שרשור שאלות

KaMiLa5

New member
אני כולה אמרתי...

שלדעתי הוא צריך להיות פה אדום משמע: אם הייתי פה מנהלת,הייתי מאדימה אותו אבל כנראה לחן ולבן יש שיקולים אחרים זכותם.. אני רק הבעתי את דעתי... מדינה דמוקרטיתת...[חחח סתם מה קשור? מה קשור זאת שלישיה,חח עזבו]

CrazyYoYo

New member
מותר לך להביע דעה ../images/Emo13.gif

אבל זה לא אומר שהדעה שלך בהכרח תתקבל. וכאן מסתיים הדיון בנושא זה.

RoieL

New member
אממ..

אני מעדיף שלא להכנס לנושא. חן ובן נבחרו ע"י תפוז כמנהלים, ועד כמה שמחמיאה לי דעתך, אנחנו נכבד את שיקוליהם של חן ובן. אני סומך עליהם. אבקש שנעזוב את הנושא ביינתים
ושוב, תודה
רועי

RoieL

New member
אגב,

להבא, כותבים תשומת ולא צומת
ושוב, תודה על המחמאות

benking16

New member
תעלו עוד קטעים!!

למה לא מעלים עוד קטעים לאתר??? אח שלי בצבא ואני מת להראות לו את זה אבל לא העלו את כל הקטעים ובעיקר של התוכנית האחרונה שהייתה מעולה..

drumsnight

New member
נצל"ש

רק רציתי להגיד שהחיקוי של היהודים ויהודה סעדו לשיר קח אותי הוא אחד הביצועים!!!!!!!!! אני פשוט נקרעתי כמה שציון דומה לאורית פשוט מטורף ! קבלו צל"ש!

יש לי בקשה..../images/Emo13.gif

בתוכנית האחרונה היה ראיון עם אברהם וגלעד משוטי הנבואה.. ובגלל שאני כל כך אוהבת את שוטי הנבואה.. ונהנתי מהקטע.. חשבתי לבקש לשים וידאו של הקטע הזה שאתר.. אם מישו יעביר את זה הלאה זה יהיה נחמד..

Hen m

New member
בקרוב יעלו קטעים לאתר, אחרי החג

זה לוקח להפקה קצת זמן...הם אמרו שהם יעלו קטעים נוספים...

4EverSleep

New member
שאלה מהותית

רננה הרכילאית היא חיקוי של מישהי מעולם הבידור? או שהיא המצאה בדיונית לגמרי? בכל אופן, אני שונאת אותה ואת הפרצוף המעוך שלה.. חחחחחחח מה קרה מותקקקק תענו בבקשה, תודה =]

RoieL

New member
גמאני שונא את הפרצוף../images/Emo99.gif

אני חושב שזו המצאה בדיוני.. אנ'לא יודע אם זה סרט קומדיה, מד"ב או אימה

oneheart1

New member
אממ

ברור שזו המצאה...וגם אני לא אוהבת את העיוותים שהיא עושה... ראיתם ת'שערות בידיים?

CrazyYoYo

New member
אם אני לא טועה

יש איזו כתבת רכילות בגיא פינס שהרעיון הכללי מבוסס עליה. אבל אני לא רואה גיא פינס, אז אני לא בטוח

למעלה