הזמנות מהרשת....

JAP Noa

New member
ידוע../images/Emo13.gif

אבל אמרת שאין אז הצעתי..ומה גם שיש כאלה שאין להם כרטיס אשראי בינלאומי וצריכים להתעלק על אבא
ואז האופציה של מדינה מילאנו נראית דיי טובה לפעמים..

צונית

New member
../images/Emo6.gif

בהחלט מובן... מעניין אם יש הנחה עליהם למי שיש כרטיס מאפרת... כבר החלטתי לקנות מnailetc כדי להזמין גם כמה של זויה, אבל אני מודה שלפני שאולטרה הזכירה לי את האתר בהחלט שקלתי את מדינה מילאנו. זה נראה כמו לק ששווה להשקיע עליו כסף. ויאללה, כרטיס בינלאומי זה ליגה! לכי תוציאי...

JAP Noa

New member
זה קצת קשה בתור חיילת..

למרות שהם לא מבינים את הפוטנציאל! אני כל החיים רק מזמינה מהאינטרנט, ספרים, מוזיקה, סרטים, איפור, בגדים ואקססוריז, לקים..אז למה נגזר עליי להתעלק על אבא?
לא נורא, נקווה שבקרוב תהיה לי את האופציה להוציא בינלאומי משלי ולהפסיק להציק לו.
וכן, זה בהחלט לק ששווה להוציא עליו את הכסף. הוא אחד האהובים עליי.

צונית

New member
../images/Emo41.gifהשוואה בין אסי לאורלי../images/Emo41.gif

אני בטוחה שאם גם אתן, כמוני, התחרפנתן קצת לאחרונה וביליתן את כל זמנכן מול המחשב במצוד אחר לקים שווים תהיתן לעצמכן כמה הלק החדש של אורלי, Pixy Stix שניצ העלתה בשרשור למטה, דומה ללק הנ"ל. ידעתי שיש עוד מישהי אחת לפחות בעולם שקלטה את הדמיון ועשיתי חיפוש ומצאאאאתי!
(<--- כותונת משוגעים) סווטץ' השוואה בין cute as a button ל Pixy Stix ווואלה (במבטא צרפתי)
אורלי בצד שמאל, אסי ביד ימין סתם, לידיעת הציבור הרחב

סקרמנטה

New member
כדאי שתפני בינתיים לפורום תמיכה טכנית (71)

אני לא מכירה את האתר הזה, אבל אם גם בתור יוזר חדש זה לא עובד אז כדאי שתמחקי קבצים זמניים, קוקיז, סיסמאות וטפסים, כי זה עושה רושם של חסימה לוקאלית, אפילו שהתקלה חזרה על עצמה בשני דפדפנים שונים.
חג כשר ושמיייח!!!

צונית

New member
תודוש ../images/Emo140.gif

חיכיתי עוד יום ואז עשיתי שוב את כל התהליך של ההרשמה, הפעם עם מייל שונה וסיסמא שונה והכל וזה נתן לי. אבל עברו שלושה ימים ואף אחד לא חזר אליי למייל ששלחתי אליהם וזה די מאכזב. לא נורא, העיקר שביצעתי הזמנת צבעי קיץ מהממת!!!

סקרמנטה

New member
יופי! :) שיהיה בהצלחה ../images/Emo140.gif

גם אני כבר חושבת על צבעי הקיץ לעתיד הקרוב. רק שאצלי הטראנס-דיזיין זה הסטנד הענק של שיק...
מועדים לשמחה

סקרמנטה

New member
סטנד אחד?! סטנדים! בחנויות... ../images/Emo6.gif

התכוונתי שאני לא קונה לקים דרך האינטרנט אלא פשוט ניגשת לחנות עם סטנד ענק של שיק (יש מספיק בת"א) ונותנת לאצבעות שלי לבצע הזמנה :)

זה אתר מאוד פופולארי בקרב הבלוגריות

ועד היום לא ראיתי תלונות ממנו. מה שכן , מאוד יקר להזמין ממנו לפי דעתי מאשר מטראנס דיזיין. גם בטראנסדיזיין אין מספר מעקב .

Camden

New member
כן חשבתי על זה שהוא קצת יותר יקר מטראנס...

אבל הבעיה שלי היא שאני לא רוצה להזמין הרבה אז הזמנה של 9 לקים זה קצת כבד עליי... וב8ty8 אפשר להזמין 6 לקים. אם אני עושה הזמנה בטראנס שכוללת גם את הcuticle away של CND ועוד איזה שניים שלושה לקים, אני אעבור את ההגבלה של החבילה הקטנה? ואם אני כבר עוברת, הם ישלחו לי מייל להודיע על זה או שישנו בעצמם את סכום ההזמנה?

Camden

New member
מצטערת על ההקפצה, אבל...

באמת חשוב לי לדעת אם מישהי פעם הזמינה ואמרו לה שהיא הזמינה יותר מדי בשביל החבילה, או שהם פשוט מחייבים על סכום משלוח גדול יותר אוטומטית?

נופ ר

New member
אולי זה רלוונטי לך...

הזמנתי 9 לקים ורציתי גם מסיר לק של אורלי עם הקופסת ספוג הזאת הם שלחו לי מייל ואמרו שזה גדול מדי ושאני אחפש משהו בגודל יותר קטן הם רשמו לי את הגודל אבל לא זוכרת... בסוף ויתרתי על זה והזמנתי רק 9 לקים הם לא ציינו שלצרף בקבוק אחר יעלה עוד כסף... תנסי...

Camden

New member
מטראנס דיזיין או מ8ty8?

וזה באמת עוזר לי, תודה!

נופ ר

New member
מטראנס דיזיין

מ8ty8 בחיים לא הזמנתי... זה יותר יקר לפי מה שהבנתי וגם לא שולחים לארץ

Ultra marine

New member
דווקא שולחים לארץ..

משלוח קצת יותר יקר מטרנס (כמו גם הלקים). אבל יש להם זויה..
אני עדיין לא הזמנתי מהם.

נופ ר

New member
וואלה, טוב לדעת

מה מיוחד בזויה זה נראה סתם לקים...
מה שכן התלהבתי מכמה לקים של ניובר (אם אומרים ככה) מענין אם יש אותם באתר הזה... טוב עכשיו אני אבדוק

Ultra marine

New member
יש לזויה המון לקים מהממים

לנובר יש לקים מהממים אבל אפשר למצוא אותם רק ב ebay

תולי01

New member
אני הזמנתי משם פעם אחת

לפני שנה כמעט, הם גם רצו 16 דולר לשישה לקים ובזמנו הזמנתי מהם לקים של קולור קלאב, שעדיין לא היו זמינים בטראנסדיזיין כמו היום. הם גם כתבו לי את כל הדברים האלה לגבי המשלוח ולמרות שממש לא אהבתי את זה, הזמנתי מהם כי ממש רציתי את הלקים
קיבלתי את החבילה מהם והכל הגיע בסדר גמור.

למעלה