הזמנות מהרשת....

Camden

New member
8ty8beauty

שלום לכולן
רציתי לשמוע אם מישהי הזמינה פעם לקים מ8ty8beauty, ואם כן איך זה הלך ואם זה עדיף או פחות עדיף מלקנות בטרנאס דיזיין.. שלחתי להם מייל בנוגע למחירי החבילות והם אמרו שהמחיר הנמוך ביותר לחבילה הוא 16 דולר למשלוח של חבילה של 6 לקים, אבל שזה על אחריותי כי לחבילה אין ביטוח ואין מספר שאפשר בעזרתו לעקוב אחרי החבילה (tracking number)... ואם כבר פתחתי הודעה חדשה, מישהי יודעת כמה לקים אני יכולה להסויף לחבילה הקטנה בטראנס דיזיין אם אני מזמינה את הקיוטיקל אירייזר של CND? שלחתי להם מייל והתגובה שלהם הייתה לא קשורה בעליל... תודה!

צונית

New member
../images/Emo10.gif #1

למה אני לא מצליחה להזמין מטראנסדיזיין?
מסתבר ששכחתי את הסיסמא (ניסיתי את כל הסיסמאות המוכרות לי וזה מקפיץ אותי חזרה לאותו דף ריק. זה מעצבן שזה לא כותב משהו כמו "סיסמא שגויה" אלא רק מאפס את הדף!) בכל מקרה, שלחתי מייל לצוות תמיכה אבל עוד לא ענו לי. לחצתי על הלחצן הזה של "שכחתי סיסמא" אבל כלום לא מגיע לי למייל. ניסיתי לעשות יוזר חדש - שוב מחזיר אותי לאותו דף ארור של הכניסה כיוזר ישן או חדש. ניסיתי שוב דרך האקספלורר (בהתחלה דרך כרום) וכלום!!! איזה עצבים, מה לא רוצים שאני אזמין?? ברגע שזה נגרר אצלי יותר מדי זמן - יוצא לי כל החשק
מה עושיםםם?

Harlot

New member
לא הזמנתי משם

ולמעשה גם לא שמעתי מעולם על האתר הזה, אבל מבחינת מחיר משלוח נראה שיותר משתלם בטראנסדיזיין (שם את מקבלת תשעה לקים ב 18 דולר). אבל איך מחירי הלקים שם? אם זול יותר מטראנסדיזיין אולי כן משתלם לקנות שם... בעניין הביטוח ומספר העקיבה - פשוט לא לדאוג. תדאגי רק לשלם בפייפאל, ואם החבילה לא מגיעה אלייך אז את פשוט פותחת דיספיוט בפייפאל והם יחייבו אותם להחזיר לך את הכסף, למרות כל מה שהם אומרים. את פייפאל זה לא מעניין אם יש ביטוח או לא. מבחינתם מספק המוצר חייב להוכיח מסירה. אם הם לא מצליחים לספק הוכחה כזאת מחובתם להחזיר את הכסף. וזה תמיד עובד ככה.

צונית

New member
../images/Emo10.gif #2

למה אין את הלק המושלם הזה בטראנסדיזיין? --->

צונית

New member
את אומרת את זה על סמך התמונה

או שיש לך אותו? ואם כן, אז מאיפההה?
זה מצחיק, יש לי את התמונה שלו שמורה בתיקיית הלקים המועדפים עליי כבר איזה שנה ולא חשבתי בשום שלב באמת להזמין אותו עד עכשיו. ממש לא ברור למה. לפי איזה פוסט שראיתי אצל סקראנג'י הוא היה גרסה מחודשת ומוגבלת וכנראה שבגלל זה אין אותו בטראנס (בטח נגמר, אבל המכוערים מאותה קולקציה עדיין שם
) אוף.

ידעתי שזה זה!!

גם אני רציתי אותו ממש ואין אותו בטראנס אני לא מבינה למה למזלי אני טסה ללוס אנג'לס עוד כמה ימים זה אחד הדברים הראשונים שאני ארכוש שם חחח

bashmorsh

New member
אני חושבת שיש לי אותו להחלפה אם את רוצה...

אני לא בטוחה כי הוא במקום אחר כרגע אז אני לא יכולה לבדוק... אבל יש לי או אותו או צבע דומה...

צונית

New member
../images/Emo99.gif

אשמח אם תוכלי לבדוק עבורי אם זה הלק הזה
**מקפצת באושר ובתקווה**

Forest Girl

New member
יש לי אותו והוא אכן מושלם :)

בין האהובים עליי, אם לא האהוב. בזמנו נדמה לי שהזמנתי אותו מטדנסדיזיין. מוזר שאין שם אותו היום... בכל אופן, ממליצה בחום- אם תצליחי להשיג איכשהו. הוא אכן יפה גם במציאות.

צונית

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

שכחתי מהאתר הזה לגמרייי!! *DANCING*
אני הולכת לקנות לעצמי לק חמוד ככפתור וכמה זויה יפייפיים!
10X אולטרה דארלינג, ודברי איתי אם את עדיין בקטע מאז

JAP Noa

New member
מוכרים אותו בארץ..

במדינה מילאנו. ואגב, הוא פי 10000 יותר יפה על הציפורניים מבתמונה. (אני קצת משוחדת, שמתי אותו היום.
)

צונית

New member
והוא עולה שם איזה 65 שקל

במחיר הזה אני יכולה לקנות שניים מחו"ל

למעלה