בוקר טוב וטיסה נעימה לרותם!

eilati27

New member
../images/Emo160.gifבוקר טוב וטיסה נעימה לרותם!

בוקר טוב לכולןןןןן! יום חמים ונעים!

Karina85

New member
בוקר טוב!!!

רותמוששש - טיסה נעימה ובטוחה!!! תחזרי בשלום! תהני המון!!!
לאב יוששש !!!

eilati27

New member
מתוקה שלי...

מה קורה בובה??? התגעגעתי אלייך!!!! מה עם איזה מפגשון העתיד הקרוב???

Karina85

New member
מאמוששש

גם אני התגעגעתי מאוד!!! מפגשון בכיףףף אחרי הפסיכו!!! בניגוד אליך כפיתוש בפסח אני כן אצא מעבדות לחירות... וגם אתן תשתחררו מחפירות על הפסיכומטרי חחחחחחחחחחחח אוי כמה ששיגעתי אתכן...
לא נורא, אתן אוהבות אותי בכל זאת...
ושוב אני אצרף תמונה הורסת...

שונית 7

New member
בוקר טוב בנות...ולרותמוש ב-../images/Emo23.gif

נסיעה טובה בובונת.מאחלת לך אחלה טיול תנקי את הראש תצברי חוויות והעיקר: תהני ,תהני תהני
שולחת לך ים של אנרגיות
. אין ספק בא לך טוב מכיוון הפורום,צוידת בהרבה חדשות טובות מגיזרת אייזנברג ערב הנסיעה
אז סעי בשלום מתוקה ותחזרי בשלום אולי בלי נדר לקראת הופעה מהממת. הרבה הרבה
ו-
ממני ב-

kapit5

New member
../images/Emo24.gifרותם-סעי ותחזרי בשלום

היי לבנות משירשורי הבוקר. אני כרגיל בין לבין. פסח מיתקרב ובתור מארחת המלאכה מרובה. חג החרות???? הצחיקו אותי..השתעבדות טוטאלית לבית לקניות ולבישולים. אבל איך אומרים.....שאלה יהיו הצרות שלי. יום כייפי. עפתי .....לקניות כמובן.

eilati27

New member
חירות חירות...

אני עפה לי לטורקיה ב - 5/4 עד לחמישה ימים אחחחח... שקט!!!

L e e e e e

New member
אח...איזה יום יפה

"בוא נפקח את העיניים איך השמש בשמיים" אזכור קצרצר בחדשות מוזיקה 24 (נראה לי כמו העתק של E) http://www.music24.co.il/NewsItem.aspx?ID=782 ערב הוקרה לצדי צרפתי (מעניין מי...): http://www.nrg.co.il/online/5/ART1/559/418.html והיום בערב יש את "עשר הכי" בערוץ 2 , וכולם יודעים מי ברשימה. אגב, באתר החדשות העדיפו
על לואי. בקשתי שישימו, אבל אני מסופקת. טיסה נעימה לממריאים. "טוב טוב, טוב לי על הלב טוב, טוב, טוב"

eilati27

New member
כל הכבוד לצדי...

אבל אין שם אזכור על ג'קו... או שלא הבנתי אותך נכון?!

L e e e e e

New member
בכתבה אין אזכור

מה שחשוב כאן הוא האירוע והרשימה המלאה של המוזמנים.

rifkin1

New member
אני משערת שאם הוא היה משתתף

אז היו מזכירים אותו בין המוזמנים... הרי תמיד שיש קשר ולו הכי קטן, באירוע או כתבה, לג'קו אז דואגים לשים את שמו בכותרת הכתבה. טוב שטויות...תודה לילוש.

טיסה נעימה לך רותמושששש ../images/Emo160.gif

Go girl and have the time of your life because you deserve it don't forget to send us pictures so we could imagine that we're their having fun with you Love ya your American sister This one is for you so you don't forget how looks

למעלה