המירוץ למיליון ישראל פרק 11

seenop

New member
../images/Emo160.gifהמירוץ למיליון ישראל פרק 11../images/Emo160.gif

היום אנחנו במקאו ואיתו הבנג'י שחפרו עליו בפרומואים.. יהיה היום הרבה אדרנלין .. בואו להגיד את דעתכם לפני ואחרי.. צפייה מהנה

אני מצפה לפרק מעניין עם הרבה מתח

ואגב לאוהבי ומתגעגעי חנה ומרגלית
- לפי הפרומואים, מחר בערב הן מופיעות ב"צחוק מעבודה"

shyshir12

New member
חח הפכו לסלבריטאיות ../images/Emo13.gif

מגיע להן אבל..הן כוכבות אמיתיות...

shyshir12

New member
ראיתי את זה בפרק של המירוץ למיליון האמריקאי

את הבנג'י במקאו פעם באחד העונות של התוכנית האמריקאית..הם כנראה העתיקו את המשימה..אבל בכל מקרה שיהיה להם הצלחה..
אני אישית גם בשביל שני מיליונים לא היתי עושה את זה חחחח

אני הייתי משלם אלף דולר בשביל זה

זה נראה ממש כיף, ולא מהיר במיוחד. ומקסימום אם זה היה מהיר, אז הייתי צועק כשמתחילה הירידה, ואז גורם לכולם ברדיוס של מטר להיות חרשים עם "ייייייייייייייייייייייייייההההההההההההאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!" של בוקרים. או שהייתי מסתפק ב"צ'יקי צ'יקי צ'יק! היי היי היי!"

shyshir12

New member
חחחחח מגניב ../images/Emo6.gif

האמת אחרי שראיתי זה באמת נראה כיף קצת...אם היו נותנים לי לפחות שלושה מיליון היתי מתפשרת חחחח
דרך אגב..הם העתיקו חלק את המשימות בפרק הזה מהמירוץ למיליון האמריקאי אבל זה מגניב יותר לראות את הישראלים עושים את זה

idanoosh17

New member
למה אתם כל הזמן חוזרים ואומרים "העתיקו"?

תמחקו את המילה הזאת מהלקסיקון שלכם! הם קנו את התוכנית, הרי אם הם ייסטו ויעשו דברים שלא ראיתם או שקצת שונים כל הפורום יתנפל עליהם שהם לא עומדים לפי התוכנית המקורית (ראה ערך הישרדות הישראלית)

shyshir12

New member
סורי ../images/Emo13.gif

רציתי להגיד שהם עשו אותו משימות כמו במירוץ למיליון האמריקאי..כנראה שהמילה "העתיקו" לא היתה מתאימה חח...אתה צודק, סורי

retard boi

New member
נכון ../images/Emo13.gif

אבל תכלס המשימות הפרק ההזה היו זהות אחד לאחד למשימות בלגים האסייתים בעונה 11 , המשימה היחידה שלא היתה שם היתה החתירה בסירה שלדעתי מאוד לא הוגנת ומאוד מפלה לטובת גברים חזקים בגלל שהיא דורשת פלג גוף עליון חזק נטו, לא שזה מנע מיעל להתלונן על זה שהרגל שלה כואבת בזמן שהיא יושבת בסירה
.

יש כאן מלא כוח פיזי

לקראת נקודת הסיום יש בדרך כלל קטע ארוך של ריצה. יש הרבה כוח פיזי בכל המירוץ. וזה למה הסיכוי ששתי בנות יזכו שואף לאפס, אלא אם כן תהיה עונה שיביאו שבעה צוותים של נשים, שלושה צוותים של גבר ואישה ומבין שלושת הגברים, שניים יהיו זקנים מאוד או מוגבלים.

adamwolff

New member
שאלונת

היום בפרק, הצוותים הגיעו למזח והיה רשום שהוא נפתח ב-8 בלבד. לפי מה שאני זוכר מהתוכנית האמריקאית, במקרים כאלו כולם מחכים ואז נכנסים ביחד כשזה נפתח. אבל זה לא קרה היום, וכל צוות נכנס בנפרד לפי סדר ההגעה. איך זה הגיוני?!

ny22

New member
מנהל
ככה הם תמיד עושים

גם בבית הספר ובעוד מקומות. אם הם סגורים (כי הם מגיעים בלילה), אז הזוגות יוצאים בבוקר ע"פ סדר הגעתם..

נכון- זה גם מה שאני זוכרת מהאמריקאית

אולי שינו את זה בינתיים (ראיתי את אחת העונות מלפני כמה שנים..), אבל דווקא היה יפה שיש נקודות כאלה שבהן יש לכל הזוגות הזדמנות להשוות את המיקום שלהם.

ny22

New member
מנהל
פרק טוב -

אם לא יקרה שום דבר מיוחד - רן ומיכל - יגיעו ראשונים. יעל ואליאנה - יגיעו אחרונות. למרות זה יכולים ליהות עוד לא מעט מהפכים, הזוגות כל הזמן פותחים ומצמצמים פערים. זה היה קטע חזק עבור שי וגיא! למרות שעד עכשיו לא הלך להם משהו, השיוט בסירת הדרקון היה בדיוק בשבילם. זה מה שנתן להם לעקוף. מקווה שבשבת יהיה פרק גם כן מעניין וטוב והכל עוד לא סגור.

idanoosh17

New member
../images/Emo45.gif

בהחלט פרק טוב. גם אני חושב שיעל ואליענה יגיעו אחרונות... האמת שהופתעתי מצמד הבלונדינית, ומיכולת הקריאה המופלאה שלה (יש למישהו את ספר בבית שייבדוק אם זה כתוב בו עם ניקוד) סתם בצחוק
הייתי עושה בכיף את המגדל סיכה הזה, היה מצחיק לראות איך כולם נהיים חיוורים כשהם שומעים שהסיכות....זה לא באמת סיכות

למעלה