המירוץ למיליון ישראל פרק 13

גם אני ממש נהניתי מהפרק

היה מעניין, מותח, ודווקא מאוד אהבתי את כל הפגודות והמקדשים - עשה לי חשק לנסוע לשם... אבל נכון, הגיע הזמן לשנות אוירה ולעבור יבשת

retard boi

New member
קטעים ללא הדחה ו../images/Emo58.gif קטן בתחתית העמוד

אם יש 3 קטעים ללא הדחה ורק אחד נוצל כבר מן הסתם הקטע הדחה חייב להיות חמישיה והרבעייה האחרונים. דווקא לא נראה לי שזה תוכנן , סתם נפל להם טוב ומנע לגרום לכל הצוותי בחורות לעוף זה אחר זה. אני כן חושב שהקטע הדחה הראשון עם אשר ומאור היה לא מתוכנן והם רצו לתת להם עוד צ'אנס כי חזו שהם יביאו רייטינג. לא הבנתי למה זה 30 דקות עונש לענבל והרס ולקחת את הכסף למאור ואשר - יכול להיות שזה קשור למיקום במירוץ וכמה זה ריאלי וחוקי לקץ נדבות. בכל מקרה לקחת את הכסף , כפי שזה נצפה במירוץ האמריקאי ולא ע"י ההצגות המיותרות של אשר ומאור, זה לא באמת עונש משמעותי והוא די מזערי לעומת חצי שעה "המתנה" בסוף המירוץ. ספויילר מתחתי זרים צילמו במהלך המירוץ את הדס וענבל באוסטרלייה (הן אגב הצוות הכי מספויילר מבחינת תצפיות בעונה הזו והן נצפו וצולמו ע"י די הרבה אנשים ) http://forum.realityfanforum.com/index.php/topic,17852.75.html

ayala70

New member
בעיני הפרק הכי טוב שצולם עד כה

היה פשוט פרק מעולה נהניתי מכל רגע מותח מרתק ואפילו מרגש נראה אפילו שרז עומד לבכות... רז רוצים לראות אותך עוד על המסך פשוט כוכב הוליוודי

הנל13

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהפייבוריטים שלי לזכייה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בלונדיניות - הן פשוט מדהימות!!! מיה ואמיחי - אני מתה על מיה ולמרות פאקים של אמיחי הוא הכי נורמלי מבין כל הגברים. לא סובלת את שני ה"כוסיות" שי וגיא. גיל ותום פשוט נהיו מגעילים. אין לי בעיה עם זה שזוגות נדחפים, שמים פרסה וכו' אבל לדפוק בכוונה ועד אחרי שזוג אחר גילה להם את התשובה הנכונה זה ממש מגעיל.

Freemee

New member
קלטו מה גיליתי!!!

סתכלו על הפרומו לתוכנית כולה ששודר כפרסומת בערוץ 2 לפני שבכלל התוכנית התחילה: http://www.youtube.com/watch?v=Tkue9ME-8aw עכשיו מה רואים פה? שיא וגיא עם שיער קצוץ!!! איך אף אחד לא עלה על זה קודם! היה אפשר לדעת מפה כמעט במאה אחוז שהם אלה שיעשו את הקרחת חח
הרי פתאום אתה מתחיל לראות את הסדרה ורואה שיש להם שיער ארוך... לאן הוא נעלם? כנראה שלא הכל אפשר להחביא
אולי נמצא עוד רמזים.

ny22

New member
מנהל
תודה רבה!!

איזו נוסטלגיה!!! פעם כשראיתי את זה לא ידעתי מי האנשים, עכשיו אני רואה את זה בפעם הראשונה אחרי שהתוכנית התחילה וזה נחמד שפתאום אני יודע כבר שאלו הזוגות. תודה....

למעלה