שלום לכולם..

m o o o

New member
../images/Emo160.gifשלום לכולם..

שלום, קוראים לי מישל ואני הגעתי לפני שבועים וחצי מארצות הברית..אני בת 12 עולה לכיתה ז' רכבתי שם בחווה מקצועית וקפצתי 1.10 בתחרויות..... אני גרה עכשיו בזכרון יעקוב ואני מחפשת חווה באזור לרכב בה...חווה מקצועית...!!לא אכפת לי גם חווה במרחק של חצי שעה נסיעה אבל תעזרו לי בבקשה .... ,היתה לי פונית קראו לה איימי אהבתי אותה מאוד אבל הייתי חייבת למכור אותה....היא היתה מהממת!!שהמחשב שלי יהיה יותר בסדר אני יראה לכם תמונות שלה..היא לבנה והיא פשוט מהממת....! אתם יכולים לעזור לי למצוא חווה באזור????...

Edubite

New member
אם את מחפשת חווה מקצועית...

תוכלי לפנות לחוות דני הי.. החווה ממוקמת מול תחנת הכוח. מנהלים את האורווה נעם זרד (מאמן מוסמך) ועדי בז'ה (מדריכה מוסמכת לדרסז קפיצות ורכיבה טיפולית..) המדריכים נחמדים בטירוף וגם ילדי החווה! אם את תרצי לשמוע עוד פרטים אני אשמח לשלוח לך במסרים!! :)

שלום מישל ברוכה הבאה!

אממ... אני לא בטוחה שיש באיזור הממש ממש קרוב אלייך אבל בטוח יש בטווח החצי שעה שעה... תיכנסי לאתר שלי(www.dehara.up.co.il) ותחפשי ברשימת חוות אני כמעט בטוחה שתמצאי משהו שיתאים לך.... מקווה שעזרתי....בהצלחה...

ברוכה הבאה מישל! ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה! אני פיצי, בת 12 רוכבת בירושלים... למיטב ידיעתי יש מס' חוות בחיפה...
פיצי.

שלום ../images/Emo13.gif

קוראים לי רעות ואני בת 14. אני רוכבת דרסז' עוד מעט שנתיים... אני רוכבת בחוות אביב שבינוב וגם אצל דניאלה גרוס. אני יכולה להמליץ לך על החוות הפיסגה בניהולה של דניאלה גרוס(רוכבת גרנד פרי). בחווה עובדים יותר על דרסז' אבל דניאלה עושה גם קפיצות אם את מעוניינת... דניאלה רוכבת מעולה והיא מדריכה פשוט מדהימה ואני ממליצה על החווה בחום! החווה ממקומת ממש ליד זכרון יעקוב במקום ששמו עופר שהוא בערך 10-15 דקות מזיכרון יעקב. אם את רוצה עוד פרטים אני הוספתי אותך לרשימה שלי באיי סי קיו אבל את צריכה לאשר אותי.

הי ברוכה הבאה!

אני יערה ואני בת 13 ואני רוכבת בהיפודרום ויש לי סוסה שקוראים לה רמה! תהני בפורום! ואם את רוצה האיסיקיו שלי: 346597262

הי ברוכה הבאההההההההה

קוראים לי סתיו ואני בת 15 (עוד חודשיים ככה!) יש לי סוסה שקוראים לה מיסי אני מקווה שתשתלבי ותהני מהפורום!! ותעלי תמונות של איימי!

buttermilk

New member
|חהיי ברוכה הבאה! גם אני די חדשה...

בפורום! קוראים לי יעל, אני בת 12 וקצת, אני ואני רוכבת עם פיצי בירושלים ואני רוכבת די מעט זמן-שנה... אין לי סוס אבל הייתי מתה שיהיה לי!!

הייי

גם אני בת 12 ועולה לכיתה ז' אך קוראים לי שקמה אני רק בקיץ היתחלתי לקפוץ וזה ממש כיף אני ממש לא יודעת להגיד לך על חוות באזור שלך כי אני רוכבת בחוות אמיר בירושלים אני רוכבת רק שנתיים אבל אני מתכוננת להמשיך תהני בפורום וביייי בייייי

niko girl

New member
שלום מישל!

אני צאלה ואני בת 12 וחצי. אני רוכבת 3 וחצי שנים ווסטרן. אני אל מכירה חוות אינגליש באזור ואני אל מכירה חוות אינגליש בכלל. מצטערת שלא יכולתי לעזור.

שלום-לוםםםם.....כנסי...

שלום מישל.. קוראים לי דרור אני רוכבת בחוות הפארק ברמת גן 6 שנים אינגליש.. גם כן קפיצות ובעונה שהולכת להתחיל אני יתחרה במטר... יש לי סוס בשם אפולו... תמונה שלי ושלו מצורפת
אממ אני בת 15 ואני מצטערת אבל אין לי שמץ על חוות שנמצאות ליד זכרון יעקב.. באינגליש לפחות.. את רוצה להמשיך להתחרות בתחרויות שלנו בארץ?? אממ איפה גרת בארצות הברית?? ואני מניחה שלא התחרת עם הפונית שלך נכון? אני ישמח אם תשימי פה תמונות של איימי...

m o o o

New member
שמעתי על אורוות הקיסר...

אבל זה לא נשמע לי רציני כל כך!!!!!!!!! אבל מי שרוכב שם הייתי רוצה לדעת משהו: * כמה מכשולים יש? * מה הגובה הכי גבוה שתלמיד קפץ שם? * מתי בפעם האחרונה יצאתם לתחרויות? * המדריכים מנוסים?..משתתפים בתחרויות גם?.. וזהו...תענו לי בבקשה..

אני רק יכולה להגיד לך דבר אחד.....

שאם את רוצה שוב להתחרות ב-1.10 אין לך סיכוי בלי שיהייה לך סוס פרטי.. זה לא כמו באמריקה... אם את רוככבת על סוסים בארץ כאילו ששייכים לחווה אז יתנו לך להתחרות בין ה-70 ל-90.. ואולי מטר מה שקשה לי להאמין...

MusTanG GT

New member
לא כדאי לך...

ללכת לאורוות הקיסר כי אין למדריכים תעודות מדריכים או מאמנים ויש להם רק שני מכשולים.

MusTanG GT

New member
רק אמרתי ש...

שאין למדריכים שלהם תעודות והיא אמרה שהיא רוצה חווה שיש למדריכים תעודות,יש ליעל אבל של ווסטרן וזה לא יעזור לה. ולא אמרתי שנועם הוא הכי טוב...

Edubite

New member
לא הכי טוב בארץ.....

אבל בהחלט בין היותר טובים... לא?

למעלה