Lost Lullaby

New member
נאמ

איפה אתם בסדר? בבית האם פסח הוא 'תיק' או חג ממש כיף? מה שכיף זה החופש, אני לא מחבבת ממש ארוחות משפחתיות עמוסות כאלו.. האם יש לכם במשפחה איזו מסורת מיוחדת? לא בדיחות שחוקות? לא שידוע\זכור לי הרגלים? כנ"ל מה אוכלים אצלכם בחג? אוכל..? האם אתם קוראים את ההגדה? מתחילים, אחרי 20 דקות נמאס והולכים לאכול:$ אם כן: מי קורא את "רשע, מה הוא אומר?" מי שר את "מה נשתנה"? אח שלי כפרעליו
מי קורא את הקטע עם "בן זומא?" אתם קוראים עד הסוף? לא:$ אתם שרים שירים? ומה עם האפיקומן? מנסים לחפף לכם ולהוריד במחיר? מה.. אני החבאתי השנה שאח שלי יחפש, ילד בן 7 לא צריך כסף:O יש משהו בחג הזה שאהוב עליכם במיוחד? חופש ששנוא במיוחד? הארוחה לא משו שלו היו שואלים אותכם הייתם משנים? לא יודעת

yuval k

New member
שאלון!

איפה אתם בסדר? בבית, עם חברים של המשפחה האם פסח הוא 'תיק' או חג ממש כיף? אני מת על החג הזה... האם יש לכם במשפחה איזו מסורת מיוחדת? לא בדיחות שחוקות? לא הרגלים? לא מה אוכלים אצלכם בחג? רק כשל"פ (וגם בלי קטניות). לפעמים מציות, לפעמים לחמניות של פסח... האם אתם קוראים את ההגדה? כן אם כן: מי קורא את "רשע, מה הוא אומר?" מי שתורו
מי שר את "מה נשתנה"? אחי, בד"כ מי קורא את הקטע עם "בן זומא?" מי שתורו אתם קוראים עד הסוף?
אתם שרים שירים?
(אבל על המילים של ההגדה... בד"כ לא מוסיפים) ומה עם האפיקומן? מנסים לחפף לכם ולהוריד במחיר? לא
יש משהו בחג הזה שאהוב עליכם במיוחד? הכל. כולו מיוחד כזה
ששנוא במיוחד? אממ, לא שלו היו שואלים אותכם הייתם משנים? שום-כלום...

תשובותיי

איפה אתם בסדר?אצל בני דודים. האם פסח הוא 'תיק' או חג ממש כיף?לפעמים ככה ולפעמים אחרת. בד"כ לפני זה תיק ותוך כדי הופך להיות נחמד. האם יש לכם במשפחה איזו מסורת מיוחדת? לא מחביאים את האפיקומן. נותנים לילדים הקטנים לשמור עליו והגדולים מנסים "לגנוב" להם אותו. בדיחות שחוקות?כמובן...סביב מי שלא קורא, שירים מסויימים. הרגלים?להתחיל שעה מאוחר מדי, כשכולם רעבים. מה אוכלים אצלכם בחג?ה-כ-ל רק כשר. בשר והמון אורז של סבתא
האם אתם קוראים את ההגדה?כן. קוראים הכל (יותר מדי). אם כן: מי קורא את "רשע, מה הוא אומר?"השנה לא שמתי לב... מי שר את "מה נשתנה"?הקטנים. מי קורא את הקטע עם "בן זומא?"לא שמתי לב. נראה לי שהשנה לא ממש הייתי בסדר
אתם קוראים עד הסוף?כן. אתם שרים שירים?כן. ומה עם האפיקומן? מנסים לחפף לכם ולהוריד במחיר? יש משהו בחג הזה שאהוב עליכם במיוחד?הזדמנות לראות בני דודים שאני בד"כ לא רואה. ששנוא במיוחד?אני לא ממש מרגישה בנוח. שלו היו שואלים אותכם הייתם משנים?לא חושבת. התרגלתי כבר...

../images/Emo155.gif../images/Emo187.gif

איפה אתם בסדר
הייתי בבית האם פסח הוא 'תיק' או חג ממש כיף
אממ בדרך כלל תיק האם יש לכם במשפחה איזו מסורת מיוחדת
כן , אבא מחרבש במוח עם מליון דברי תורה שלא ממש מענינים מישהו בדיחות שחוקות
כן תמיד ישכירו את אותו חג שהייתי קטנה ורציתי להרגיש חשובה כמו כולם ולומר משהו אז המצאתי סיפורים על מכשפות ומערות .. הרגלים
לעצבן את אבאמא
מה אוכלים אצלכם בחג
יאאמי יש את המרק הכי טעים בעולם עם אטריות מיוחדות לפי מתכון של סבתא , ויש עוף ותפו"א האם אתם קוראים את ההגדה
כן בטח אם כן: מי קורא את "רשע, מה הוא אומר?"
כולם ביחד מי שר את "מה נשתנה"
הכי קטן השנה אלה היו אחיינים שלי
מי קורא את הקטע עם "בן זומא?"
כולם אתם קוראים עד הסוף
כן אתם שרים שירים
בטח ומה עם האפיקומן? מנסים לחפף לכם ולהוריד במחיר
מפתאום אצלנו זה קרבות שחבל לכם על הזמן יש משהו בחג הזה שאהוב עליכם במיוחד
כן האוכל
ששנוא במיוחד
אמממ לא אין שלו היו שואלים אותכם הייתם משנים
אמממ הייתי מתחילה את הסדר בארוחה ואח"כ לקרוא את ההגדה לפחות שנהיה שבעים ולא נכרסם חסה כל הזמן

למעלה