המירוץ למיליון ישראל פרק 13

seenop

New member
../images/Emo160.gifהמירוץ למיליון ישראל פרק 13../images/Emo160.gif

מי יודח מי ינצח את הלג אתם מוזמנים לנחש!! היום 21:00 ערוץ 22!

הבלונדיניות ניצלו ../images/Emo13.gif

זה היה נראה כאילו הן הגיעו לפני מאיה ועמיחי זה היה צפוי שעכשיו יהיה קטע ללא הדחה ועוד צפוי לנו בהמשך עוד אחד (אני מאמין שהוא יהיה עוד 4 שבועות או 6) הזילזול של רן ועמיחי כלפי מאיה ומיכל פשוט מזעזע,הם לא מתייחסים אלהים ופשוט מזלזלים בהם. לעמיחי-אם אתה לא רוצה להתחתן עם מאיה לפחות בשנה הקרובה,אז מה אתה עושה איתה? גם לא רוצה להתחתן איתה וגם מזלזל בה... למאיה-סיימי עם עמיחי עכשיו לפני שיהיו לכם ילדים ואז זה כבר יהיה הרבה יותר קשה (ראו ערך רן ומיכל) לשי-יפה לך מאוד גם קרחת,כנראה אתה חתיך בכל מצב שיא וגיא-לגמר! מאיה ועמיחי-הביתה!!

יופי שניצלו, מגיע להן צ'אנס../images/Emo68.gif

הכי הצחיק אותי שה"מגדת עתידות" אמרה לרן - "תיזהר מאנשים רעים"
גם לגיא יפה עם קרחת - הוא חתיך בכל מצב
רן הרבה יותר דוחה מעמיחי לדעתי

אורישקי

New member
או יאאאאאא בייביייייייייי

מזל מזל מזל שהדס וענבל ניצחו,הן כל כך הפייבוריטיות שלי ואני כל כך בעדן. גם תום מקסימה וגיל אחלה. מיכל בחורה ממש על רמה אבל איך היא התחתנה עם היצור הנאלח והמרגיז הזה שנקרא רע-ן,מילא אסטרטג,אבל הוא גם ממש מגעיל. כנל גם אם תחליפו במשפט את השם מיכל במיה ורע-ן בעמיחי. ושי וגיא.....
הדס וענבל!!!!!!!!!!!!!!,אם שלושת הזוגות שאני הכי אוהב היו עפים ברצף זה כזה
.
תום וגיל
מיכל,מיה
שי וגיא
עמיחי ורן הייתי רוצה את הדס וענבל זוכות. תום וגיל מקום 2 משם לא הכי אכפת לי

מכל ה5 הזוגות רק צמד 2בחורים-שי גאי ו2 בלונדי

ניות ראויים לזכות.השאר הביתה.

האמת

שאני רוצה שיהיו יותר משימות של אומץ, או של היגיון, אבל שיקצצו בכמות הכוח הפיזי. כולם רצים רצים, ואחרי זה גם חותרים ושוחים ורוכבים על אופניים ו(בכמה עונות) אפילו מטפסים על קירות טיפוס. מלא כוח פיזי. ואחרי זה עוד מתפלאים שמעולם לא זכה צוות של שתי נשים בפורמט הזה?

בידיוק משטענתי בפורום אחר.משימות פיזיות

כגון שבירת רעפים לנשים כלכך עדינות ושבריריות זה אכזריות לשמה.כאילו מה,חסר משימות ?למשל באנג'י משימת אומץ שאפילו גברים קיבלו רגליים קרות ושמחו שנשים שלהן קפצו,זה מאוד סביר.אבל מה שהיה היום עם רעפים זה התעללות לשמה ממש כלפי נשים.

AdMish

New member
שמתם לב ש.......

בכל פעם שאנחנו רואים את כל החרא שיוצא ממנה כלפי מיכל, צעקות, זלזול ועוד....... היא מנסה להגן על התנהגותו ומאשימה תמיד את עצמה ומגיע לי פה ומגיע לי שם. בדיוק כמו אישה מוכה. הוא פשוט מגעיל בצורה שאי אפשר לתאר, חסר כבוד לחלוטין כלפי אישתו ושקרן ומניפולטיבי אפילו כלפי אישתו!!!!! בושה וחרפה, כשיחזור לארץ, עליו להסתגר בחדר ולא לצאת, ממש השפיל את המין הגברי.

אללה פרק הבא אוסטרליה ../images/Emo99.gif

סוף סוף הם יוצאים מאסיה (אבל לא לאוסטרליה היתה הכוונה-יאללה אירופה!!)

ny22

New member
מנהל
סיכום קצר שלי ../images/Emo26.gif

הפרקים הולכים ונהיהיים מעניינים יותר ויותר! כל פרק מותח יותר מקודמו! טוב, אני אודה בזה עכשיו (עד עכשיו לא ציינתי את זה) - הדס וענבל הן הפייבוריטיות שלי
הן גם מדהימות וגם יפיפיות
. ואם אני לא טועה, כבר כתבתי כאן שיש איזו מגמתיות בקשר לקטעים בלי הדחה (נכון?), ובאמת, זה היה לי ברור שהקטע שאליו יגיעו הבלונדיניות אחרונות יהיה קטע ללא הדחה. בכלל, הפרק היה מאוד צמוד ואי אפשר היה לדעת מי יגיע שני (אחרי שי וגיא) ומי אחרון. אפילו שרז "העניש" את הבנות ב30 דקות של המתנה, אני לא יודע עד כמה זה ישנה, כי לפעמים הפערים כל-כך גדולים שיכול מאוד להיות שזה לא יזיז להן... (השאלה אם הן יחכו בהתחלה או בסוף, זה מאוד מאוד משנה...) אהבתי גם מאוד את "סיבוב הפרסה", זה רעיון מדליק בעיני (אפילו שהוא טיפה אכזרי). אבל אין מה לעשות - תחרות זו תחרות. פרק הבא - אוסטרליה
, אין ספק שזה הולך להיות מרהיב וגם זה קצת גיוון מאסיה (לא שלא אהבתי את אסיה, פשוט תמיד טוב לגוון קצת...). אומנם לא הייתי שם מעולם, אבל ראיתי לא מעט תמונות וסרטים שם והמקום (סידני גם) בהחלט מדהים!

Freemee

New member
אבל אמרו שזה בסוף הקטע! זה הבאסה!!!

אתם יודעים מה זה? ברור שהתחלת הקטע זה שטויות (בערך). אבל הוא אמר שזה בסוף שזה ממש גרוע. זה אומר שהן חייבות להגיע ראשונות לפי כולם בחצי שעה... זה מטורף.. כאילו מאז שהן הגיעו, הן צריכות לחכות חצי שעה ולקוות שאף אחד לא יגיע בזמן הזה... ממש מתסכל. מגיע להן רק על הפייט שהן נותנות. הדס וענבל אנחנו איתכן! עד הגמר! הלוואי ששי וגיא והדס וענבל יהיו בגמר, זה יהיה הכי טוב. למרות שתום וגיל לא נוראיים גם. מיה ועמיחי - רן ומיכל (סורי מיכל ומיה) יאללה הביתה!

גם תום ופיצי מיצי לא יחסרו,יותר מידי קוצי

מוצי בין בת ואב חורג.אוהבת אותך,אוהב אותך,מגיע לי נשיקה,פיצי,בייבי,מאמי פאפי-מה זה?

תום היא דווקא מתוקה, המוזר הוא גיל../images/Emo153.gif

עם פרטנר אחר היא היתה יכולה להגיע רחוק יותר לדעתי.

Jason2

New member
אם הם ילכו לפי הגרסה האמריקאית

אז העונש הוא בסוף.

נכון, אמרו שזה יהיה בסוף הקטע

הן יכולות להשתמש בקיצור דרך. מקוה שישארו, ורוצה כבר לראות את הפרצופים של עמיחי ובעיקר רן, כשרז אומר להם - בשבילכם זהו סוף המירוץ!

ny22

New member
מנהל
כן, זה לטובת הדס וענבל...

אם זה בסוף, כבר מי שמגיע מגיע... אם זה בהתחלה, יהיו להן אינספור הזדמנויות לצמצם את הפער הזה...

ny22

New member
מנהל
אה ועוד משהו קטן -

היה לי עצוב לראות את הדס ומיכל נפצעות במשימה... אבל בהחלט מגיע להן כל הכבוד! בייחוד להדס שלא נשברה (זה מראה אילו כוחות עצומים יש לה
) והחליטה שאפילו שהיא באפיסת כוחות להמשיך במירוץ. אבל העיקר שהןן עברו את זה והכל בסדר. אני מקווה שזה לא היה משהו כזה רציני כמו שזה היה נראה...

Freemee

New member
זה נראה לי נקע קטן

שמעו אחרי הכל הם לא רוצים ממש לפגוע בהם... (רק להתעלל קצת חח
)

למעלה