אנשים הגיע פסח!

meytar

New member
../images/Emo162.gifאנשים הגיע פסח!../images/Emo159.gif

האמת היא שיותר משמח מכך שהתחיל חופש ארוך, משמחת העובדה שהגיע האביב. אני כל-כך לא אוהבת כגשם וקר והכל רטוב, כל-כך חיכיתי לאביב. המחשב שלי תוקן סופיתP: (עד לוירוס הבא). נראה לי שהולך להיות חופש נחמד. לצערי אולי לא יהיה טיול, או טיול קצר, וממש חיכיתי לו. ונולד לי בן דוד חדש אז בעוד כמה ימים הברית (מנהג מזעזע לפי דעתי). ויש לי עוד הרבה דברים לעשות. היום סידרתי את החדר. לא לכבוד פסח או משהו אלא כי באמת הוא היה מלא בזבלP: וגם, אנשים, בעיקרון סיימתי את הבדיקות והכל בסדר. הבדיקות הבאות היו אמורות להיות שנה אחרי הבדיקות הקודמות, שזה אומר עוד חצי שנה מעכשיו בערך, אבל אמא שלי דואגת אז הן יתחילו בעוד חודש. וכבר למדתי את הלקח שלי. עד שאין תוצאות סופיות (וזה יכול לקחת הרבה זמן), אז 99% שאין כלום[: ספרו לי גם מה קורה איתכם[:

היי!אני כלכך שמחה לשמוע!

ברוכה השבה! מזל טוב לדודים שלך! חג שמח לך ולכולם בפורום הזה! אצלי לא קורה כלום,התחלתי לפני שבועיים את סמסטר אביב במכללה.חוץ מזה הכל רגיל.אין לי תוכניות מיוחדות לפסח.

chi12

New member
בשורות טובות!

אני שמחה! פסח זה חג נחמד ועצוב (עיזבו, זה בעיות קשות שלי עם החג זכר לזה שאין לנו בית מקדש) פסח מתקרב, ואיתו גם סוף השנה, אוירה אחרת גונבת את העולם (השמש מתחילה להשפיע עלי) היום הלכתי קצת עם שורש.

remundo

New member
סופשנה..

אצלי זה אוגוסט, לא יולי.. ;; אבל~ היום החלטתי שבשנה הבאה אני אעשה כלום אז אז.. בלי לחץ, כן? יהיו לי חיים! זותומרת, נותרה לי עוד שנה לחיות! הידד!

remundo

New member
מזל טוב, איזה כיף!

גם אני ממש שמחתי בפעם הראשונה שהרגשתי רוח חמסין על בשרי D: (בפעם השניה כבר לא) הממ טוב שהכל טוב ומזל טוב על האחיין והידד על המחשב ויחי האביב! אני.. כנראה אתחיל בקרוב ללמוד לפסיכומטרי. הממ. החיים שלי עומדים להגמר בקרוב מאוד, ובכלל לא הספקתי להגשים את החלום שלי וזה די מעציב אותי, אבל נו, שאלה יהיו הצרות שלנו O_O (ובסופו של דבר, מה שבאמת חשוב בחיים זה הכסף, כמובן ^^~♥) אה, והרבה בנות מהשכבה שלי וגם בן אחד מתחתנים (הבן אחד הזה מתחתן עם אחת מהן. הממ.) אז מזל טוב מזל טוב ~ (אני צריכה לקנות נעליים חגיגיות OO) וגם לי יש חדר מבולגן, ועדיין לא יצא לי לסדר כל כך.. ^^" וזהו, כן, נראה לי.

מה החלום שלך אם אפשר לשאול?

ובת כמה את שאת לא יכולה יותר להגשים את החלום שלך?
בפסיכומטרי ו
לכל המתחתנים!

remundo

New member
XD מזל טוב לכל המ-

להיות מנגקה (צייר/ת עלילונים, בתרגום חופשי לעברית), כמובן! זה לא עניין של גיל, פשוט החיים שלי הולכים להגמר בקרוב-טכנית אני אמשיך לחיות, אבל אל יהיה לי זמן להתבטל ולחלום כמו שהיה לי עד עכשיו, אז החיים שלי כמו שהכרתי אותם עד עכשיו הולכים להגמר-כי החיים שלי עומדים להיות משהו אחר לגמרי ;_; ובת כמה את בעצמך. הממ כן, את בת 20. אני בת 18.5. ^^"

Digi Lista

New member
../images/Emo49.gifעל הכול../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

שמחתי לקרוא את השרשור הזה ואת הבשורות הטובות שהיו לך מיתר(וכמובן קראתי גם את כול מה שאחרים כבתו
) לספר אחרי שנעדרת לנו וחיסרונך הורגש...
מה קורה איתי?רשמית נגמרה הקייטנה של פסח בביה"ס של הסי.פי ובזכות כושר שכנוע(טוב,הייתי רוצה לחשוב שזה כושר שכנוע אבל למען האמת כנראה שגם בלי שהייתי מדברת זה היה בסדר)ויתרו לי על נסיעה מחר עם שני ילדים למקום שעוד עובד וחזרה הביתה שזה עוד ארבעים דקות מיד ברגע ששמתי אותם שם(כי אני לא עובדת במקום הזה במהלך היום ולכן אני לא צריכה להיות שם)והם לא גרים לידי אז מדובר בעוד רבע שעה עד שמגיעים אליהם ובחייאת ליסוע רבע שעה עד אליהם,לעלות אותם להסעה ולשמור עליהם(כמו כול יום...) 40 דקות ואז ישר לחזור חזרה עוד 40 דקות זה דיי בזבוז זמן של שעתיים ושלא נדבר על הטרטור העצום אז ויתרו לי(כנ"ל על יום ראשון),משמעות הדבר שאחרי איזה נצח הגיע סוף סוף חופש של כמה ימים... מה אני מתכננת לעשות בחופש?מראשון בלילה המשפחה שלי טסה לחו"ל כי הם החליטו שהם מיצו את פסח בארץ,זו השנה הראשונה שטסים בפסח ואני לא מצטרפת(הם התלבטו עד לפני שלושה ימים בערך וזה אחרי שכבר שבועיים בערך הם רוצים,מתחרטים,כמעט מזמינים כרטיס ושוב מתחרטים....),אם כי בגדול כבר ארבע שנים אני לא מצטרפת לחופשות המשפחתיות ההבדל הוא שהפעם זה לא חופש גדול אלא חג ויש את ליל הסדר,למרות ההזמנות מסבתא,דודים,חברים,מורה בביה"ס וכו' אני חושבת שאני לגמרי אוותר על הסדר השנה,לא יודעת אבל לא בא לי על פסח,הרעיון שלי היה בכלל שאני אטוס אם חברה(עד שיש קצת חופש...)בסוף חלו שינויים ואני בארץ,המשפחה תחזור בשישי בשבוע הבא(כלומר יהיו לי בערך חמישה ימים לבד),בטח יבואו אליי חברות או שאני פשוט איהנה מהשקט בבית,אקרא ספרים,אראה טלוויזיה,אגלוש באינטרנט,אתמקד בכתיבה שזה דבר שאיפשהו אני מרגישה שקצת אבד לי(אין לי השראה,אין לי חשק ויש לי מליון תירוצים
),יש לי כנראה גם איזה בייביסיטר על ילד מהבית ספר(או שלא,אימא שלו כול פעם מזמינה אותי ואז מסתבר שזה סתם והאמת שבשבועיים האחרונים היו לי כול מיני תחושות וזכרונות מעורבות באינטואיציות והן הוכיחו את עצמן ע"י אמירות מפורשות מגורמים אחרים אז החלטתי לקחת את המשפחה הזאת על בסיס "כבדהו וחשדהו" וזה אפילו שכרגע הם נורא מפרגנים ומתלהבים ממני),אני לא אוהבת לטייל בקניונים בפסח בגלל שאני רק רואה את התחליפים לפיצות למשל ונעשה לי רע,כלומר בכול מקרה הרעיון המרכזי הוא להישאר באיזור הבית שלי או בתים של אחרים שתופסים את פסח בערך כמוני... מה עוד אני יכולה לספר?היה לי שבוע דיי מוזר,יום שני למשל היה ממש כיף,נסעתי לבית שאן מיד אחרי שסיימתי עם ההסעת צהריים(קייטנה אז השעות קצרות יותר) לבקר ילד ומשפחה שאני מאוד אוהבת מהביה"ס ומלווה צמודה של ילד אחר שנמצא איתי בכיתה ובפעם שעברה הברזתי לה ובאתי רק לילד שאני אוהבת,היה בהחלט אחלה,שלא נדבר על טעים(כול אחד פותח שולחן לפני שבכלל ממצמצים ואם לא אוכלים כי מה לעשות שאצל מי שבאים קודם כבר מתפוצצים?הם נפגעים
...),חזרתי בערב עם מצב רוח טוב,אבל בכלליות השבוע הזה היה ממש מציק עם הרבה מחשבות ותהיות ומשהו כאילו לא לגמרי מאוזן וזה מציק לי... היום היה משהו שהרתיח אותי,אני לא אמורה לקחת אותו אישית כי הוא לגמרי לא נוגע אליי אישית אבל אני שונאת שהעשירים מתעשרים יותר,איך זה הגיוני שעובדות סוציאליות שמכירות מצב המשפחות והילדים צריכות לחלק למספר ילדים מוגבל תלושים של 1,000 שקלים לקניות לחג ובמקום לתת לנזקקים הן בוחרות לתת לחבר'ה ממשפחות בהחלט מבוססות ומעלה(תסלחו לי על אי הכניסה לפרטים,רק תאמינו לי שאם אמרתי שמדובר על משפחות מבוססות ביותר אני יודעת על מה אני מדברת וזה הכי אובייקטיבי כי אלה משפחות שבמקרה עם כמה מהן אני בקשר ממש טוב וקרוב ולמרות הכול האמת חייבת להאמר)ולאלה שבאמת מגיע לא נשאר,חלק מזה הוא כמובן קטע של יחסים אישיים וחברויות וחלק אחר זאת חנפנות טהורה וכיסוי תחת ואותי זה מכעיס אפילו שכאמור אין לי קשר ישיר לחלוקת הכסף,כמו שניחשתם כשגיליתי את זה לא יכולתי להתאפק והבעתי בקול את ההלם והזעזוע שלי ולא הייתי היחידה כי זה היה ממש בולט לעין(אני מודעת לזה שאני לא בעלת תואר כולשהו בעבודה סוציאלית,חינוך או בכלל אבל אני כן קולטת מהר קיפוחים כאלה ומרשה לעצמי לדבר מול מי שרק צריך והגיל או המעמד לא משנים) ובכול זאת ככה יצאו הדברים וסיפרו לי תוך כדי שככה זה גם במקרים רבים של חלוקת מילגות באוניברסיטות ובכלל בלא מעט מקומות ותחומים,זה לא ניחם אותי ואני אהיה אפילו חריפה יותר-ומי יודע מה מכול הנתחים סיפחו לעצמן העו"סיות במהלך חלוקת הכספים ההזויה?.... אני קצת מעופפת כרגע אז נמשיך בשעות/ימים הקרובים את השיחה... שיהיה לכולם חג שמח ומקסים

meytar

New member
ואי חמישה ימים לבד...

נשמע לי כמו חלום... עכשיו למשל, יש משהו שאני ממש רוצה לצייר כבר המון זמן, והחלטתי לצייר בחופש, אבל אני צריכה אווירה כזו מסוימת וזה יכול לקרות רק שאף אחד לא בבית ואני פשוט לא רואה את זה קורה...די מבאס כי הציור הזה ממש בוער בי וחיכיתי לזה הרבה... נצלי כל שניה! בקשר לעו"ס גם אותי ממש מעצבן לשמעו על זה, ואולי זה לא קשור אבל באופן כללי יצא לעו"סיות שם לא טוב אצלי מאז המטומטמת בבית חולים כשראיתי אותה מדברת עם אבא שהבת שלו גוססת, ורואים איך היא מהנהנת בריקנות כזו ומסתכלת כל שניה בפלאפון והוא ממשיך כי הוא כלכך צריך איזו אוזן קשבת... ברור לי ששזה לא באמת קשור אבל ככה זה אצלי בראש. איך הן הגיבו ד"א? חג שמח גם לך

Digi Lista

New member
.....

"ואי חמישה ימים לבד..." זה בדיוק מה שאני אומרת,ומה שאמרת לגביי הציור זה בדיוק מה שאני מרגישה לגביי הכתיבה,אני צריכה את האוויר הזה ואת החופש להיות בבית מבלי שמישהו יפריע לי כול שנייה(ההפרעה היא לא תמיד נעשית בפועל כמו התחושה שקיימת של מחנק כשכולם כול הזמן בשטח),אני בעד להתבודד מידיי פעם כדי לקחת אוויר ואולי גם השראה... אני חייבת להגיד שמה שציינת לגבי עו"סיות דיי נכון וזה מה שמעצבן,כמובן שלא כולן כאלה אבל יש לי סלידה אוטומטית לבני אדם שאתה שופך בפניהם את כול מה שיושב לך על הנשמה והם מהנהנים ומגיבים בריקנות וללא שום רגש ומינימום הזדהות והבנה ועוד כאשר הם למדו את זה ומשלמים להם,לגביי העו"סיות אצלנו כבר קלטתי דיי בתחילת השנה שהעו"סית שאחראית על הבנות שירות בין השאר בבית ספר לא מועילה ויותר מעצבנת מעוזרת וזה למרות שכבנאדם היא אדם נחמד ביותר ויצא לי לזרום איתה לשיחות סתם מ"היי,מה נשמע?", אבל בפועל כשצריך עזרה היא לא עוזרת וגם המחנכת של הכיתה טוענת שבמקום שהיא תטפל בדברים המחנכת צריכה לעשות אותם וזה לא מתפקידה ואחר כך היא חוטפת טענות מההורים על ההתערבות,גם העו"סית השנייה דיי דומה לה בהתנהגות(אולי כי הן נולדו באותו יום)-נחמדה כן,מועילה הרבה פחות,כשהיה את העניין בפורים למשל שלא השתתפתי יחד עם הבנות שירות בהכנת אוהל מרוקאי העו"סית שיגעה אותי ואמרה בדיוק את הדברים הלא נכונים שרק גרמו לי להיות אנטי עוד יותר(המחנכת הלכה להבהיר לה שהיא מדברת שטויות),שלא נדבר על זה שחלק מהזמן אני חושבת שהעו"סיות אצלנו דיי תמימות או אפילו על גבול הטיפשות,עכשיו תארי לך כול זה פלוס מה שהיה אתמול עם תלושי הכסף למי שלא מגיע,הסגנית מנהלת הביאה את התלושים עם השמות(העו"סיות כמובן לא עבדו אתמול וגם לא רוב הקייטנה)וביקשה שנשים לילדים הספציפיים בתיקים,הסתכלנו על השמות והיינו בהלם כי כול מי שעובד בכיתה וגם מי שלא למען האמת דיי יודע מה הולך מבחינת המצב הכלכלי של משפחות הילדים ונתנו בדיוק למי שלא מגיע,עם הטאקט המופלא שלי אמרתי לסגנית מנהלת שתתקשר לברר אולי מדובר על ילד מסויים עם שם דומה מכיתה אחרת כי אולי אז זה הגיוני,גם הסייעת אמרה שמשהו מאוד לא מסתדר והיא בבית ספר כבר 15 שנה ככה שהיא בטח מעודכנת במצב של ילדים שנמצאים בבית ספר בסביבות 9 שנים,הסגנית מנהלת כנראה הסכימה איתנו כי היא הלכה להתקשר לעו"סיות ולברר האם נפלה טעות והן התעקשו שאלה השמות,זאת הייתה פשוט בדיחה ואז הסתבר שדווקא אלה שמגיע להם כי מצבם באמת רע לא בדיוק קיבלו,המחנכת של הכיתה לא הייתה ולכן היא לא מעודכנת בשטות הזאת ולא אמרה את דעתה בעניין בצורה יותר ברורה ממני ומהסייעת(שהיא אגב בכלל מחליפה בקייטנה בכיתה שלי כי הסייעת הקבועה לקחה חופש כי הבן של התחתן ברביעי בלילה)ולכן לא בדיוק היה פיצוץ גדול(אולי בגלל זה העו"סיות לא עבדו,אולי ככה הן נמנעות מחיכוכים על הטמטום שלהן)אבל כן היו המון דיבורים וכעס מצידנו(ולא רק מהכיתה שלנו),זאת ממש חוצפה! אני מקווה שמתישהו יקומו אנשים שלא יעשו דברים כאלה(זה כאמור קורה גם במקומות אחרים,מה שלא הופך את העניין לבסדר)ושהצדק יעשה...

chi12

New member
פסח לבד?

זה נשמע כ"כ עצוב, אבל אולי יותר עצוב מזה שעדין אין לנו בית מקדש? (כמה פעמים הזכרתי את זה בחודש האחרון?) ניסן הואחודש הגאולה והא מעורר בי מחשבות כאלה, יש לנו הזדמנות ועדין לא זכינו בגאולה זה כ"כ עצוב... פסח אחד כשמגיעים לשירים בסוף היתה מין תחרות את מי שומעים יותר ולפי איזה קצב הולכים, וחרה לי כמה אנחנו לא מאוחדים שאפילו כששרים ביחד רק המשפחה קשה לקלות להשתלב זה בזה ויש תחרות. ואני כ"כ רוצה להקריב קורבן פסח!! די לקיפוח, זה מטופש לתת למשפחות מבוססות מענקים כשבעצם הם לא צריכות את זה אע"פ שיכלו לעשות עם המענקים האלה דברים טובים יותר.

למעלה