M56
ש שירלי אסרף New member 6/10/10 #26 אני בשביתה עד שאמצא לק שאבד לי! כבר שבוע אני מסתובבת בחשק לשים את china glaze - c-c-courage אבל אין לי מושג לאן הוא נעלם לי!!!! אוף!
אני בשביתה עד שאמצא לק שאבד לי! כבר שבוע אני מסתובבת בחשק לשים את china glaze - c-c-courage אבל אין לי מושג לאן הוא נעלם לי!!!! אוף!
ש שםמשתמש פנוי New member 7/10/10 #29 השבוע התנסתי קצת../images/Emo3.gif מסתבר שTopBeauty תכלת בייבי (27) + MAVALA ירוק מנצנץ (Electric green) = טורקיז שווה ביותר . ברגליים עשיתי פעם ראשונה פרנץ', ודווקא יצא אחלה.
השבוע התנסתי קצת../images/Emo3.gif מסתבר שTopBeauty תכלת בייבי (27) + MAVALA ירוק מנצנץ (Electric green) = טורקיז שווה ביותר . ברגליים עשיתי פעם ראשונה פרנץ', ודווקא יצא אחלה.
מ מ ס ט י ק New member 7/10/10 #30 הייתי עם מודי רוז של CND ועם האדום החדש מקולקציית הלקים של מאק - לא מזמן הורדתי את המודי רוז כי הוא חורפי לי מידי, כנראה ימרח לסופ"ש לק בגוון קייצי יותר שמתאים למזג אוויר בארץ.
הייתי עם מודי רוז של CND ועם האדום החדש מקולקציית הלקים של מאק - לא מזמן הורדתי את המודי רוז כי הוא חורפי לי מידי, כנראה ימרח לסופ"ש לק בגוון קייצי יותר שמתאים למזג אוויר בארץ.
M mayane21 New member 7/10/10 #31 קניתי היום ../images/Emo262.gif חדש של ש'יק, בצבע דובדבן יפייפה! אך אתחדש בו רק מחר. אחרי סיום הנקיונות לכבוד השבת
קניתי היום ../images/Emo262.gif חדש של ש'יק, בצבע דובדבן יפייפה! אך אתחדש בו רק מחר. אחרי סיום הנקיונות לכבוד השבת