוד הוא...

אח שלי התעורר מוקדם היום והעיר את כולם לראות את העכבר... הוא דיי גדול אבל ממש חמוד. בבוקר שיחררנו אותו ליד הים...הכל טוב! נקווה שאין עוד עכבר.

למעלה