../images/Emo13.gif
1. מה הדיסק שאתם הכי לא מבינים איך הגיע לידיים שלכם? First Impression of Earth של הסטרוקס. זה הדיסק הכי חלש שלהם ביי פאר. הוא פשוט היה במבצע של 4 דיסקים ב-60 שקל בטאוור, אז בשביל 15 שקל, לא תקחו? 2. על איזה דיסק הייתם בשמחה מבקשים החזר כספי / פתק החלפה? אולי Down in Albion של השמבלס. הרבה יותר חלש מהאחרון למעט שירים בודדים שאני אוהב שם. אבל שוב, הוא נכנס באותו מבצע ביחד עם הסטרוקס, אז לא רע לי איתו במחיר הזה. 3. איזה דיסק הוא הקניה הכי משובחת שלכם? (לא בקטע של אלבום מופת אלא מבחינה כספית). הממ.. כנראה שבלי שום ספק Doves - Some Cities, שבא במארז מפואר במהדורה מוגבלת בתוך קופסא יפהפיה וכולל גם DVD אוטוביוגרפי וגלריה. דיסק פשוט מדהים שקניתי לגמרי בטעות והתאהבתי בו לגמרי. הייתי בדיסק קלאב באילת, והם הביאו לארץ כל כך הרבה מהמהדורה המוגבלת שלו, שיצא שכמעט אף אחד לא קנה, אז הם פשוט הורידו אותו למחיר מטורף של 39 שקל, או שניתן היה לקחת אותו שדיסק שמשתתף במבצע של 3 במאה. אז הלכתי עליו יחד עם הראשון של הפו פייטרס שאני באמת מאמין שהוא אולי הדיסק הכי טוב שלהם, ועם הראשון של אודיוסלייב, שהספקתי להתחרט עליו איך שיצאתי מהחנות, אז עשיתי פרסה חזרה פנימה, החזרתי אותו וקניתי לא במבצע בהחלטה של הרגע את הקריבס ואת הDVD החדש של אינקיובס.
חוץ מזה שגם אפשר להכניס לסעיף הזה את Stadium Arcadium של הצ'ילי פפרס שקניתי במארז העצום והמיוחד שלו, באותה חנות בדיוק, חצי שנה לפני הקניה הזו, במחיר הכי מצחיק בעולם של 69 שקל. מי שמכיר את המארז יודע שמדובר במשהו מטורף וזה מעטר לי את המדף יופי יופי. דיסק כפול+DVD עם מייקינג אוף דני קליפורניה, וחברי הלהקה מנתחים את כל האלבום לפי שירים+סביבון עץ כזה עם דיסקיות להחלפה+שקית גולות(!!!)+דפים מקושקשים עם ציורים אישיים של חברי הלהקה+חבילת גפרורים עם הלוגו של האלבום (
). אני זוכר כשזה הגיע לטאוור כשהאלבום יצא אז הם פתחו קופסא כזו לדוגמא וכל כך התלהבתי כי אני מת על כל השיט הזה, בתור אחד שאוסף דיסקים זה הרבה יותר כיף לקנות תמיד את הגרסאות הפתעה הרי
רק חבל שבזמנו בטאוור זה עלה 249 שקל.
הפרדוקס הכי גדול, גם בנוגע לדאבס, וגם בנוגע לצ'ילי פפרס, שהגרסאות הרגילות של שניהם, עלו באותה החנות יותר. 4. איזה דיסק כבר צריך להחליף עקב שימוש יתר וריבוי שריטות? Chocolate Starfish & The Hot Dog Flavoured Water של לימפ ביזקיט ואת There's Nothing Left to Lose של הפו פייטרס, פשוט מאוד כי קניתי את שניהם הרבה לפני שבכלל גיליתי את נפלאות האינטרנט. 99 אחוז מהדיסקים שיש לי על המדף בקושי נוגנו פעם אחת. אני קונה אותם אך ורק מהסביה שבא לי שיהיה לי אותם בתצורה מקורית, ולא רק כקבצי MP3. ממילא אני שומע את כל המוסיקה שלי בבית או על המחשב או באייפוד מחוץ לבית אז זה לא כזה משנה. לעיתים רחוקות כשבא לי ממש לפנק את עצמי אני דוחף אחד מקורי לתוך הDVD (כן, אין לי מערכת בחדר
). 5. ובנימה אופטימית - איזה דיסק הייתם שמחים לקבל לפסח? בלאד רד שוז
, או Does it Offend You, Yeah? שראיתי שכבר הגיע לארץ, או הוומבאטס, או את קרוס של ג'סטיס או אפילו איזה קייט נאש כפרות עליה. או את כולם ביחד.
חג שמח!