יחי המקוויקנד

white in Angel

New member
חחח...XDDDD

אני אוהבת את כול התקופות שלו............ שלמות זאת לא מילה גסה.......... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Fall Out Inbar

New member
בהחלט תמונה חמה. XD אוף, אני מתגעגעת לפוני של

+י.. ואין לי זמן ללכת לחדש אותו. באסה.

white in Angel

New member
XD

הוא חמוד בכול מצב.................................. ויפה................................................ אח......... השלמות השלמות
מזל ש- ש ש ל מ ו ת ה י א ל א מ י ל ה ג ס ה אם לא הייתי מתה.... סתם XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

../images/Emo26.gif ~~כותרת שגורמת לכם להיכנס !!~~ ../images/Emo36.gif

או שלא?
מצעד הלהיטים של מקפליי:
ignorance the way you make me feel silence is a scary sound star girl
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
ניקלבאק: someday photograph how you remind me simple plane-when im gone one republic-stop and stare
הלהקה המגניבה של השבוע:
McFly nickelback simple plane
אלבום שחרשתן עליו:
לא חרשתי על שום אלבום..
קליפ שעשה לכן את זה:
אממ...savin me של ניקלבאק
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
לא זוכרת מה ראיתי...אממ..אני חושבת שראיתי שישי הפוך עם צ'אד מייקל מארי
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
האמת? לא הכעיסו אותי כ"כ השבוע...חחח.. למרות שהמורים שלי הבטיחו ציונים יותר טובים ממה ששמו לי בתעודה !
משהו ששימח:
שיחקנו טניס ומסתבר שאני טובה !! והתכתבתי אתמול שעות עם זה שאני דלוקה...איזה חמודדדדד
משהו שהעציב:
תעודות..אררר...
ציטוטיה:
זה קשור לתמונה ששמתי אני וזה שאני דלוקה עליו התכתבנו והוא אוהב לראות "נארוטו"..כן כן...נארוטו ! אז שמתי ת'תמונה הזאת של אינויאשה ואז חברה שלי כתבה לי "בואי נרשום מה הם אומרים" אמרתי לה שסבבה וזה מה שיצא לנו חברה שלי: "היא:"המס'ג לא עוזר לי" הוא:"לי הוא כן"" ואז אני כתבתי הוא:"אמאלהה מי זו ?!" היא:"הבבואה שלי !" ~הוא בורח~ חברה שלי: הוא:"ממתי יש לי אוזניים כאלו?" היא:"מאז ומתמיד" XDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
מקפליי- "the way you make me feel"
התמונה הכי חמה:
אינויאשה...כן כן גם אני הייתי מכורה... ואז היה את רנמה
וזהו...

white in Angel

New member
חחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDD

דאגי לא דומה לקגומה [נכון??אם אני לא טועה,ראיתי את זה פעם] מה כול כך דומה??? אין להם אפילו אותו צבע שיער?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח............ הרגת אותי XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

white in Angel

New member
אולי בגודל של המוח שלהם XDDDDDDDDDDD

כי קגומה סתומה כמו בלטה ודאגי ~כאפה~ פויינטר לא לדאוג גם לי יש שם דומה הדר ~כאפה~~קרצייה~ חברוני מכאן נובע שקגומה טיפשה בלי שכל דומה לו ולי קצת XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD סתם.................... אני לא טיפשה כמו קגומה וגם לא דאגי

XDDDDDDDD

גם לי קוראים ככה אבל קצת יותר שונה עמית~ילדת~ הכאפות ~ ורציני חברות שלי אשכרה מכות אותי !! אז הכינוי השני שלי הוא עמית~בואי~אני~רוצה~לתת~לך~מכות~ XDDDDDDDDDDDD אני גם טיפפשה !! חברה שלי:"עמית תראי פרפר" מצביעה לאחור ~מסתכלת לאחור~ בוםםםם טראחחחח "עמית י'כאפה שלי !!!" XDDD והכינוי השלישי שלי זה עמית~תראי~יש~שם~פרפר~ !!!!!! זהו חפרתי !!! XDD

white in Angel

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

מכירה את זה רק אם משהו נוגע בי הוא מת!!! אבל לא חשוב אצלי בבית אם משהו יורד או אומר מילה לא במקום על דאגי כאפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא באמת פשוט מכפכפת אותו לרוב זה אותה...
דאגי

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif כנסו כנסו ישתלם לכם [:

או שלא .. אני היחידה שקוראת כמעט את המקוויקנדים של כולם ?!?! אני יושבת וקוראת את הציטוטים ! אני יושבת לבד ומתחילה לצחוק .. אני מרגישה מפגרת XDDDDD
מצעד הלהיטים של מקפליי:
הרבה.. במיוחד שהורדתי עוד שירים .. היה לי שבוע מעצבן אז שמעתי רק מקפליי כי זה עודד אותי
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
כמעט ולא .. וגם עם היה קצת.. אני לא זוכרת DDD;
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
אלבום שחרשתן עליו:
-
קליפ שעשה לכן את זה:
יום ראשון לא הלכתי לבצפר וראיתי ראיונות של מקפליי באופן אקראי
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
כל השבוע ניסיתי להזמין [ליתר דיוק פעמיים XDD] את שרק 3 [ראיתי אותו כבר אבל רציתי לראות שוב] ופעם אחת ניסיתי וחשבתי שהזמנתי אבל מסתבר שלא ואז פעם שנייה [ביום אחר] כבר התקשרתי וזה והייתי מאושרת ואז אמרו לי לרשום את מס' תעודת הזהות של בעל המנוי ואני כזה "אווווווווף" לא רשמתי ולא ראיתי שרק בסוף ):
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
השבוע כל יום חברה אחרת עיצבנה אותי וגם המורה ה$^#&&%**&$%&#& לספורט נתנה לי 85 בתעודה !!!!!!!!!!!!!! אווווווף זה כל כך מעצבן אותי אני אפילו לא מאושרת מהתעודה שלי בגלל ה85 הזה !! זה ספורט איך אפשר לקבל 85 ?!!??!?!?!?!?!?!?!?!?
משהו ששימח:
התעודה הייתה טובה.. אפילו שלא ראיתי אותה בתור טובה בגלל ה85 בספורט |: אבל בעיקרון היא ממש טובה ! ממוצע => 96 נקודה כל מני מספרים XDD אוו וההורים שלי נותנים לי פרס על זה אבל לא ידוע איזה .. כשחושבים על זה התעודה שלי הייתה ממש טובה !! היה לי 8 מאיות מתוך 13 מקצועות [כולל התנהגות] זה גורם לי להרגיש חרשנית אפילו שאני ממש לא
משהו שהעציב:
-
ציטוטיה:
פה יש לי יותר סיפורים מאשר ציטוטים אז ככה :
חברה שלי באה עם שיער פזור לבצפר והיא נראתה כמו פודל XDDDDDD
בשיעור שלח : המורה לשלח בא להסביר לי משהו .. הוא מסביר לי ואחרי שהוא הולך אני : "פעם הבאה שהוא מדבר אליי אני מביאה מטרייה !" זה לא היה ממש מצחיק אבל חברה שלי צחקה DD:
ועכשיו לסיפור שהוא מצחיק אבל עצוב לחשוב שחברה שלי מתנהגת ככה O= זאת חברה שבזמן האחרון מעצבנת אותי .. אז זה מה שקרה יום : המורה חילק דפים ואז פתאום חברה שלי היא כזה מוציאה את הטלפון מהכיס ומדברת "אני באמצע שיעור אני לא יכולה לדבר ביי" ואז ברגע שהיא באה לנתק היא הזיזה את הטלפון מהאוזן וראיתי שאף אחד לא התקשר אליה ! הרי לפני שמנתקים וכשמדברים יש צג כזה בטלפון שיש את שם המתקשר וזה גם סופר את זמן השיחה .. אז כשהיא הזיזה את הטלפון ולפני שהיא ניתקה ראיתי שאין בכלל את הצג הזה !! שאף אחד לא התקשר אליה ואז כזה היא ניתקה והסתכלתי עליה במבט מוזר והיא אמרה "זאת חברה שלי מכיתה אחרת" אמרתי לה "אבל לא היה....." ואז עצרתי את עצמי ואמרתי "לא משנה" וגיחחתי ואז היא אמרה "מה אמרת ?" ואני כזה "כלום כלום" ואז הסתובבתי הצידה והתחלתי לצחוק אפילו שהייתי אמורה לבכות כי זה היה סופר פתטי
מתנגן בראש / בפלייליסט:
היה היום איזה שיר שהתחלתי לשיר.. ואני לא זוכרת איזה הוא היה מאיזה תוכנית :)
התמונה הכי חמה:
אין לי תמונה אז.. =>אקראית [: וואי חפרתי

Fall Out Inbar

New member
לא הפסדת כלום-שרק 3 מעאפן. ברמות.~תגובה~

ומה שחברה שלך עשתה מזכיר לי גם תקופה שהייתה לחברה שלי. מקום סתם לשבת ולגחך, כדאי לך פשוט ללכת ולהגיד לה. כי אח"F היא תפיגע, לא רק ממך. ואת לא היחידה שקוראת [ומגיבה!] למקויקנד של כ ו ל ם !

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif אני לא חרשנית ):

חחח אבל אני באמת לא
הסברתי לך כבר במסן

למעלה