שרשור תעופה וכנפיים

maore

New member
../images/Emo160.gif../images/Emo118.gifשרשור תעופה וכנפיים

השרשור הזה כולל את כל הדמויות שעפות, מרחפות טסות בכל אמצעי שהוא, קסום, טבעי
, מכני או אחר.
כולל גם מכונות שעפות/טסות/מרחפות
או עזרי תעופה או ריחוף למיניהם. ציפורים, דרקונים מעופפים, פגסוסים, מלאכים, פיות ופיטר-פנים כולם מוזמנים...

maore

New member
פיטר פן וטינקרבל

טינקרבל נראה לי עפה כי יש לה כנפים - פיה או לא? פיטר פן עף בעזרת אבקת הקסמים של טינקרבל. שמעתם שבית החולים לילדים שהינו בעלי הזכויות בחר בסופרת שתכתוב המשך רישמי?

ווינטר הילדת-פיות ../images/Emo41.gif

הילדה ווינטר בלו, מהספר "ווינטר בלו, ילדת-פיות". ווינטר בעצם ילדת-פיות, שחייה בעולם האנשים, ורק בלילה היא עוברת לעולם הפיות...

sagiberg

New member
המכשפה הקטנה

בתנאי שמטאטא לא נחשב ככלי טיס. וכמובן ש"חבורת חצות"- שבו אחוז המעופפים על מטאטאים גבוה במיוחד.
וב"פרדיננד הנהדר" הוא מעופף במעלית (מוכר לכם ?) איזה יופי של רעיון לשרשור

פרחבר

New member
ממקמת במקום - מרי פופינס ו...

הדוד המעופף שלה - ואם חייבים אז כל מי שהיה איתם בחדר, כולל שולחן מלא כל טוב, כיסאות ואורחים ......

maore

New member
אבק כוכבים ../images/Emo41.gif- בתו של הירח...../images/Emo29.gif

ידע לרחף באויר ועכשיו כבר לא... ויש גם את הספינה שמרחפת בעננים ועוזרת לטריסטן ולה.

החביללית

חבית שהיא גם חללית שבה טסה הילדה חנהלה עם הגמד קרשינדו לכוכב החלומות ולהרבה כוכבים אחרים בדרך. בספר המקסים "כל מה שקרה(אולי) וכל מה שהיה (כמעט) לקרשינדו ולי" של דבורה עומר.

ליבת הזהב

אחרי שראיתי השבוע את הסרט (המקסים והכייפי, לטעמי)"מדריך הטרמפיסט לגלקסיה" ומיד אחריו אצתי-רצתי לקרוא שוב את הספר המצחיק והשנון כל כך של דאגלס אדאמס. ליבת הזהב היא ספינת החלל המטורפת ביותר והמוזרה ביותר שיש- ספינה בצורת נעל ספורט(בספר) שמונעת בכוח ההינע האי הסתברותי, כלומר- עושה כל מה שבלתי סביר ובלתי הגיוני שיקרה.

maore

New member
ארטמיס פאול - לפיות אין כנפיים!

לפיות ולשאר היצורים האגדיים אין בכלל כנפיים! אלו הן מערכות כנפיים בטכנולוגיות מתקדמות. הן לובשות סט כנפיים ועפות איתו... ואם עוד לא קראתם, אז יותר מוצלח מהארי פוטר, של סופר אירי שכתב כמה רבי מכר עוד לפני - ארטמיס פאול הספר שבו כל הדמויות האגדיות חיות מתחת לאדמה עם טכנולוגיה יותר מתקדמת מזו של האדם שחי מעליה... וכמובן שהגיבור אינו פוצי-מוצי מתוק יפה-נפש וחסר תיסבוכים.

ארטמיס שווה אבל

לטעמי הוא ממש לא יותר טוב מהארי פוטר- פחות קסם ובעיקר פחות סוחף אך כאמור- בהחלט ראוי לקריאה.

maore

New member
לדעתי האישית הוא הרבה יותר סוחף

אולי מכיוון שאני אוהבת גם מתח, בלש וכדומה.... העלילה היתה מעניינת ופחות צפויה ומתקתקה. אהבתי.

einat57

New member
לקטנים יותר

הדלעת המופלאה עם שני הדובונים המתוקים. התעופה היא הפלא האחרון - ישנם עוד שקודמים לה.

פרחבר

New member
מלחמת העולמות...

כמובן החלליות שפולשות לארץ מי יכול לשכול את פס הקול המופלא שלא לדבר על הסרט שיוצא עכשיו לאקרנים

maore

New member
המעלית המעופפת / שמידט

המעלית המעופפת / שמידט, גיליתי היום בספריה את הספר הזה (שלפי הכרטיס שלו גם קראתי אותו בילדותי) וגם את הרפתקאות ויפללא, שניהם תרגומים ישנים של ספרים מאת אנני מ. ג. שמידט. מכיוון שממש אהבתי את מינוש, נראה לי שאבדוק אותם גם.

ori2102

New member
טיסה ועוד טיסה

תריסים מוגפים של חוה חבושי. מיכל טסה יחד עם אמה לפריז. הספר כולו מתרחש במהלך טיסה. אבל יש גם טיסה נוספת. וירטואלית. של האמא לאירוע טראומתי בילדות.

דרקון המזל....

מהסיפור שאינו נגמר- פוכור בגרסא הספרותית או פאלקור בקולנועית. אטריו, ואחריו בסטיאן, רכבו על גבו על פני פנטסיה כולה בספר שכשמכרחים אותי לבחור בספר שאני הכי אוהבת אני בוחרת בו.

למעלה