היום ב-
אנשים

אייללוש

New member
אני הייתי מאוהבת נפשית לתיקנווקות ב

בצמרת ואם זה היה משודר היו חולמים להזיז אותי

אניייייייייייייי../images/Emo9.gif ../images/Emo205.gif

יש לי פוווווול: *עלילות בבאי - :יש לי חבר יש לי חבר שבא אלינו ממקום אחר מהקשת מענן הוא מסתכל ישר אלי והוא מצחיק והוא צוחק והוא יודע לצחקקקקקקק גלו לי ידידי איך בא אלי בבאי, איך הוא קפץ ואיך נדד ואיפה הוא היה, גלו לי ידידי איך בא אלי בבאיייייי, גלו לי ידידי איך בא אלי בבאי איך הוא קפץ ואיך ננד מחזיק בשמשיה
" *המומינים - אנלי כוח לכתוב ת'שיר:p *ערוץ הכלבים
- זה היה ממזמןןן
ממש אהבתי את זה:] "לכל כלב יש תפקיד, אז מה נהנהנ נהנה בערוץ הכלביייייים"
*בבית של פיסטוק - איזה בית יש לפיסטור פיסטוק פיסטוק פיסטוק" *בננות בפיג'מות - ב"נני ובנוני יושבים במדרגות בנני ובנוני יוצאים כאן בזוגות"... *עניין של זמן - "קח אותו לאט את הזמן העולם עוד יחכה בחוץ קח עוד שאיפה מן הזמן שתי דקות לפני ההתמכרות" *

המשך../images/Emo26.gif ../images/Emo205.gif

*במצלות הים עם דלפי - "דלפי הוא ידיד שמח יש לו אהבה גדולה למים" *גברת פלפלת - "אני אישה קטנה מאוד ושמי פלפלת" *ג'ינג'י - "ועם יש בעיות יש בלאגן ג'ינג'י כבר יהיה שם" *דר הדוור - "דר דוור מהודר לה לה לה לה לה, ציפורים שרות לו בוקר טוב אומרות לו..." *הזעפן - "הנה הוא בא זעפן הנה הוא בא" *הקוסם מערץ עוץ - בוא נלך לשם ,היי לרוץ לרוץ לשם לשם" * התחנה הקטנה - "מוניות קטנות צבעוניות" *מופע החיות - "כאן במופע החיות" *סיפורי דינוזאורים ועוד מלאאאאאאא:]

הלב, הוא צועק אל אמא:] ../images/Emo205.gif

אמא שם במרחק עוד מצפה לו דרך ארוכה אל המקום בו אמא מחכה

אייללוש

New member
../images/Emo6.gifפעם חיכיתי כזה מעולה את זו ששרה

בהתךחלה
שרתי למדריכה שלי בעזרא[לפני בני עקיבא]ווזה היה פאדיחות היא נקרעה מצחוק וכולם באו לשמוע
קיצר כולם נקרעו ואז הנהג התעצבן כי הייתי בשורה השניה ואם הוא בולם כולן עפות

hila846

New member
כעע נכון תמיד אני וחברות שלי../images/Emo80.gif

חבורת גינגי ואז היינו כזה זוחלות על המדרכה וכל מיני שטויות כאלה| ועוקבות אחרי אנשים

אייללוש

New member
../images/Emo6.gifדר דוור אני זוכרת שהיינו נוסעים

לי"ם ואז היינו רואים את זה אצל סבא וסבא שלי
[יש להם גם בית בירושלים
]

hila846

New member
היה גםםםם../images/Emo26.gif../images/Emo80.gif

את התוכנית הזאת עם הגמדים והספינה הזאת בחלל וגם את הכלב הזה שאם אומרים משו לא טוב אז המפתח שלו זורח ולוקח אותם לכל מיני דברים כאלה

למעלה