המצעד הישראלי של רדיו י-ם

../images/Emo161.gifהמצעד הישראלי של רדיו י-ם../images/Emo161.gif

בוקר טוב
אחרי הפסקה של שבועיים לטובת החירשות לבי"ס אני מחזירה את השרשור המהמם הזה!
תודו שהתגעגעתם
אז.. אתמול בערב שודר ברדיו ירושלים המצעד הישראלי בין השעות 20:00 ל21:00. זה היה אחד המצעדים המעניינים הפעם
, ולכן, אציג לכם את כל השירים שצועדים במצעד, כמה זמן הם צועדים, האם על
ו/ירדו
ואתם..
אתם רק צריכים להגיב
סימנים במצעד:
- עליה
-ירידה
-כניסה חדשה
-דריכה במקום
- מקום ראשון שיהיה לכולכם שבת שלום וחג שמח וכשר!
ים.

ואני שואלת את עצמי...

האם בגלל שירים כאלו כפיר אפשטין ועברי לידר היו צריכים להתפנות מהמצעד?
אה?

mekl

New member
למה?

למה את אוהבת אותו? כי הוא חתיך? תסבירי לי בבקשה, זאת לא תקיפה, אני באמת רוצה לדעת

אוקיי../images/Emo26.gif

אני לא אגיד לך שהמראה שלו לא משפיע על הדעה שלי עליו.. כי ברור שעצם זה שהוא נראה טוב זה יותר מושך
אבל אני ממש מעריכה אותו, את השינוי הזה ואת הצעד הענק הזה שהוא עשה ובחר לעסוק במוסיקה, לפני זה בכלל לא אהבתי אותו, לא כשחקן או דוגמן.. אני חושבת שיש לו קול מדהים, שונה ממה שאנחנו שומעים בדר"כ וסגנון ייחודי.. אני פשוט אוהבת ת'שירים שלו [ואת השילוב המדהים בינו לבין עילי בוטנר] אני חושבת שזה מספיק

Tzassa

New member
למה?

למה כל השאלות האלה? כאילו, באמת. הוא זמר, כמו כל הזמרים. אז הוא מתפרנס גם מדוגמנות וגם ממשחק. ביג דיל.
למה לקחת פלוס ולנסות ממש ממש בכוח להפוך אותו למינוס? הוא חתיך, הבנות חולות לו על התחת ויש מסה רצינית של הערצה סביבו, אז מה רע בזה? זה מפריע למישהו?

O f r i s h

New member
../images/Emo45.gif

רציתי גם להגיב תגובה בידיוק כזאתי, לא הספקתי וכבר הקדמת אותי.

O f r i s h

New member
אבלאבל

לא אמרנו את זה!P: אמרנו שזה לא חייב להיות קשור, אבל אם זה גם, אז סבבה זה לא אמור להפריע לאפחד
חוצמזה שמה, גם אני אוהבת את הדיסק והכל, וסבבה לגמרי:] והיי, את הכי לא פאקצה מטומטמת!@#$ את אוהבת אביב גפן!

מטומטמת את לא..

אבל בקשר לפאקצה?
סתם נשמתי
רן הוא זמר מדהים.. ויחד עם עיליי בוטנר
יוצאת להם מוזיקה איכותית שכיף לשמוע.. אז תכלס, די לחפש את הרע בכל דבר..! וזה מאד שיטחי מצדך לחשוב שהיא אוהבת אותו כי הוא יפה! כי יש מליון סיבות יותר טובות לאהוב אותו..

mekl

New member
אני אגיד לך למה כל השאלות האלה.

נמאס לי מכל הגאונים שמתים להוציא אותו זמר רגיל, שלא שונה מאף אחד. ואני ממש לא מנסה לקחת פלוס ולהפוך אותו למינוס הוא לא עשה בכלל דרך של מוזיקאי, הוא התפרסם לכולם בתור דוגמן שחקן וואטאבר, ואז החליט שהוא עושה הסבה מקצועית- וזה אותי אישית מעצבן, כי יש המוני מוזיקאים יותר טובים ממנו, שקורעים תתחת שלהם כדיי להשיג הופעה ועושים דרך קשה כדיי להגיע לאנשהוא, והוא שבחיים שלו בכלל לא היה קשור לזה ואך ורק כי הוא מפורסם וחתיך לתת לו את הפרסום את המעריצים? אתם יודעים מה, סבבה שיעשה את זה, בכיף שלו- אבל מכאן ועד לקרוא לו מוזיקאי.. הוא לקח ת'עמי! הוא ניצח את שלומי שבן! זה נשמע לכם הגיוני? (תגידו תאמת, אל תנסו להיות פוליטקלי קורקט כבר רבאק) אולי אני נשמעת מאוד מרירה, אבל אני אפילו לא מתכוונת לפתוח פה ריב- אותי אישית זה מתסכל. נ.ב. יכול להיות במקרה קשר לשותף המקצועי שלו?

mekl

New member
סלחו לי על העילגות,

כתבתי מהר ובעצבנות, אך הכוונה הובהרה.

עם כל הכבוד...

טקס פרסי העמ"י זה לא מדד לשום דבר!! מי שבחר שם היו באמת פאקצות מטומטמות שלא יודעות מהחיים שלהם, וסינרגיה בתור להקת השנה זה בסדר?! באת שלא צריך להתייחס לזה.. אולי הוא לא עשה דרך של מוסיקאי כמו שצריך, אבל הוא מצליח לרגש אותי ואין סיבה שאני אתחיל להתחשבן איתו, אם הוא התחיל בתור דוגמן או שחקן או וואט אוור
אני חושבת שבהחלט יכול להיות קשר, עילי בוטנר הוא אחד האנשים שיותר מוכשרים בארץ הזאת ומאוד מוערך. ואני חושבת שגם יש סיבה שעילי בחר לעבוד איתו, זה אומר משהו.. זה אומר שיש בו מה להעריך.

../images/Emo10.gifאיי..

אני לא אוהבת שאת מקטלגת את האנשים שהצביעו לטקס.. אם אני אוהבת את סינרגיה זה הופך אותי לפאקצה מטומטמת? ובכלל.. כל הפאקצות מטומטמות? [לא!].. לא כדאי למהר לזרוק ככה הערות לדעתי.. זה פשוט לא מתאים=\

למעלה