4, מי יודע
B bachner1 New member 20/4/11 #29 אני יודע 4 אלבומי לייב: Mother Earth Tour The Silent Force Tour Black Symphony An Acoustic Night at the Theatre
אני יודע 4 אלבומי לייב: Mother Earth Tour The Silent Force Tour Black Symphony An Acoustic Night at the Theatre
G Gilado 69 New member 17/4/11 #16 חמישה, אני יודע! חמישה אלבומי אולפן: 1.חדירה 2.מאמא אדממה 3.כוח השושו 4.הלב של ה-כ-ל-! 5.הבלתי נסלח
א אטומיק בייגל New member 23/4/11 #31 7 גירסאות לTSF ../images/Emo6.gif (כולל הDVD. נו, נגיד ש :X אין משהו אחר ל7 :X )
א אטומיק בייגל New member 23/4/11 #32 8 אקס-חברים בלהקה ע"פ ויקיפדיה: Ivar de Graaf Martijn Westerholt Michiel Papenhove Jelle Bakker Ciro Palma Dennis Leeflang Richard Willemse Stephen van Haestregt
8 אקס-חברים בלהקה ע"פ ויקיפדיה: Ivar de Graaf Martijn Westerholt Michiel Papenhove Jelle Bakker Ciro Palma Dennis Leeflang Richard Willemse Stephen van Haestregt
א אטומיק בייגל New member 19/4/11 #28 Nine inch nails ("Sorry, did my nine inch nails cut your soul?", מתוך גירסת הדמו RUN לשיר OVERCOME)
G Gilado 69 New member 17/4/11 #19 עשר, אני יודע! עשר פעמים שאנו נאלצים לשמוע את פות קפוטו צווח "מה עוללת! מה עוללת! מה עוללת!" בפיזמון אחד (שזה יוצא בערך בין 30-50 פעמים בשיר, אבל שיהיה...)
עשר, אני יודע! עשר פעמים שאנו נאלצים לשמוע את פות קפוטו צווח "מה עוללת! מה עוללת! מה עוללת!" בפיזמון אחד (שזה יוצא בערך בין 30-50 פעמים בשיר, אבל שיהיה...)
I Ice Queen 7 New member 30/4/11 #41 12, אני יודעת! 12.7 - תאריך יום ההולדת של שארון 12.10 - התאריך שבו ווית'ין היו אמורים להגיע לארץ