ואפילו הספקת לתלות XD תודה, הוא מקסים =]
י ילדת הפרעות New member 8/12/06 #27 חחח בכיף!../images/Emo13.gif ולא,האמת שקניתי את כל הדברים ביום רביעי,פשוט לא היה לי כח לנצלש לכלום אז לא אמרתי! XDD
חחח בכיף!../images/Emo13.gif ולא,האמת שקניתי את כל הדברים ביום רביעי,פשוט לא היה לי כח לנצלש לכלום אז לא אמרתי! XDD
פ פונצית גירל האמיתית New member 8/12/06 #13 גם אני התחדשתי.. פאצ' של סונטה מתומר, והחלק המעניין יותר: דיסק של הלווין בפאקינג 15 שקל!!!!! ואני חושבת שהוא גם ספיישל אדישן. (פינק באבלס גו אייפ) וכן הוא מקורי ועובד ואפילו בלי שריטות בכלל.
גם אני התחדשתי.. פאצ' של סונטה מתומר, והחלק המעניין יותר: דיסק של הלווין בפאקינג 15 שקל!!!!! ואני חושבת שהוא גם ספיישל אדישן. (פינק באבלס גו אייפ) וכן הוא מקורי ועובד ואפילו בלי שריטות בכלל.
פ פונצית גירל האמיתית New member 8/12/06 #20 תודה כולם :] ונממ, יד שנייה.. אבל בכל זאת.. בדרך כלל יד שנייה זה בסביבות ה30+
פ פונצית גירל האמיתית New member 8/12/06 #30 מין דוכן-חנות כזאת בדיזינגוף בדרך לפרישמן.. והכול שם במחירים האלו. זה נראה קצת עלוב מרחוק אבל אם מחטטים קצת מוצאים מציאות :]
מין דוכן-חנות כזאת בדיזינגוף בדרך לפרישמן.. והכול שם במחירים האלו. זה נראה קצת עלוב מרחוק אבל אם מחטטים קצת מוצאים מציאות :]
D danduuu New member 8/12/06 #34 תתחדשי אישה שלי../images/Emo99.gif וואו באמת שווה ב-15 שקל..זה ממש כלום! חולצה לא עולה 15 שקל אז דיסק זה הישג מצויין
תתחדשי אישה שלי../images/Emo99.gif וואו באמת שווה ב-15 שקל..זה ממש כלום! חולצה לא עולה 15 שקל אז דיסק זה הישג מצויין
T The legendary DuDe New member 8/12/06 #35 איפה הילד? - כולם רוצים חבר איש חכם אמר שאהבה זה כמו לרצוח את הנשמה התאומה היקרה, שאתה הכי אוהב.. שיר ענק, להקה ענקית ומילים גאוניות.
איפה הילד? - כולם רוצים חבר איש חכם אמר שאהבה זה כמו לרצוח את הנשמה התאומה היקרה, שאתה הכי אוהב.. שיר ענק, להקה ענקית ומילים גאוניות.