קצת מקדימה..איזה לק נלבש לאמצע השבוע?
R RUTHIE1 New member 5/10/10 #2 מתכננת על - צ'יינה גלייז - אינגריד בתקווה שהוא זה הוא (ראה שאלתי מאתמול - שטרם הספקתי לצלם אבל נראה לי שהוא זה הוא )
מתכננת על - צ'יינה גלייז - אינגריד בתקווה שהוא זה הוא (ראה שאלתי מאתמול - שטרם הספקתי לצלם אבל נראה לי שהוא זה הוא )
D danra New member 5/10/10 #3 ../images/Emo99.gif Essie - Cute as a Button אני איתו כבר משבת ואהיה איתו עד שישי בטח. לא נמאס לי ממנו, הוא כל כך מתוק ויפה!! תמונה בפייסבוק שלי. פוסט עליו בבלוג שלי. נראה לי שקשה לי להשתחר מהגוונים של הקיץ, אבל זהו, אני מתחילה להפנים את השינוי...
../images/Emo99.gif Essie - Cute as a Button אני איתו כבר משבת ואהיה איתו עד שישי בטח. לא נמאס לי ממנו, הוא כל כך מתוק ויפה!! תמונה בפייסבוק שלי. פוסט עליו בבלוג שלי. נראה לי שקשה לי להשתחר מהגוונים של הקיץ, אבל זהו, אני מתחילה להפנים את השינוי...
D dhara New member 5/10/10 #4 אף לק ../images/Emo10.gif מתחילה עבודה חדשה שאסור לשים בה לקים.. חזרנו לימי הצבא..
D dhara New member 6/10/10 #27 אני מניחה שפרנץ' אולי כן כי זה לא ממש נראה כמו לק.. אבל בעיקרון רק "לק שקוף" (איזה דבר של גברים זה להגיד...)
אני מניחה שפרנץ' אולי כן כי זה לא ממש נראה כמו לק.. אבל בעיקרון רק "לק שקוף" (איזה דבר של גברים זה להגיד...)
י יפעתיקו New member 5/10/10 #17 תודה../images/Emo110.gif עם קצת קונאד וקצת סבלנות אבל את הפרנץ' (כלומר את הפס ההתחלתי, לפני המשבצות) עשיתי לבד
תודה../images/Emo110.gif עם קצת קונאד וקצת סבלנות אבל את הפרנץ' (כלומר את הפס ההתחלתי, לפני המשבצות) עשיתי לבד