שרשור תעופה וכנפיים

פרחבר

New member
יש המון................

הסיפור שאינו נגמר - פלקור כמובן הארי פוטר - המטאטאים..... הכדורים..... הדרקונים..... סדרת רומח הדרקון - דרקונים כמובן, וגם חללית סדרת "מסע הדרקון" של אן מקפארי - דרקונים אלא מה ציטי ציטי בנג בנג - נחשב??? - מכונית מעופפת סידרת המאלוריאן - דרקונית מעופפת (גם אמיתית וגם "מחופשת") מפגשים מהסוג השלישי - חלליות משולש ברמודה (מי זוכר) - מלא במטוסים שנעלמים ועוד מרי פופינס - מרי כמובן (-: הדוד המצחיק, זה יספיק, לפחות לבנתיים, לא???

blue skies

New member
תלת רגל

על החייזרים שמגיעים ומשתלטים על בני האדם במכונות עם שלוש רגלים ויש את הספר שהוא בסגנון D&D שנקרא אל תתעסק עם דרקונים וההוביט - לא יודעת אם להגיד אותו כספרות ילדים אבל בהחלט יכול להקרא ע"י נוער

פרחבר

New member
אמנם לא בהוביט אבל בסדרת ההמשך

חבורת הטבעת - בהחלט יש את רוכבי הרפאים .... בסרט זה מודגש היטב.

blue skies

New member
בהוביט כן עפו

היה את הדרקון ששרף את הכפר לקראת הסוף ובתלת רגל משום מה זכור לי שכן מישהו עף קראתי את זה די מזמן אז יש מצב שהזכרון שלי קצת לא כמו שהיה

חוטהשני

New member
ספרים שמתארים טיסה.. תריסים מוגפים מאת חוה חבושי - מתארת טיסה של בת עם אמא.. כאשר תוך כדי הטיסה מתגלה איזה סיפור ישן וכואב (לא של האמא עצמה.. אבל האמא חוותה מראה לא נעים..) אאל"ט גם בדפי תמר - כשהם טסים לאמריקה יש תיאור של הטיסה שלהם (בגלל התיאור הזה כולנו רצינו לבקש מההורים שלי לטוס לחו"ל ../images/Emo8.gif)

למעלה