../images/Emo110.gif כנסו כנסו ישתלם לכם [:
או שלא .. אני היחידה שקוראת כמעט את המקוויקנדים של כולם ?!?! אני יושבת וקוראת את הציטוטים ! אני יושבת לבד ומתחילה לצחוק .. אני מרגישה מפגרת XDDDDD
מצעד הלהיטים של מקפליי:
הרבה.. במיוחד שהורדתי עוד שירים .. היה לי שבוע מעצבן אז שמעתי רק מקפליי כי זה עודד אותי
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
כמעט ולא .. וגם עם היה קצת.. אני לא זוכרת DDD;
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
אלבום שחרשתן עליו:
-
קליפ שעשה לכן את זה:
יום ראשון לא הלכתי לבצפר וראיתי ראיונות של מקפליי באופן אקראי
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
כל השבוע ניסיתי להזמין [ליתר דיוק פעמיים XDD] את שרק 3 [ראיתי אותו כבר אבל רציתי לראות שוב] ופעם אחת ניסיתי וחשבתי שהזמנתי אבל מסתבר שלא ואז פעם שנייה [ביום אחר] כבר התקשרתי וזה והייתי מאושרת ואז אמרו לי לרשום את מס' תעודת הזהות של בעל המנוי ואני כזה "אווווווווף" לא רשמתי ולא ראיתי שרק בסוף ):
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
השבוע כל יום חברה אחרת עיצבנה אותי וגם המורה ה$^#&&%**&$%&#& לספורט נתנה לי 85 בתעודה !!!!!!!!!!!!!! אווווווף זה כל כך מעצבן אותי אני אפילו לא מאושרת מהתעודה שלי בגלל ה85 הזה !! זה ספורט איך אפשר לקבל 85 ?!!??!?!?!?!?!?!?!?!?
משהו ששימח:
התעודה הייתה טובה.. אפילו שלא ראיתי אותה בתור טובה בגלל ה85 בספורט |: אבל בעיקרון היא ממש טובה ! ממוצע => 96 נקודה כל מני מספרים XDD אוו וההורים שלי נותנים לי פרס על זה אבל לא ידוע איזה .. כשחושבים על זה התעודה שלי הייתה ממש טובה !! היה לי 8 מאיות מתוך 13 מקצועות [כולל התנהגות] זה גורם לי להרגיש חרשנית אפילו שאני ממש לא
משהו שהעציב:
-
ציטוטיה:
פה יש לי יותר סיפורים מאשר ציטוטים אז ככה :
חברה שלי באה עם שיער פזור לבצפר והיא נראתה כמו פודל XDDDDDD
בשיעור שלח : המורה לשלח בא להסביר לי משהו .. הוא מסביר לי ואחרי שהוא הולך אני : "פעם הבאה שהוא מדבר אליי אני מביאה מטרייה !" זה לא היה ממש מצחיק אבל חברה שלי צחקה DD:
ועכשיו לסיפור שהוא מצחיק אבל עצוב לחשוב שחברה שלי מתנהגת ככה O= זאת חברה שבזמן האחרון מעצבנת אותי .. אז זה מה שקרה יום : המורה חילק דפים ואז פתאום חברה שלי היא כזה מוציאה את הטלפון מהכיס ומדברת "אני באמצע שיעור אני לא יכולה לדבר ביי" ואז ברגע שהיא באה לנתק היא הזיזה את הטלפון מהאוזן וראיתי שאף אחד לא התקשר אליה ! הרי לפני שמנתקים וכשמדברים יש צג כזה בטלפון שיש את שם המתקשר וזה גם סופר את זמן השיחה .. אז כשהיא הזיזה את הטלפון ולפני שהיא ניתקה ראיתי שאין בכלל את הצג הזה !! שאף אחד לא התקשר אליה ואז כזה היא ניתקה והסתכלתי עליה במבט מוזר והיא אמרה "זאת חברה שלי מכיתה אחרת" אמרתי לה "אבל לא היה....." ואז עצרתי את עצמי ואמרתי "לא משנה" וגיחחתי ואז היא אמרה "מה אמרת ?" ואני כזה "כלום כלום" ואז הסתובבתי הצידה והתחלתי לצחוק אפילו שהייתי אמורה לבכות כי זה היה סופר פתטי
מתנגן בראש / בפלייליסט:
היה היום איזה שיר שהתחלתי לשיר.. ואני לא זוכרת איזה הוא היה מאיזה תוכנית
התמונה הכי חמה:
אין לי תמונה אז.. =>אקראית [: וואי חפרתי