המצעד הישראלי של רדיו י-ם

תכלס צודקת..

סתם דיברתי מתוך עצבים. את מכירה אותי, אני לא בעד קטלוגים..
לוקחת ת'דברים שלי בחזרה, אבל עדיין עומדת מאחורי מה שאמרתי על טקס העמ"י.

אני ממש לא מסכימה איתך..

גם כשהוא התעסק במשחק [השיר שלנו] הוא שר שם.. וכבר אז ראו שיש לו כישרון! ומה את מצפה? שבגלל שהוא התפרסם במהירות דרך הטלוויזיה אז עכשיו הוא יישאר באותו הדבר לכל החיים רק כי הוא לא קרע את עצמו כדי להתפרסם במוזיקה? אם הוא אוהב לשיר אז זו בעיה שלו כי הוא מוכר לנו בתור שחקן? זהו? אם עכשיו זמר יחליט שטוב לו על במה אז אסור לו כי הוא זמר? מה הרעיון?=\ זה לא פייר לדעתי לקטול את הבנאדם רק כי הוא "חתיך שהגיע מהמשחק" ולא עבד שנים ועבר מפאב לבר וניסה להתפרסם!.. חוץ מזה שהשירים שלו ושל עיליי בוטנר מדהימים

Tzassa

New member
אז ככה,

קודם כל ולפני הכל, הוא לא זמר על חשבון מישהו אחר. ככה שאני לא מבינה למה זה כ"כ מעצבן אותך. הוא הצליח בדרך שלו, עם כל הקשיים שיש בזה, ויש לו קול מעולה. אני לא בטוחה שהוא לא היה קשור לזה אף פעם, כמו שאת אומרת בבטחון מלא, כאילו את מכירה אותו כבר שנים ויודעת על כל צעד וצעד שהוא עושה. אני בטוחה שגם הוא קורע את התחת. זה כמו שתגידי על בעז בנאי שהוא בא ממשפחת בנאי אז הוא סתם זמר...כי מה, הוא לא עבד כ"כ קשה על היח"צ, לא? הוא הרי אח של אורי, הוא מהמשפחה הזאתי שכולם מכירים. אז זהו, שלא. ובאמת, אל תגידי שזה לא קשור, כי זה בדיוק אותו דבר. רן דנקר זמר, פייס איט. עם או בלי עילי בוטנר. (ואני באמת לא כ"כ אוהבת אותו.)

O f r i s h

New member
...

אני בטוחה שאני אחזור על דברים שכבר נאמרו, אבל בכל זאת. בארץ, יש מקום לכל אחד ואפחד לא בא על חשבונו של מישהו אחר. זה דבר ראשון. יכולים להיות מליון ואחת זמרים וכל אחד מאיתנו ימצא את הסגנון והזמרים שהוא אוהב ומתחבר אליהם. את, אישית, לא יכולה להחליט ולא יכולה לקבוע לכלל האנשים, מי הוא מוזקאי ביניהם. חוצמזה, מה אכפת לך?! זה שרן השקיע את המאמץ שלו בתור דוגמן \ שחקן והתפרסם מזה זה ממש לא משנה, מה יגידו אנשים אחרים שקודם כל התפרסמו ממוזיקה ואחריזה הפכו להיות שחקנים?! מה, יגידו שהם לא שחקנים, כי הם התפרסמו ממוזיקה ולא עשו דרך בכלל בשביל משחק?! [ראה ערך נינט ועוד רבים וטובים] ההכללות שלך פה ממש לא מוצאות חן בעייני. לגבי העמ"י אני בכלל לא אתיחס, כי אין לי זמן ועצבים. ורק לגבי עילי אני חייבת להתיחס. עילי הוא אחד האנשים היותר מוכשרים בארץ הזאת, לדעתי. וזה לא משנה בכלל אם יש קשר או השפעה שלו על האהבה שלי \ שלנו... ולהפך, אם כן, למה לא?! באמת, שתפסיקי אם הויכוח החסר תועלת הזה כמה שיותר מהר, לטובתך.

mekl

New member
למה בכזו נימה עצבנית?

אני באמת לא באתי להתווכח, ואני ממש לא עושה הכללות, זה טיפה מעליב. אני לא אמשיך לדבר על זה, אני מבינה שאתם לא ממש בקטע של דיונים (גם אם זה מה שבעצם צריך לעשות בפורום על מוזיקה ישראלית),

matanky

New member
../images/Emo99.gif

אוהבים את השיר? מאוד!!! חושבים שמגיע לו המקום הזה? כן, אפילו יותר! הייתם רוצים לראות אותו בפסגת המצעד? יש להם שירים יותר טובים מהאלבום הנוכחי, אבל חיובי

../images/Emo161.gif15../images/Emo45.gif

רכבת חלומות - זוהר עטר מספר שבועות במצעד:2 תזוזה: עליה של 3 שלבים
שבועות בראש:
אוהבים את השיר? חושבים שמגיע לו המקום הזה? הייתם רוצים לראות אותו בפסגת המצעד?

../images/Emo161.gif13../images/Emo31.gif

נמאס לי ממך - התבלינים מספר שבועות במצעד:5 תזוזה: ירידה של 3 שלבים
שבועות בראש:
http://stage.co.il/Stories/429190
אוהבים את השיר? חושבים שמגיע לו המקום הזה? הייתם רוצים לראות אותו בפסגת המצעד?

למעלה