בוקר טוב וטיסה נעימה לרותם!

Karina85

New member
איך אפשר לשכוח...

חחח אמרתי לרותמוש שתכנס לפורום לפני הטיסה אני מקווה שהיא תספיק!!! היא הלכה היום לביצפר...

Karina85

New member
לגמרי...

נשששמה שתהנההה אגב לידיעת הקורא ג'קו - היא מוכנה לקחת אותך במזוודה, חישבנו את זה ונראה לנו שתצליח להכנס, (היא ארזה 3 מזוודות עם בגדים, 'שוגעת הרותמוש הזאת...) בקיצור אז אם אתה רוצה אתה יכול לטוס לארה"ב חינם!!!

../images/Emo6.gif נראה לי בכייף ירצה להצטרף....

אבל בכל מקרה הוא יגיע לשם בטוח.... עם קריירה בנסיקה בדיוק כמו המטוס של רותמושששש

talytal

New member
רותם, שיהיה לך הכי כיף בעולם! ../images/Emo140.gif

שתהני מכל רגע מהטיול, שהטיסה תעבור מהר וקל, ואל תשכחי, כשאת יכולה, לכתוב לנו חוויות!
נתגעגע המון, מתוקה!

rootteem1

New member
היוש!!!!

תודה רבה לכולן! אתן מדהימות! אוהבות אתכן כ"כ! חח קטרין אהובתי אני כ"כ אתגעגע אליך=[ ולכולן!
באמת שיש לי מקום לג'קוש' במזוודה חחח ואני מקווה שאני אוכל להיכנס לתפוז, אבל אם אני לא אצליח, אפשר תמיד לשלוח לי מיל ל- [email protected]. אני אצלם המון המון תמונות, הסרו חחש מליבכן! מתוקות! אוחח איזה פורום חמוד ואוהב אתן=] אני רוצה להתחלף עם ג'קו! חח סתם סתם.. קטרין על מה שדיברנו.. אאמ אאמ! זואעל'ה שלי אוהבת אותך
get ready to a inundation=] אילתי תודה על פתיחת השרשור בוקר עם ההקדשה=] תיהני בטורקיה=] כפתיוש תודה רבה! בטוח שכן=] טליטלוש אני מקווה מאוד בשביל כל הפורום שיהיו חדשות טובות במשך החודש הזה=] תמשיכי בניהולך המצויין=] ושוניתוששששש תודה=] לא דיברנו בכלל על אמריקן איידל!!! סנג'י המסכן=[.. חח אני אצביע משם.. אני לא יודעת עדיין למי.. חח אני אראה שם את התוכניות=]

Karina85

New member
../images/Emo24.gif

אוי מתוקית שלי אני אתגעגע אלייך המוןןן !!!
מאמוש למה התכוונת על מה שדיברנו??? המוח שלי לא מצליח לקשר... חחח!!! חולה לעייך מאמוש תהני ותחזרי בשלום!

rootteem1

New member
חח כשדיברנו

דיברנו על ג'קו.. ועל דבר שקשור לג'קו שמתחיל בה' ונגמר בה'.. ואת יודעת.. חח עזבי יואו דידה הפדחנית הזאת! דידה אם את קוראת אז מצטערת על סבא שלך! בקשר להתחלה אל תעשי יותר פדיחות! כי הלב שלי גם ככה רגיש מאוד! כפרעליך! אוהבתתת אני הולכת ואני אחזור אממ שאלה טובה.. לא בטוח שאני אחזור.. אז תודה לכולן! אוהבת מאוד! סתם סתם אני אחזור לומר שלום בפעם האחרונה צ'אוו

rifkin1

New member
רותם מקסימונת, תהני ותעשי חיים

תודה על הכל
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eilati27

New member
ברור שתחזרי לומר שלום...

או יותר נכון להתראות.. כי את חוזרת.. נכון????
חחח.. תעשי חיים ילדה יפה...שלא תשכחי אותנו... טובלרון ייתקבל בברכה! חחח.. סתם! תשמרי על עצמך...

למעלה