ה דרומי

New member
../images/Emo160.gif

שלום האם היו כאן כבר התמונות של ה
הזה?. הגיעו לי במייל

ה דרומי

New member
../images/Emo52.gif הבנתי שזה כבר היה כאן אפשרי

למחוק את השרשור תמונות הזה ?

ny22

New member
מנהל
ואווווווווווווו............

ממש תודה. למרות שאני אישית מעדיף את בואינג, אני כל-כך שמח שיצא מטוס חדש של חברת איירבאס ושמח לראותו כל פעם מחדש!!! דרך אגב, מה ההמחרק בין מושב למושב? (הכוונה אם "יש מקום לרגלים?")ץ תודה.

MrHankeY

New member
../images/Emo3.gifובפעם ה 23857236

מרחק בין מושבים לא קשור בכלל בכלל בכלל במטוס! הכל פאקטור של החלטות חברת התעופה שמפעילה אותו. יכול להיות מטר וחצי בין מושב למושב (הגיוני לא? חח) ויכול להיות פחות מ 30 אינץ'.

ny22

New member
מנהל
מה הכוונה???

החברה מחליטה את זה כשהיא מייצרת את המטוס, לא? ככה לפחות שמעתי על בואינג....

MrHankeY

New member
אין קשר ליצור המטוס

אם תסתכל באיירליינרס יש תמונות של מטוסים שהוציאו מהם את הכסאות, תשים לב שיש מסילה שאליה מתחברים הכסאות. בואינג כמו אירבאס מספקים את המסילות, לאחר מכן החברה מחליטה על אותה המסילה מה יהיה המרווח בין הכסאות. כלומר על אותה מסילה אתה יכול לשים 2 כסאות צמודים לחלוטין ובאותה מידה להרחיק אותם לחלוטין. זאת אומרת זה לא משהו קבוע - אפשר להזיז ולשנות בכל זמן נתון. למשל בקיץ היו טיסות שאלעל הוציאו את מקומות הביזנס והפירסט ושמו עוד כסאות אקונומי.

ny22

New member
מנהל
אבל אני קראתי בעיתון ש.......

שבמטוס החדש של בואינג יש מרווחים בין מושב למושב....

master drums

New member
תקשיב:

כעיקרון ב-A380 יש כ-900 מושבים!!אתה מבין?!?! אבל במטוס הראשון שעשו שהראו בחדשות והכל שמו רק 500 מושבים והוסיפו ג'קוזי,בר וכל דבר נחמד..זה גם מסביר שאפשר לשחק עם המושבים כל הזמן ולשנות מרווח קח עוד דוגמא: בבואינג 747 מטיסים נוסעים אבל בחלקם שמים רק מטען ובחלקם שמים חצי נוסעים וחצי מטען...זה לא קבוע בדרך-כלל...עכשיו הבנת?

jetman

New member
דוגמה לא כל כך טובה

מטען אפשר לשים רק בדגם מטען של המטוס, שהוא מחוזק יותר מדגם הנוסעים. בדגם נוסעים רגיל לא מטיסים מטען בסיפון הראשי

MrHankeY

New member
אל תדאג

החברות תעופה יטפלו בתופעת המרווחים ויצמצמו את התופעה המוזרה הזו

ארזS

New member
אחי הדרומי היקר + הבהרה לחברים פה

פניתי ל"הדרומי" כי ראיתי את השירשור שלו על המטוס בכנרת בפורום אחר ורציתי שיכתוב על זה גם כאן. נכון אחי ?
אבל כנראה שהוא הבין שאני רוצה את כל השירשור... וחוץ מזה, נניח שהתמונות של ה-380 כבר היו פה, אז מה? למה למחוק? לא צריך למחוק... ותודה על הסיפור עם המטוס שהוא גם אוניה...

ה דרומי

New member
בעקבות בקשת ארזS סיפור על

הכנרת ו
ים ד.א בני הספל ישכיל לתת הסבר יותר מוצלח.

למעלה