שלום לכולם..

Sweet SuGaR

New member
יש הרבה לפניו...

אבל בלי קשר איך הוא טס לכמעט שנתיים להולנד והרכיבה שלו לא השתנתה בגרוש?..

Sweet SuGaR

New member
תמיד אפשר לרכב יותר טוב....

ובמיוחד אחרי שאתה שנתיים עם סוסים כל יום כל היום...

Edubite

New member
עקבת אחרי הרכיבה שלו מקרוב?

מאיפה את יודעת אם הרכיבה שלו השתנתה??

Sweet SuGaR

New member
הוא הדריך אותי שנתיים וחצי בערך

בקאנטרי.... יצא לי לראות אותו רוכב....

חחחחחחחחח

כשרוני ווירניק אמרה "יש לי את המדריך קפיצות הכי טוב בארץ" אני אישית ממש צחקתי טוב שלא באמת...

m o o o

New member
בקשר לכל החוות שעצתם לי..היתי רוצה

לשאול אתכם משהו: * מה הכי גבוה שתלמיד קפץ שם?. * מתי הפעם האחרונה שהשתתפתם בתחרויות??.. * כמה מכשולים יש בחווה שלכם?.. * המדריכים מנוסים?..הם גם משתתפים בתחרויות??. * כמה סוסים יש בחווה?...רובם קופצים?... תהנו לי בבקשה...תודה..

תגובה

חוות הפיסגה בניהולה של דניאלה גרוס(רוכבת גרנד פרי)- *מה הכי גבוה שתלמיד קפץ?- אין לי מושג... אבל אני כן יודעת שדניאלה לפני שהיא התחילה להתעסק עם הדרסז' היא הייתה רוכבת קפיצות והיא הייתה מתחרה בגבהים גבוהים..! *מתי הפעם האחרונה שהשתתפתם בתחרוויות?- אמממ לא הבנתי... מה הקשר אלי? טוב לא משנה... אני השתתפתי מלפני שבועיים בתחרות. *כמה מכשולים יש בחווה שלכם?- אין לי שמץ.. *המדריכים מנוסים?- כן! דניאלה מדריכה מעולה! היא מסבירה ממש טוב והיא גם נותנת לך חומר לממחשבה על מה שאתה צריך לעבוד..! היא עברה הכשרת מדריכים באירופה ושם הרמה הרבה יותר גבוהה אז מין הסתם היא מדריכה טובה לאללה. *המדריכים משתתפתים בתחרויות?-כן.. דניאלה משתתפת בתחרויות דרסז'. דניאלה השתתפה בתחרויות ברמת גרנד פרי באירופה וזכתה מקומות מכובדים עם ציונים מעולים. והיא גם מתחרה כאן בארץ עם סוסיה "לטרון" ו"מברוק". חוות הפיסגה ממקומת במושב עופר שהוא בערך 10-15 דקות נסיעה מזיכרון יעקוב. אם את רוצה עוד פרטים אז תאשרי אותי באיי סי קיו...

אניי לא חושבת שחוות הפיסגה זאת...

חווה טובה בשבילה.. למרות שהחווה על רמה והכול כי דניאלה היא זאת שמנהלת אותה... אבל זאת חווה שעיקרה בקפיצות ולא בדרסז'... וגם אם היא תלמד שם היא לא תקפוץ כל כך גבוה בגלל שהסוסים שם הם לא לקפיצות...והיא מוציאה לתחרויות רק רוכבי דרסא'ז אבל רק אלו שיש להם סוסים... היא צריכה חווה רק של קפיצות שמוציאים תלמידים לתחרויות של קפיצות ושהסוסים שם על רמה...

אממממ זהו את מתכננת להמשיך...

להתחרות?! כי כל עוד אין לך סוס, אני לא רוצה לאכזב אותך.. אבל לא תוכלי להתחרות שוב ברמה שלך... את תוכלי להתחרות עם סוסי בית ספר ששייכים לחווה אבל עד גובה מטר וגם מטר לא בטוח שיש סוסים בחווה שיוכלו לעשות... אז אם האפשרויות שיש לך זה או אורוות הקיסר או החווה של דניאלה.. אז לכי לאורוות הקיסר למרות שגם בחווה זו לא תתחרי יותר מ-80 וגג 90... אבל שמעי זאת הבעיה בארץ שהרמה די נמוכה...

הכי מתאימה לך זאת

החווה של דניאלה לפי דעתי הכי טובה באמת הכי ברמה ובייחוד שזה קרוב אלייך יותר מהכול!! אין על האורווה של דניאלה אבל זה רק אם יש לך כסף.....

m o o o

New member
תראו!!

אני מתכוונת לקנות לי סוס או פוני ........ אבל אני רוצה להמשיך להתחרות בגבהים שהתחרתי...!! ובאורוות הקיסק זה לא מתאים לי כל כך כי שמעתי שמישהו פה אמר שזה לא מקצועי ואים למדריכים תעודות..ובכלל עם מדריכה אחת היא לווסטן זה בכלל לא מתאים לי....גם שמעתי שהם לא יוצאים הרבה לתחרויות...אז אין לי מה ללכת לשם!!!!...עכשיו דני הי זה נשמע חווה ממש אחלה!! דיברתי עם כמה מהילדים שרוכבים בחווה וממה ששמעתי זו אחלה של חווה ויש שם מדריכים מנוסים..מה אתם אומרים?????,,,,,,ואיפה זה בכלל החווה של דניאלה?

Shai Felton

New member
אמ../images/Emo28.gif

אני לא ממש יודעת! אבל אורוות הקיסר יוצאים להמון תחרויות.

אם את רוצה חווה ממש ממש מקצועית...

לכי לחווה באודים.. יש לך שם את המאמנים והמדריכים הכי טובים.. זאת החווה הכי טובה בארץ עם הסוסים הכי טובים שיש... השאלה אם יש לך כסף... וזאת חווה פי 2 על החווה בדני היי.. מבחינה של סוסים וגם מבחינה של מגרשים, מכשולים ומאמנים... החווה נמצאת במושב אודים קצת אחרי שפיים.. ואחרי רשפון..

החווה של דניאלה נמצאת

בעופר. בערך 10-15 דקות נסיעה צפונה מזיכרון יעקוב... סתומרת שזה ממש קרוב.

היי ברוכה הבאה!!!

אני תאיר אני בת 14 עוד 3 וחצי חודשים אני רוכבת חמש וחצי בערך שנים אני עולה לכיתה ט' ואין לי סוס כרגע אבל יהיה בקרוב ואני גרה באילת.. :) אני מקווה שתשתלבי בפורום ואין לי מושג בקשר לחוות אינגליש

GrEeNwOmAn

New member
עמק זוהר../images/Emo70.gif

חווה על רמה, ביוקנעם מושבה, בעמק עזריאלי, קפיצות ודראסז'. קופצים שם בסביבות המטר ומטה, ויוצאים המון לתחרויות. תנסי... שיעור עולה 80 ש"ח, אם אני לא טועה, וזה שיעור של 50 דק' עד שעה. מקווה שעזרתי.

למעלה