כ כוסית על הגג New member 9/12/06 #67 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif
כ כוסית על הגג New member 8/12/06 #10 אני../images/Emo3.gif כוסית על הגג, ורוצה לרכוש מקצוע? מה זה לרכוש? כאילו אני צריכה לשלם על זה עזבו אני ענייה
אני../images/Emo3.gif כוסית על הגג, ורוצה לרכוש מקצוע? מה זה לרכוש? כאילו אני צריכה לשלם על זה עזבו אני ענייה
L LEEkm New member 8/12/06 #14 אני../images/Emo151.gif Leekm. אני אראה לך מה זה!!! בוא'נה, לא מפחדת ממך!!!!!!!1 סכינים אני אביא אליך! אני אעלה עלייך, מה זה!! את כל יפו אני אביא עלייך, למה יש לי גב! XDDDDDDDDDDD
אני../images/Emo151.gif Leekm. אני אראה לך מה זה!!! בוא'נה, לא מפחדת ממך!!!!!!!1 סכינים אני אביא אליך! אני אעלה עלייך, מה זה!! את כל יפו אני אביא עלייך, למה יש לי גב! XDDDDDDDDDDD
Y Yarinv New member 8/12/06 #16 בלה בלה בלה בלה בלה הכלבה של מיה XD Yarinv, וקבלו 50% הנחה לסקאל! אתם סקאל! אל תקללו!
S SHANIELICIOUS New member 8/12/06 #18 אני../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif SHANIELICIOUS, ולמצוא את מי שבאמת מתאים לך! לא תןדה
אני../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif SHANIELICIOUS, ולמצוא את מי שבאמת מתאים לך! לא תןדה
S SHANIELICIOUS New member 8/12/06 #19 עוד אחד../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif SHANIELICIOUS, ורוצה להצטרף למלחמה באיידס? בכיףףףף הכנתי את הבית לבשתי בגדי הסוואה הוצאתי נשקים בואו נתחילללללללללללל
עוד אחד../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif SHANIELICIOUS, ורוצה להצטרף למלחמה באיידס? בכיףףףף הכנתי את הבית לבשתי בגדי הסוואה הוצאתי נשקים בואו נתחילללללללללללל
ס ספיר חולה על נינוש New member 8/12/06 #23 ששששששששששלללללללללייייייייייי../images/Emo126.gif ספיר חולה על נינוש, ולחפש אהבה לפי מילות מפתח כע ברור אני אכתוב 'חתיך' ותביאו לי מישהו חתיך?
ששששששששששלללללללללייייייייייי../images/Emo126.gif ספיר חולה על נינוש, ולחפש אהבה לפי מילות מפתח כע ברור אני אכתוב 'חתיך' ותביאו לי מישהו חתיך?
S SHANIELICIOUS New member 8/12/06 #27 ../images/Emo9.gifכן מה שתבקשי!../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif