טוב,אני חושב שהגיע הזמן להיפרד

F a d i

New member
../images/Emo160.gifטוב,אני חושב שהגיע הזמן להיפרד../images/Emo160.gif

כן חברים למי שלא האזין לתכניתי האחרונה,אז הודעתי שבעוד ארבעה ימים אני טס ליוון לתק´ ארוכה יחסית -יותר מחודש- ולכן תמונה מנהלת שתהיה כאן איתכם בתק' שאני לא אהיה פה אמממ זהו אני חושב-כמובן אכתוב הודעה ברגע שאעזוב ועד אז אני כאן אתכם כמו תמיד שיהיה לכולנו קיץ מהנה פאדי

F a d i

New member
בהדזמנות חגיגית זו אשמח לקבל מכם המלצות

למקומות בילוי באתונה וסביבתה כל מקום שכדאי לי לבקר בו,בין אם זו מסעדה טובה,טברנה עם מוזיקה ואוכל טוב,שכונה או חוף מיוחדים,אי/כפר בסביבה וכו'...קיצר כל דבר העולה בראשכם כהמלצה לבילוי או לסתם ביקור אתם יותר ממוזמנים לכתוב (או בכלל המלצות תתקבלנה בברכה) תודה מראש פאדי

notis12

New member
פאדי אחשלי kalo taksidi

ממליץ לך מאוד לנסוע לכפר בשם " קליביה" שם יש מסעדת של בשרים על האש סוף הדרך { אגב צריך לנסוע לכוון כף סוניון ע"מ להגיע לשם} בנוסף סע לכוון הפולופוניסוס לכפר דייגים ששמו " סטופה" { גן עדן עלי אדמות}. ובנוסף עלה על גשר ריו החדש וסע לכוון " "פארגה" parga אני מבטיח לך שלכל מקום שתגיע מאלו שהמלצתי לך עליהם רק תברך אותי ידידי. ולסיום : καλο ταξιδη

omonia

New member
אתה מוזמן לבקר במועדון APOLONIO

מועדון יווני מעולה מחירים עממים בפרברי 15/02/2007 מועדון יווני מעולה מחירים עממים בפרברי אתונה מועדון APOLONIO המועדון עממי זמרים מעולים מחירים מעולים המועדון ממוקם באזור NIKAIA 20 דקות עם רכב ממרכז אתונה 7 MARTIO str. 210-4912900 210-4916424 אני מקוה שהזמרת דימיטרה יאורגאס עדיין מופיעה שם אם כן ( תמסור לה דש מ HLIAS KOEN ) תודה

F a d i

New member
תודה רבה וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

חברה תכירו את דפני,מי שתהיה במהלך שהותי בחו"ל דפני,ברוכה הבאה ומקווה שתהני כאן פאדי

F a d i

New member
../images/Emo13.gif העיקר הכוונה-תודה גם לך איש ../images/Emo45.gif

למעלה