נקיון פסח במדף דיסקים

../images/Emo162.gif נקיון פסח במדף דיסקים ../images/Emo157.gif

(קרדיט לפורום מוזיקה אלטרנטיבית) 1. מה הדיסק שאתם הכי לא מבינים איך הגיע לידיים שלכם? 2. על איזה דיסק הייתם בשמחה מבקשים החזר כספי / פתק החלפה? 3. איזה דיסק הוא הקניה הכי משובחת שלכם? (לא בקטע של אלבום מופת אלא מבחינה כספית). 4. איזה דיסק כבר צריך להחליף עקב שימוש יתר וריבוי שריטות? 5. ובנימה אופטימית - איזה דיסק הייתם שמחים לקבל לפסח? חג שמח!

Drowning Lovers

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif

1. אממ, לא יודעת. אני קניתי את כולם.
2. של מדינה לייק. אני פשוט לא מקשיבה להם יותר. ><" 3. אממ, כנראה ה-DVD של MCR.
4. ברייקאוואי של קלי קלארקסון וטרי צ'ירס של MCR.
5. יש כל כך הרבה.
כנראה את הדיסק של פלייליף.
גם לך!

Lyla Bellamy

New member
ממ

1. נלי פורטדו ... 2. זה קטע די מביך .... אשלי סימפסון , כריסטינה אגילרה וג'סטין טימברלייק :S 3. לא זוכרת כבר.. 4. אוריג'ן - מיוז . ובכלל כל מיוז 5. אני מקבלת את הדיוידי של מיוז סופסוף מתישהו בימים הקרובים ... וואו יש הרבה שאני רוצה , אבל נראה לי של הסקס פיסטולס כי אני רוצה אותו כבר מלא זמן ...

Drowning Lovers

New member
הווו גם אני רוצה את הפיסטולס. ../images/Emo12.gif../images/Emo23.gif

את יודעת אם יש אותו בדיסק סנטר, או איפשהו קרוב לסנטר?

Rock Bottom

New member
../images/Emo13.gif

1. מה הדיסק שאתם הכי לא מבינים איך הגיע לידיים שלכם? First Impression of Earth של הסטרוקס. זה הדיסק הכי חלש שלהם ביי פאר. הוא פשוט היה במבצע של 4 דיסקים ב-60 שקל בטאוור, אז בשביל 15 שקל, לא תקחו? 2. על איזה דיסק הייתם בשמחה מבקשים החזר כספי / פתק החלפה? אולי Down in Albion של השמבלס. הרבה יותר חלש מהאחרון למעט שירים בודדים שאני אוהב שם. אבל שוב, הוא נכנס באותו מבצע ביחד עם הסטרוקס, אז לא רע לי איתו במחיר הזה. 3. איזה דיסק הוא הקניה הכי משובחת שלכם? (לא בקטע של אלבום מופת אלא מבחינה כספית). הממ.. כנראה שבלי שום ספק Doves - Some Cities, שבא במארז מפואר במהדורה מוגבלת בתוך קופסא יפהפיה וכולל גם DVD אוטוביוגרפי וגלריה. דיסק פשוט מדהים שקניתי לגמרי בטעות והתאהבתי בו לגמרי. הייתי בדיסק קלאב באילת, והם הביאו לארץ כל כך הרבה מהמהדורה המוגבלת שלו, שיצא שכמעט אף אחד לא קנה, אז הם פשוט הורידו אותו למחיר מטורף של 39 שקל, או שניתן היה לקחת אותו שדיסק שמשתתף במבצע של 3 במאה. אז הלכתי עליו יחד עם הראשון של הפו פייטרס שאני באמת מאמין שהוא אולי הדיסק הכי טוב שלהם, ועם הראשון של אודיוסלייב, שהספקתי להתחרט עליו איך שיצאתי מהחנות, אז עשיתי פרסה חזרה פנימה, החזרתי אותו וקניתי לא במבצע בהחלטה של הרגע את הקריבס ואת הDVD החדש של אינקיובס.
חוץ מזה שגם אפשר להכניס לסעיף הזה את Stadium Arcadium של הצ'ילי פפרס שקניתי במארז העצום והמיוחד שלו, באותה חנות בדיוק, חצי שנה לפני הקניה הזו, במחיר הכי מצחיק בעולם של 69 שקל. מי שמכיר את המארז יודע שמדובר במשהו מטורף וזה מעטר לי את המדף יופי יופי. דיסק כפול+DVD עם מייקינג אוף דני קליפורניה, וחברי הלהקה מנתחים את כל האלבום לפי שירים+סביבון עץ כזה עם דיסקיות להחלפה+שקית גולות(!!!)+דפים מקושקשים עם ציורים אישיים של חברי הלהקה+חבילת גפרורים עם הלוגו של האלבום (
). אני זוכר כשזה הגיע לטאוור כשהאלבום יצא אז הם פתחו קופסא כזו לדוגמא וכל כך התלהבתי כי אני מת על כל השיט הזה, בתור אחד שאוסף דיסקים זה הרבה יותר כיף לקנות תמיד את הגרסאות הפתעה הרי
רק חבל שבזמנו בטאוור זה עלה 249 שקל.
הפרדוקס הכי גדול, גם בנוגע לדאבס, וגם בנוגע לצ'ילי פפרס, שהגרסאות הרגילות של שניהם, עלו באותה החנות יותר. 4. איזה דיסק כבר צריך להחליף עקב שימוש יתר וריבוי שריטות? Chocolate Starfish & The Hot Dog Flavoured Water של לימפ ביזקיט ואת There's Nothing Left to Lose של הפו פייטרס, פשוט מאוד כי קניתי את שניהם הרבה לפני שבכלל גיליתי את נפלאות האינטרנט. 99 אחוז מהדיסקים שיש לי על המדף בקושי נוגנו פעם אחת. אני קונה אותם אך ורק מהסביה שבא לי שיהיה לי אותם בתצורה מקורית, ולא רק כקבצי MP3. ממילא אני שומע את כל המוסיקה שלי בבית או על המחשב או באייפוד מחוץ לבית אז זה לא כזה משנה. לעיתים רחוקות כשבא לי ממש לפנק את עצמי אני דוחף אחד מקורי לתוך הDVD (כן, אין לי מערכת בחדר
). 5. ובנימה אופטימית - איזה דיסק הייתם שמחים לקבל לפסח? בלאד רד שוז
, או Does it Offend You, Yeah? שראיתי שכבר הגיע לארץ, או הוומבאטס, או את קרוס של ג'סטיס או אפילו איזה קייט נאש כפרות עליה. או את כולם ביחד.
חג שמח!

../images/Emo159.gif../images/Emo159.gif

1. מה הדיסק שאתם הכי לא מבינים איך הגיע לידיים שלכם? הראשון של system of a down, זה היה בתקופה שחשבתי שאני קשוחה.. 2. על איזה דיסק הייתם בשמחה מבקשים החזר כספי / פתק החלפה? יש הרבה, השני של 30 סקנדס טו מארס, הדיוידי של גרין דיי, הכל של דה יוזד חוץ מהראשון 3. איזה דיסק הוא הקניה הכי משובחת שלכם? (לא בקטע של אלבום מופת אלא מבחינה כספית). כל הדיסקים של ג'וני מיטשל, ג'וי דוויז'ן והסמית'ס שקניתי במבצעים של 3 במאה בצליל 4. איזה דיסק כבר צריך להחליף עקב שימוש יתר וריבוי שריטות? אוריג'ן אוף סימטרי כבר הרוס לגמרי 5. ובנימה אופטימית - איזה דיסק הייתם שמחים לקבל לפסח? כרגע את הדיוידי החדש של מיוז

M a a y a n K

New member
../images/Emo157.gif

מה הדיסק שאתם הכי לא מבינים איך הגיע לידיים שלכם? יש הרבה אבל כרגע זה בילי טאלנט 2, לא יודעת מה חשבתי לעצמי...
על איזה דיסק הייתם בשמחה מבקשים החזר כספי / פתק החלפה? קרן אן, השני של 30STM, בילי טאלנט 2
איזה דיסק הוא הקניה הכי משובחת שלכם? (לא בקטע של אלבום מופת אלא מבחינה כספית). הדי וי די של קין שהזמנתי איך שהוא הגיע לארץ
איזה דיסק כבר צריך להחליף עקב שימוש יתר וריבוי שריטות? אוריג'ין של מיוז, MCR הבלאק פארייד וכל הדיסקים של קין
ובנימה אופטימית - איזה דיסק הייתם שמחים לקבל לפסח? כמו כולם- די וי די של מיוז...

../images/Emo156.gif

1. מה הדיסק שאתם הכי לא מבינים איך הגיע לידיים שלכם? אף אחד, בשיא הכנות. אולי זה שחברה שלי הקליטה ועשינו לה קולות רקע.
2. על איזה דיסק הייתם בשמחה מבקשים החזר כספי / פתק החלפה?
אני אוהבת את הדיסקים שלי. 3. איזה דיסק הוא הקניה הכי משובחת שלכם? (לא בקטע של אלבום מופת אלא מבחינה כספית). אני חושבת שאבסולושין של מיוז (40 בדיסק סנטר) והאחרון של TBS שקניתי בוולמארט בכלום כסף (באמת שציפיתי ליותר! הגעתי מהארץ מוכנה עם רשימה של דיסקים ולא האמנתי שזה יהיה כל כך זול.
). 4. איזה דיסק כבר צריך להחליף עקב שימוש יתר וריבוי שריטות? TCFSR של אמסיאר. הוא ממש שחוק, אפילו שלא הקשבתי לו כבר הרבה זמן. 5. ובנימה אופטימית - איזה דיסק הייתם שמחים לקבל לפסח? אין לי שמץ, יותר מדי.

GaIi4697

New member
D:

1. מה הדיסק שאתם הכי לא מבינים איך הגיע לידיים שלכם? אני חושבת שהגורילז 2. על איזה דיסק הייתם בשמחה מבקשים החזר כספי / פתק החלפה? יהיה אכזרי מידי להגיד טורי איימוס (אף פעם לא באמת ניסיתי לשמוע אותו) אז אני אלך על כל הMCR למיניהם 3. איזה דיסק הוא הקניה הכי משובחת שלכם? (לא בקטע של אלבום מופת אלא מבחינה כספית) בייבישמבלס 4. איזה דיסק כבר צריך להחליף עקב שימוש יתר וריבוי שריטות? פיג'ון דטקטיבס דפנטלי 5. ובנימה אופטימית - איזה דיסק הייתם שמחים לקבל לפסח? פילמס, כ"כ

me^.^../images/Emo71.gif

1. מה הדיסק שאתם הכי לא מבינים איך הגיע לידיים שלכם? אין אחד כזה. 2. על איזה דיסק הייתם בשמחה מבקשים החזר כספי / פתק החלפה? הראשון של 30STM.. לא שמעתי אותו אף פעם~_~ 3. איזה דיסק הוא הקניה הכי משובחת שלכם? (לא בקטע של אלבום מופת אלא מבחינה כספית). מבחינה כספית? כנראה שאלה של לד זפלין שעלו לי 20-30. 4. איזה דיסק כבר צריך להחליף עקב שימוש יתר וריבוי שריטות? still life של אופת', הוא ממשממש שרוט, צריך עוד עותק..D: 5. ובנימה אופטימית - איזה דיסק הייתם שמחים לקבל לפסח? damnation/my arms your hearse/deliverance-opeth או פשוט את כולם יחד..D:

SainTonix

New member
../images/Emo191.gif

1. מה הדיסק שאתם הכי לא מבינים איך הגיע לידיים שלכם? Now 7 זכיתי מנענע חחח 2. על איזה דיסק הייתם בשמחה מבקשים החזר כספי / פתק החלפה? Christina Aguilera - Stripped, חוץ מהתמונות היפות שבחוברת, אני לא חושב שיש לאבלום הזה הרבה ערך.. בכסף היו יכולים לקנות לי אלבום יותר שימושי חח 3. איזה דיסק הוא הקניה הכי משובחת שלכם? Madina lake .. אני לא מבין איך לא קניתי עוד במחיר הזה .. הייתי בוולמרט והיו דיסקים במחירים של 8 דולר.. הייתי צריך לקנות גם את של The Almost וSilverstein התלבטתי ביניהם.. 4. איזה דיסק כבר צריך להחליף עקב שימוש יתר וריבוי שריטות? Good charlotte - The Chronicles of Life and Death חרוששש 5. ובנימה אופטימית - איזה דיסק הייתם שמחים לקבל לפסח? אמממ משהו של Cobra starship או Metro station... ובקרוב יוצא חדש לפרום פירטס טו לאסט שאני הולך להזמין מהאינטרנט..

SainTonix

New member
רק דיברתי, ואתמול קיבלתי את האלבום של קוברה!!

תחשבו איזה אושר, אני כותב על זה וכמה שעות אחרי זה מקבל את זה. פשוט מושלם חח כזה הזוי. מצאתי בפוקס בטאוור רקורדס בירקונים בפ"ת את While The City Sleeps, We Rule The Streets (את ויוה אין בכלל, הוא אמר שגם לא נראה לו שיגיע, אבל לא משנה)... המוכר כ"כ התלהב שאני מכיר אותם כי הוא עשה הזמנה מיוחדת של דיסקים בסגנון שהם לא כאלה מיינסטרים ופחות שומעים אותם.. חחח הוא כזה "ידעתי שמישהו יבוא במיוחד לקנות את קוברה!" בכל אופן, ממש שמחתי לקבל את זה, אני לא מפסיק לחרוש אותו חח

GD ROCKS

New member
../images/Emo184.gif../images/Emo182.gif../images/Emo184.gif../images/Emo182.gif

1. מה הדיסק שאתם הכי לא מבינים איך הגיע לידיים שלכם? חח יש לי מלא כאלה. הדיסק שממש אין לי מושג מה הוא עושה במדף שלי ולא באמת מתישהו שמעתי אותו..איזה אחד של הPRODIGY אבל לא בדקתי מה השם שלוXD 2. על איזה דיסק הייתם בשמחה מבקשים החזר כספי / פתק החלפה? הדיודי של מיי כימקל רומנס. חחח אני מתה למכור אותו. כאילו אני אוהבת אותם, אבל אין לי מה לעשות עם הדיוידי הזה. 3. איזה דיסק הוא הקניה הכי משובחת שלכם? (לא בקטע של אלבום מופת אלא מבחינה כספית). בקושי יש לי דיסקים שאני קניתי...אבל כנראה nimrod של green day הוא הכי חמוד ממה שקניתי. 4. איזה דיסק כבר צריך להחליף עקב שימוש יתר וריבוי שריטות? כל הערימה של הדיסקים של מטאליקה/פנתרה שהביאו לי במתנה.. 5. ובנימה אופטימית - איזה דיסק הייתם שמחים לקבל לפסח? וואי מלא. ברנד ניו כמובן. והמונקיז גם יכול להיות נחמד. ואלכסיס אההה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

1. מה הדיסק שאתם הכי לא מבינים איך הגיע לידיים שלכם? הקודם קודם של דה ראסמוס ~,~ דיסקוגרפיה של שייגעצ. 2. על איזה דיסק הייתם בשמחה מבקשים החזר כספי / פתק החלפה? קלי קלארקסון. דיסקוגרפיה של שייגעצ. AFI. 3. איזה דיסק הוא הקניה הכי משובחת שלכם? וואי המ.. דיסקוגרפיה של פיונרל. DVD של פיונרל. מהדורה מוגבלת של פאניק. 4. איזה דיסק כבר צריך להחליף עקב שימוש יתר וריבוי שריטות? אמריקן אידיוט XD הוא נקנה בתקופת הדיסקמן. 5. ובנימה אופטימית - איזה דיסק הייתם שמחים לקבל לפסח? קידס אין גלאס האוסז. למרות שהוא יוצא רק עוד חודש...

Drowning Lovers

New member
איזה דיסק של AFI? ../images/Emo12.gif../images/Emo23.gif

ובאיזה מצב הוא?
אולי אני ארצה אם את מעוניינת למכור.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifכןןןן D:

דצמבראנדרגראונד במצב מעולה!! הוא ממש במצב טוב. אני חושבת שכמעט ולא השתמשתי בדיסק בכלל. פעם אחת בדיסקמן לפני שנה ומשהו ופעמיים באוטו של אבא
אני דיי מנסה למכור אותו כבר איזה שנה.. 40-50 לא יודעת בכמה...

Drowning Lovers

New member
אויש ><"../images/Emo23.gif

קיוויתי למשהו קצת יותר מוקדם שלהם. החומר היותר פאנקי שלהם.
אבל אם זה יהיה ב-40 שקל... מתי את בת"א?

למעלה