המירוץ למיליון ישראל פרק 11

guata12

New member
יעל ואליאנה-

לדעתי הם יגיעו מקום לפני האחרון, זה לפחות מה שאני מקווה. היה להם פרק מחורבן כנראה, ועוד עם הנקע של יעל. אני מקווה שהכל יהיה בסדר ושהם יגיעו מהמקומות הראשונים, וגם לפי המשימות לא צריך לאמץ את הרגליים אז... :) הם בקלות יכולים לעקוף את שאר הזוגות, וגם אם הם יגיעו ראשונות, לפי דעתי מדובר בנקודה ללא הדחה. 2 מדהימות, חבל לי עליהן.

guata12

New member
אהה ומשהו אחרון

לטעמי הסדר יהיה כך: 1. שי וגיא (למרות שאני ממש ממש לא רוצה) 2. רן ומיכל 3. מאיה ועמיחי 4. תום וגיל\יעל ואליאנה\הבלונדיניות או שיכול להיות ששלושת המקומות הראשונים פה יתקעו והזוגות האחרים יתנו פייט, מה גם שפעם ראשונה ששמעתי את אליאנה אומרת ליעל שהפעם הם נותנות את הפייט של החיים שלהן. אני רוצה: 1. יעל ואליאנה 2. הבלונדיניות 3. תום וגיל 4. מאיה ועמיחי 5. רן ומיכל 6. שי וגיא

retard boi

New member
שי וגיא עצבניים בראיון

לדעתי הם מגיעים מקום לפני אחרון ויעל ואליענה אחרונות הם גם החליפו משימת צומת מהעוגיות (משימה איומה שדפקה לשרלה ומירנה יתרון של שעתיים בעונה 11) לנודלז שזה בטח עלה להם המון זמן... וענבל הרגה אותי עם הסיפור , יש להן חברות כזו טובה זה ממש חמוד.

guata12

New member
אני מאוד מקווה שיעל ואליאנה

יגיעו ראשונות, כי מגיע להן והן מדהימות.

retard boi

New member
פרומו ועריכה גרועה

בכל לג אפשר לדעת בערך את המיקום של הצוותים סתם לפי המצב הנפשי שלהם בראיונות בסוף הלג, אלו שמצולמים הקשר לאותו הלג לפחות ולא ראינות מלגים מוקדמים מאוחרים שהגברת מנדל-נאור שמה ללא קשר לכלום. בלג הקודם לתום היה פרצוף של תשעה באב ובלג הזה יעל ואליענה וגיא ושי נראים כאילו בא להם לדפוק את הראש בקיר. לגבי החלפת המשימה זה סתם כי שהם יצאו הם בחרו בעוגיות ובפרומו רואים אותם עושים את המשימה של הנודלס , יש מצב שהם החליטו להחליף משימה באמצע הדרך והגיעו במקום טוב וסתם עצבניים בסוף סתם כי משהו ממש לא הלך להם בדרך למרות שהיה להם לג טוב , מי יודע...

היה אחלה פרק

היה מעניין לראות איך כל אחד מתמודד עם משימת המגדל, וגם לראות איך בן הזוג שלו תומך בו (אם בכלל...) הבלונדיניות ממש מפתיעות אותי לטובה עם היכולות והמוטיבציה שלהן, מאוד אהבתי איך שענבל (?) הקריאה להדס (?) מהספר... זה היה ממש חמוד...
ושמחתי בשביל שי וגיא שהתקדמו. אני מקוה שיישארו. הזוגות הכי חלשים כרגע הם "יעליאנה" ותום וגיל.

ny22

New member
מנהל
../images/Emo45.gifמסכים

גם אותי מאוד ריגשו הבלונדיניות בכל הקטע עם הסיפור, וגם אני בהחלט שמחתי ששי וגיא התקדמו - בהחלט מגיע להם!

guata12

New member
הן ממש לא חלשות

אם היה להן מעט יותר מזל הן היו מאוד מצליחות, אני מאוד מקווה שמצבם ישופר :)

בהשוואה לזוגות שנשארו (לדעתי)

אבל בפני עצמן ובהשוואה לכל המשתתפים בתוכנית, הן באמת זוג חזק עם יכולות מצויינות

JAMES DEAN

New member
../images/Emo63.gif זה הספר שהיא הקריאה לה

אוזו ומוזו מכפר קאקארוזו

ny22

New member
מנהל
ממש אהבתי את הקטע הזה!

כל הכבוד להפקה שהחליטה לשדר אותו...

אורישקי

New member
לאאאאאאאאאאא../images/Emo10.gif

יעל ואליענה
אחרי שחנה ומרגלית הלכו הן והדס וענבל היו הפייבס העיקריים שלי רן כל כך עיצבן אותי,השחצנות שלו עוברות גבול,ולמרות שמתתי על מיכל פרק קודם,היא נגררת חסרת עמוד שדרה.מאיה מאוהבת יותר מדי בעמיחי,שעולה לי על העצבים אני מקווה שתום וגיל או הדס וענבל ייקחו את התוכנית. דירוג:
הדס וענבל,תום וגיל
שי וגיא
מיכל ומאיה
רן ועמיחי והמלכות שלא יישכחו לעולם:
חנה ומרגלית,יעל ואליענה

ny22

New member
מנהל
הרשה לי לתקן אותך...

הזוגות הם: רן ומיכל, מאיה ועמיחי... אז מי אצלך מקום שלישי ומי רביעי (כי כמו שכתבת זה לא ממש ברור).

אורישקי

New member
הכוונה הייתה

שמיה ומיכל הן כאילו נורמליות יותר אז הן
והגברים שלהם הם
אני מדרג לרוב את המתמודדים בלבד בלי קשר לבני הזוג לפי סמיילים

קבלו חידון על הפרק אתמול!

בתחילת התוכנית "המירוץ למיליון" רואים את שי וגיא ב"משימת האיטריות". מה עשו שי וגיא על מנת לרדד את הבצק? התיישבו על המערוך שימנו את הבצק שוב ושוב כל אחד תפס את המערוך מצד אחר של השולחן הניחו את הבצק על הרצפה וקפצו עליו עם הרגליים
בהמשך התוכנית "המירוץ למיליון" על הצוותים לנסוע למבצר ולאסוף חפץ כלשהו מהשומר. באיזה חפץ מדובר? שעון חבל שרשרת מפתח
לאחר מקבץ הפרסומות בתוכנית "המירוץ למיליון" רואים את הזוגות מנסים לפתוח את המנעולים. מי הזוג הראשון שהצליח למצוא את המנעול הנכון? שי וגיא מיה ועמיחי רן ומיכל גיל ותם להמשך החידון

למעלה