אנחנו בברזיל
Y yaelilan New member 6/3/03 #38 היי אנחנו מברוקלין ניו-יורק מחפשים חברים אילן, יעלי והתאומים המקסימים
ע עדי בשמיים New member 7/3/03 #50 אני שמחה לראות שיש לנו משתתפים ממש מכל העולם, ובניגוד למה שחשבו פה, דווקא תושבי ארה"ב ממש לא שולטים, ובטח לא ניו ג'רסי ככה גם הצלחנו להפסיק את שתיקתם של כמה מהגולשים שלנו שלא כותבים עדיין בפורום , ואני מקווה שהם ימשיכו לכתוב.
אני שמחה לראות שיש לנו משתתפים ממש מכל העולם, ובניגוד למה שחשבו פה, דווקא תושבי ארה"ב ממש לא שולטים, ובטח לא ניו ג'רסי ככה גם הצלחנו להפסיק את שתיקתם של כמה מהגולשים שלנו שלא כותבים עדיין בפורום , ואני מקווה שהם ימשיכו לכתוב.
ע עדי בשמיים New member 8/3/03 #54 כן, חשבתי על זה אפילו רשמתי לי את זה, ואני אעשה את זה בסקר הבא. בעוד כמה ימים אני אסכם את התוצאות של השרשור הזה כדי לראות איך אנחנו מתפרסים... בכל אופן, בסקר אי אפשר לדעת מי מהיכן והיה לי חשוב להצמיד שם למיקום כי כבר הלכתי לאיבוד
כן, חשבתי על זה אפילו רשמתי לי את זה, ואני אעשה את זה בסקר הבא. בעוד כמה ימים אני אסכם את התוצאות של השרשור הזה כדי לראות איך אנחנו מתפרסים... בכל אופן, בסקר אי אפשר לדעת מי מהיכן והיה לי חשוב להצמיד שם למיקום כי כבר הלכתי לאיבוד
ע ענת בן צבי New member 8/3/03 #55 התכוונתי לסכם את התוצאות לפי אזורים ולפרסם כתוצאה של סכר... אבל נראה שאת עושה בדיוק את זה! גם אני הולכת לאיבוד לפעמים...
התכוונתי לסכם את התוצאות לפי אזורים ולפרסם כתוצאה של סכר... אבל נראה שאת עושה בדיוק את זה! גם אני הולכת לאיבוד לפעמים...