למה לא העלו את הקטע אצל מוש בבית?
א אנגל המלאכית New member 20/10/05 #5 שלום אני חיתב עזרהההה אפשר להגיעע להיכל התרבות לקהל..אם כן אז תגידו לי איך!?!? תודה מראששש
Y YaeL GirL New member 20/10/05 #9 מה קורה אם החיקוי של שירי מימון? מתי יאלה לאתר? זה לא פיר שעלו הקטעים החאירם ואת זה לא העלו
R RoieL New member 20/10/05 #6 תשובה דחופה../images/Emo13.gif http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=1347&QID=15277
תשובה דחופה../images/Emo13.gif http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=1347&QID=15277
ס סי1ני New member 21/10/05 #31 תשובה... יש מספר טלפון....אני לא זוכרת אותם..:/ ניסיתי גם...אמרו לי שאני קטנה מדי...אני חושבת זה מגיל 16 בערך...
תשובה... יש מספר טלפון....אני לא זוכרת אותם..:/ ניסיתי גם...אמרו לי שאני קטנה מדי...אני חושבת זה מגיל 16 בערך...
N noa4u New member 20/10/05 #3 ../images/Emo41.gifנצל"ש:סתם לידע כללי......./images/Emo41.gif נכנסתי לגלריות של הפורום, וראיתי שרשמתם "אסי ישראלוב".. סתם שתדעו שזה ישראלוף.
../images/Emo41.gifנצל"ש:סתם לידע כללי......./images/Emo41.gif נכנסתי לגלריות של הפורום, וראיתי שרשמתם "אסי ישראלוב".. סתם שתדעו שזה ישראלוף.
C CrazyYoYo New member 20/10/05 #15 ../images/Emo160.gifשרשור שאלות../images/Emo160.gif אנא שרשרו לכאן את כל שאלותיכם. נשתדל לענות לכם בהקדם האפשרי כמו כן, לפני שאילת שאלה יש לעיין בשאלות נפוצות,
../images/Emo160.gifשרשור שאלות../images/Emo160.gif אנא שרשרו לכאן את כל שאלותיכם. נשתדל לענות לכם בהקדם האפשרי כמו כן, לפני שאילת שאלה יש לעיין בשאלות נפוצות,
C CrazyYoYo New member 20/10/05 #16 לכל מי ששאל - שימו ../images/Emo23.gif לפעמיים לוקחים מספר ימים עד שכל הקטעים עולים לאתר. עם זאת, לא כל הקטעים שהיו בתוכנית עולים לאתר. בגלל שעכשיו חג, עובדי ההפקה לא עובדים ולא מעלים קטעים לאתר. יכול להיות שיעלו עוד קטעים, ויכול להיות שלא. אנא התעזרו בסבלנות.
לכל מי ששאל - שימו ../images/Emo23.gif לפעמיים לוקחים מספר ימים עד שכל הקטעים עולים לאתר. עם זאת, לא כל הקטעים שהיו בתוכנית עולים לאתר. בגלל שעכשיו חג, עובדי ההפקה לא עובדים ולא מעלים קטעים לאתר. יכול להיות שיעלו עוד קטעים, ויכול להיות שלא. אנא התעזרו בסבלנות.