גמני הייתי:) זוכרת אותי?
M Maytallll New member 25/4/05 #21 לירז בואי ספרי לחברי הפורום איפה יובל חתם לך.... אני אמרתי על החזה?!?! מה פתאום!!!!
ט טולייצ New member 26/4/05 #23 שמעתי על הטור הזה שהיה שם בוואן. בנות שעמדו וחיכו שיובל יחתום להן בצ*צ* (ולא..זה לא כתב פקצי,אני פשוט מצנזרת).
שמעתי על הטור הזה שהיה שם בוואן. בנות שעמדו וחיכו שיובל יחתום להן בצ*צ* (ולא..זה לא כתב פקצי,אני פשוט מצנזרת).
M Maytallll New member 26/4/05 #25 לא לא רק ללירזוש הוא חתם היא ביקשה שיחתום לה על הצוואר והוא שאל אם היא רוצה גם חתימה בפנים ואז גם בחזה (אני חייבת לציין שיובל לא ראה את הצ*צ* הוא פשוט חתם קצת מעל...הבנות כבר יבינו!)
לא לא רק ללירזוש הוא חתם היא ביקשה שיחתום לה על הצוואר והוא שאל אם היא רוצה גם חתימה בפנים ואז גם בחזה (אני חייבת לציין שיובל לא ראה את הצ*צ* הוא פשוט חתם קצת מעל...הבנות כבר יבינו!)
ט טולייצ New member 26/4/05 #27 גם למישהי שאני מכירה הוא חתם על הצ*צ*. שמה בישראל הוא כשמה של הזמרת שפרצה בדואט (המזעזע) 'הסוד' עם צמד הגורילות המשתייכים למשפחת תאקט.
גם למישהי שאני מכירה הוא חתם על הצ*צ*. שמה בישראל הוא כשמה של הזמרת שפרצה בדואט (המזעזע) 'הסוד' עם צמד הגורילות המשתייכים למשפחת תאקט.