מה היה לנו השבוע??

טולייצ

New member
../images/Emo161.gifמה היה לנו השבוע??../images/Emo162.gif

קודם כל חג שמח לכם פורום שייגעצ הכמעט רשמי בתפוז!! מחר ערב פסח! חג פסח מקסים וכשר,אני לא אוכל להגיע למפגש פורום,אבל מקווה שיהיה לכולנו כיפ בכל דבר שנפנה לעשות בחופש (שאוטוטו נגמר).
17.4 שייגעצ הופיעו בפארק גולדה בפסטיבל נוער בנגב,אני מעריכה שרק אני ושישץ מהפורום היינו,והיה מקסים! אתמול עלה לאתר הרשמי הפרק הרביעי של הקומיקס מלא ההומור "ג'יזס קרייסט" מאת יובל מנדלוביץ'
ההופעה שהייתה אמורה להתקיים ב'ברקה' ב"ש ב 1.5 נדחתה לתאריך לא ידוע (לכיוון סוף מאי) עידכונים בקרוב. למקרה שפספסתי פרטים ועידכונים מוזמנים לרשום כל שעולה בדעתכם. טולייצ

גוטשה

New member
פושי :]

חג שמח גמלך, לכולם! תהנו מכל החופש שנשאר, בעיקר מחר, ותמצאו את האפיקומן! הקומיקס, כרגיל, ענק. נממ אורטל, תשתדלו שההופעה שנדחתה תצא יומשישי..נמ. חג שממממממממח :]]

טולייצ

New member
אביגיל ../images/Emo13.gif

חח איך שכחתי את האפיקומן! אמ..ההופעה תהיה באחד מימי הראשון של סוף מאי תחילת יוני. לצערי

טולייצ

New member
../images/Emo27.gifועוד משהו מהפורום הרשמי

תמונה מקסימה של יובל שחושפת את אהבתו לקיום יחסי מין עם חיות תמימות לחלוטין,במקרה של התמונה הזה שהועלתה בתמימות לפורום הרשמי אלו יובל והכבשה.מממממאאאאאה
תוכלו לעיין בהודעה שיובל כתב בפורום הרשמי כאן http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1352255 התמונה

גוטשה

New member
חחחחח כן זה קוסקוס שם/ה (?)!

אם כבר אתם דוחים אז בבבבבבקשה תשתדלו שזה יצא ככה בחופש, או יום שישי!! המממ.

טולייצ

New member
חח אביגיל!!!

קוסקוס,או קושקוש בשבילך,או בשמה בעברית פשוטה שלומית חשפה את התמונה. יובל כל כך יפה שם!

גוטשה

New member
חחחחחחח מה קושקוש?

לא אני יודעת שזו שלומית פשוט לא הייתי בטוחה כי אממממ נו לאיודעת. לא משנה :] חחחחח מה קושקוש מה עשית ממני אחת שלא יודעת לקרוא אנגלית! חחחחח נמנמ. יפה חחחח. יותר מהכבדה לפחות..

Maytallll

New member
חח גמני הייתי בפארק גולדה...

את מכרת לי כרטיס....מיטל, זוכרת?

Maytallll

New member
היה נהדרר!!!

אווו איזה כיף לך שלא היית בקהל, כמה מכות קיבלתי מהמעריצים של "האלמנה השחורה" שכנראה התרגשו יתר על המידה....והצגת את שייגעצ ממש יפה חח

טולייצ

New member
חחח דיי נו ../images/Emo9.gif

ההוא מהנוער ינהג אחרת ממש חשב שאני הולכת לצרוח שייגעצ על הבמה,ואני בשיא תמימותי (המפוכחת) הכנתי נאום קצר (אבי עזר לי פה ושם,חח הוא אמר לי להגיד בדיוק מה שאני חושבת עליהם). היה באמת נפלא,חבל שההופעה הייתה ממש קצרה. ואני לא אשכח שבאמצע ההופעה צעקתי לאבי "ידעתי שלא יביאו לכם שתייה" חחחחח גם הבקבוקי מים שהיו שם היו בזכותנו (שישץ ובקו).

טולייצ

New member
לא משהו מיוחד

חיכתי עד שהם סיימו לסדר את הציוד. ואז דורון מהנוער ינהג אחרת קרא לי,באתי לקידמת הבמה,ואמרתי : "הרגע שכולנו חיכינו לו הגיע (הרוב באו לשייגעצ) ורגע לפני שהם עולים לפזם על הבמה,קבלו את שייייייייגעצ!!!" זהו
ובמשך כל ההופעה ישבתי עם שישץ ובקו על הבמה,זה היה הכי טוב!

למעלה