היום בתפוז Live

../images/Emo162.gifהיום בתפוז Live ../images/Emo24.gif

היום ב-18:00 מגיע לפורום אביב גפן במאי הקולנוע תומר הימן, שביים את הסרט "אביב"- סרט דוקומנטרי על אביב גפן, שיצא לא מכבר לקולנוע. תומר מוכר לכולנו כבמאי ויוצר "תומר והשרוטים" שזכה לביקורות מצויינות והעלה אותו על מפת הקולנוע הישראלי. הוא יענה על שאלות בנושא קולנוע בכלל וסרטו החדש בפרט.
"משחק החמסה" ממשיך לשגע את המדינה, זה היום הרביעי. היכן מסתתר היום החלק מ"פאזל חמסה"? פתרו את החידה היומית ואספו את החלק!

../images/Emo26.gif../images/Emo42.gif../images/Emo162.gif

מק
את ההודעות החדשות על התאומות שרק חלק הגיבו להם
:)

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

ילדה, הטמטום שלך עובר גבולות!!
אני אשכרה מתפוצצת מצחוק ממה שכתבת פה ובמשחק אסוציאציות של קשת

../images/Emo26.gif../images/Emo42.gif../images/Emo162.gif

'סתכלו את קארין: "סליחה אני מצטערת סולחת
" מתי שכתבת שאת רוצה להיות מרכז העולם אז תקשיבי את חזרת לזה ונראה לי שהטירוף שלך עובר כל גבול
יא נחש אחת

RinRan

New member

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח......... אכן אני מודה, הייתי נחש בגלגולי הקודם! אני מודה, אני מודה!
די איזה ילדה מפגרת את...

RinRan

New member

קססססס קסססססס.....
מי אני ומי שמי? מרסדס לגיסמון פני מלפפון! הנחשה הגדולה!

או מיי גאד קארין../images/Emo70.gif

את יודעת שגם מור צימבלר היתה נחש בגלגול הקודם שלה
תזכירי לי פעם לספר לך באיציק... זה קרע אותי מצחוק...

RinRan

New member

יוווו יש לי תאומה!
פחחחחח...
ספרי עכשיו, אני בלתי נראית.

motib4

New member
כנסי רגע....../images/Emo29.gif

1) לא מקפיצים סתם הודעות. אם הן לא צריכות הקפצה לא צריך להקפיץ סתם.
2) זו הודעה של הנהלת הפורומים. היא לא ממש נוגעת לפורום הזה וזו גם לא הודעה על התאומות כמו שמארת. 3) אם לא היית מגיבה ההודעה הייתה נמחקת [וזה טוב שהיא נמחקת, כן?] מסקנה: -פעם הבאה פשוט לא להגיב להודעות של הודעות ההנהלה, בכלל לא, גם אם זו לא הקפצהץ פשוט לא להגיב אוקיי? - להקפיץ שצריך. מקווה שהבנת.

דנה.

תראי, קארין כועסת כי חבל שהקפצת את זה, כי הודעות של תפוז, כמו זאת, יכולות להמחק לבד אם לא מגיבים אליהם... הבנת? אז פשוט פעם הבאה אל תעשי את זה וקארינו'ש, שומר הפורום [ריינג'ר ג'ו...ריינג'ר ג'ו...ריינג'ר תפוז...ריינג'ר תפוז...
] טופי

למעלה