טוב,אני חושב שהגיע הזמן להיפרד

the black wolf

New member
נסיעה טובה!!!

ואין מצב שאתה לא נכנס למועדון של לפטיריס פנטזיס (שמברך אותך כשאתה נכנס במילים "חברים מישראל") תהנה

F a d i

New member
../images/Emo51.gif

ואשתדל לעשות בהמלצתך למרות שהוא לא כוס "הפראפה" שלי (מתחיל להתרגל למושגים יוונים
)

ZILEVO1

New member
יאללה פאדי סע אולי תביא איתך בחזרה

את דאלראראס אני לא הצלחתי לשכנע אותו - אולי אתה תצליח
חוץ מזה תכניס אותו לאתר של היוטיוב שיראה כמה אוהבים אותו

F a d i

New member
תאמין לי שהוא יודע

הוא לא צריך אותנו או את הטיוב...אין ספק לגבי הפופולריות של הבן אדם הזה וכן...נראה מה אפשר לעשות...

shabtai2

New member
../images/Emo24.gif נסיעה טובה ../images/Emo24.gif

סע בשלום
תלמד,תבלה ותהנה
והעיקר תחזור בשלום עם כוחות מחודשים
ולדפני תחזיקי מעמד ובהצלחה
להת',שבתאי.

Aliti

New member
רד לפיראוס, לבתי המלאכה לבוזוקי

ברחובות הצמודים לנמל של המעבורות לאיים. אפשר להתרשם מכמה מקומות שמתקנים ובונים את הכלי שצליליו הנהדרים מרתקים אזניהם של רבים מאיתנו. טיולים - זו יוון חביבי, ואפשר לתת מאות הצעות. בכל זאת, לא רחוק מאתונה - יוצאים לכוון קורינטוס, ומהעיירה אלפסינה מטפסים צפונה בכביש שניתן להגיע איתו עד דלפי. באיזור ההר, פונים שמאלה לכוון הכפר הציורי ויליה, וממשיכים עד שהכביש נגמר במפרץ קסום במקום שנקרא פורטו גרמנו. אם אתה שם ביום ראשון, יש כמה מסעדות פזורות בין ויליה והים שעובדות רק בימי ראשון ונותנות בשר כבש מעולה. חוצמזה פאדי - הרבה בהצלחה ותיהנה מכל רגע על אדמת יוון כפי שאתה יודע. מכולנו.

F a d i

New member
תודה רבה רבה

תודה על ההמלצות ותודה על האיחולים ד"ש חמה לכולם שם ולהת' פאדי

the greek

New member
תרשה לי

ידידי תרשי לי להקדיש לך את השיר הנפלא הזה עכשיו כשתלך עכשיו כשתלך קח איתך למשמרת הדס והרדוף ואת המאווים של הפראגוגיאנוס וסדר את חייך בערנות וברגש גם בקרירות הבוקר וכפיצוי לך אהיה מיי גן עדן עכשיו כשתלך כך עימך גם את חריסטו (ישו) TORA PU THA FIGIS TORA PU THA FIGIS PARE MAZI SU GIA FILAXTO MIRTIA KE PIKRODAFNI KE TIS FRAGOGIANUS TA PATHI KE STROSE TIN ZOI SU M'AGRIPNIA KE MARAZI GIA TU KERU T'AGIAZI KE GIA TIN AMEIBI SU NERO TU PARADISU THA GINO TORA PU THA FIGIS PARE MAZI SU KE TO XRISTO ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ Συνθέτης: Σταύρος Κουγιουμτζής Μάνος Ελευθερίου :Στιχουργός Τώρα που θα φύγεις πάρε μαζί σου για φυλαχτό μυρτιά και πικροδάφνη και της Φραγκογιαννούς τα πάθη Και στρώσε τη ζωή σου μ' αγρύπνια και μαράζι για του καιρού τ' αγιάζι και για την αμοιβή σου νερό του Παραδείσου θα γινώ Τώρα που θα φύγεις πάρε μαζί σου και το Χριστό פאדי, אני מאחל לך בהצלחה מכל הלב בכל דרך שאתה תבחרללכת The greek

F a d i

New member
תודה תודה תודה

תודה על זה שכתבת תודה על שיר פרידה מיוחד תודה על האיחולים כל טוב פאדי

מוק מן

New member
פאדי=תהנה ודווח,דפני וול קאם

לנוכח חילופי המנהלים[ הזמניים] אצרף אף אני את קולי למברכים בהצלחה.

elefteros

New member
שמח בשמחתך

מגיע לך פאדי טיול ארוך ביוון מי אם לא לך כבש טוב תאכל אצל ג'ורג'יו בגליפאדה כולם ידעו להדריך אותך שם טראם מסינטאגמה עד לשם אם אתה יוצא לנאפליו תאכל במסעדה מול זורבה פריבולי טו אוראנוס 10 דקות מסינטאגמה רגלית באביס צרטוס תאהב את זה ערבים תעביר בטברנות של פסירי ואם תרצה פרטים נוספים כתוב לי ואשמח ליעץ קאלו טקסידי פאדי מאס סאס פרימנו לחיקאיאת

F a d i

New member
סה אפכריסטו פולי../images/Emo51.gif../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

odeliaremos

New member
דיברנו בפון אבל ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

סע בשלום ותחזור עמוס חוויות,איזה יופי לך פאדי תעשה חיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה