נקיון פסח במדף דיסקים

Drowning Lovers

New member
לא יכולה. ../images/Emo69.gif../images/Emo23.gif

יש לי חזרות. ><" יום חמישי? |מחזיקהאצבעות|

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifנופ. אני הולכת להיות בשני ואולי גם ברביע

י ככה שההורים שלי ממש לא יסכימו לי ;; יש דואר.....

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהאא אם כבר משהו ממש משובח ושווה....

סינגל חתום של דה אנאמי
Away From Here שהוא אחד ההצלחות שלהם.

אוקיי../images/Emo223.gif

זה לא שיש לי מבחר כל כך ענק של דיסקים מקוריים.. 1. מה הדיסק שאתם הכי לא מבינים איך הגיע לידיים שלכם? לא יודעת.. יש רק דברים ממש ישנים כמו שרית חדד ואיזה ליאור נרקיס שאבא שלי החליט לקנות לי פעם
2. על איזה דיסק הייתם בשמחה מבקשים החזר כספי / פתק החלפה? סימפל פלאן השני.. XD זה מהתקופה שאהבתי אותם.. אם היה לי את הראשון אז עוד מילא אבל השני כבר סתם משעמם 3. איזה דיסק הוא הקניה הכי משובחת שלכם? (לא בקטע של אלבום מופת אלא מבחינה כספית). ממ.. ריימון - דרים נמבר 7 או משהו כזה.. היה 20 שקל בטאוור אז החלטתי לנסות [זה אלה ששרים את סופר גירל דונט קריי...] והאחרון של מן אלייב שדי קיבלתי בחינם.. 4. איזה דיסק כבר צריך להחליף עקב שימוש יתר וריבוי שריטות? זה בא לי בעיקר בתקופות.. היה את האחרון של טייקינג, את הדמו של this means you, הDVD והאחרון של אוונסנס ואיזה דיסק שקיבלתי כשקניתי את המגזין של רוק סאונד.. אה וגם דוקיי של גרין דיי [ואוו שנים לא שמעתי אותו] 5. ובנימה אופטימית - איזה דיסק הייתם שמחים לקבל לפסח? DVD של מיוז/דה יוזד/טיקינג[שיגיע לארץ!]

Rose131

New member
אחלה רעיוןD:

1. מה הדיסק שאתם הכי לא מבינים איך הגיע לידיים שלכם? now dance
2. על איזה דיסק הייתם בשמחה מבקשים החזר כספי / פתק החלפה? כנ"ל 3. איזה דיסק הוא הקניה הכי משובחת שלכם? (לא בקטע של אלבום מופת אלא מבחינה כספית) אממ. לא זוכרת, האמת.
אני מניחה ששל פינק כי לקחתי אותו לאח שלי. 4. איזה דיסק כבר צריך להחליף עקב שימוש יתר וריבוי שריטות? אבריל, סימפל, ג"ש. כי זה היה לפני שהיה מחשב בחדר אז הייתי שומעת אותם הרבה במערכת.
5. ובנימה אופטימית - איזה דיסק הייתם שמחים לקבל לפסח? הממ.. את הקודם של AM. את האודיו של 'כמו גדולים' של אריק איינשטיין. בתכלס גאונות. אמ.. הDVD של HIM. האחרון של בלינק. כלמיניD:

t a o t a o

New member
../images/Emo159.gif

1. מה הדיסק שאתם הכי לא מבינים איך הגיע לידיים שלכם? -הדיסק הראשון של המניקס, ג'נריישן טרוריסטס. זה לא ממש שאני לא מבינה כמו שנכנסתי לחנות דיסקים והוא עמד לו שם על המדף וזה היה קצת כמו לראות את אלוהים. מהרגע הזה ועד הרגע שישבתי בבית והקשבתי לו יש לי כמה שעות של בלאקאאוט, אז כן, איך הוא הגיע לידיים שלי קצת לא ברור לי, הכל כל כך מטושטש. 2. על איזה דיסק הייתם בשמחה מבקשים החזר כספי / פתק החלפה? -אוסף כפול של הקלאש? לא שיש לי משהו נגדו, סתם לא יצא לי להקשיב לו יותר מפעם אחת אז הוא קצת מיותר לי. 3. איזה דיסק הוא הקניה הכי משובחת שלכם? (לא בקטע של אלבום מופת אלא מבחינה כספית) -רגע, קניה משובחת זו קניה יקרה או זולה? הממ.. הכי יקר- סינגל של המניקס (ייבוא יפני), הכי זול- דיסק חתום של ניקי ווייר (כי זה היה מתנה) 4. איזה דיסק כבר צריך להחליף עקב שימוש יתר וריבוי שריטות? -אף לא אחד! אני קונה דיסקים, מאפסנת אותם בארון וממשיכה להקשיב ל-. MP3 דיסקים זה סקסי, טביעות אצבע על כל הארטוורק זה לא. 5. ובנימה אופטימית - איזה דיסק הייתם שמחים לקבל לפסח? -משהו של הלסינקי (אם הוא רק יתעשת ויוציא אחד).

IndieCindy

New member
:) שנים

1. מה הדיסק שאתם הכי לא מבינים איך הגיע לידיים שלכם? חחח הסאונדטראק של רוקי. |: 2. על איזה דיסק הייתם בשמחה מבקשים החזר כספי / פתק החלפה?כל מיני דברים שקניתי בחטיבה בתקופה שכל שבוע החלפתי להקה... 3. איזה דיסק הוא הקניה הכי משובחת שלכם? (לא בקטע של אלבום מופת אלא מבחינה כספית). אמממ 3 שעלו לי ביחד 14 פאונד!!! בHMV בסטנסטד בקיץ האחרון... האחרונים של THE KOOKS, KASABIAN וTHE FRATTELIS :) 4. איזה דיסק כבר צריך להחליף עקב שימוש יתר וריבוי שריטות? Whatever people say i am that's what im not פרובבלי... 5. ובנימה אופטימית - איזה דיסק הייתם שמחים לקבל לפסח? נראהלי אביתר חסר לי חג שמח!

CitizenErased

New member
וזאת שעובדת בחנות דיסקים עונה../images/Emo8.gif

1. מה הדיסק שאתם הכי לא מבינים איך הגיע לידיים שלכם? איזשהו דיסק ענתיקה של Badly Drawn Boy שהגיע אלי מתישהו בתקופה שאהבתי מוזיקת פופ ולהקות בנים. כנראה שהיו ניצוצות של מוזיקה איכותית אפילו אז. 2. על איזה דיסק הייתם בשמחה מבקשים החזר כספי / פתק החלפה? הפסקול של שומר הראש. זה גם מתקופת הפופ... את הדיסקים של להקות הבנים והספייס גירלז אני אשאיר לעצמי כי תכלס זה ממש מגניב שעדיין יש לי אותם! 3. איזה דיסק הוא הקניה הכי משובחת שלכם? (לא בקטע של אלבום מופת אלא מבחינה כספית). ככל הנראה הסינגל של Dead Star/In Your World של מיוז או גרסת הפרומו של Origin of Symmetry שלהם שקיבלתי מתנה מחברת התקליטים
אם מדברת על קניה דווקא אז אולי Guero של בק או Closing Time של טום וויטס או Harvest של ניל יאנג או קסביאן הראשון שעלו לי גרושים...
4. איזה דיסק כבר צריך להחליף עקב שימוש יתר וריבוי שריטות? Origin of Symmetry של מיוז בוודאי. והאמת שכולל הפרומו יש לי כבר 3 עותקים של זה חח 5. ובנימה אופטימית - איזה דיסק הייתם שמחים לקבל לפסח? עצם העובדה שאני עובדת בחנות דיסקים ומקבלת הנחות אני לא חושבת שיש אף דיסק ברגע זה שהייתי רוצה ושלא קניתי עדיין או מתכננת לקנות בקרוב מאוד.. אבל בין אלה שאני מתכננת לקנות אפשר למצוא את Hot Chip - Warning שחיכיתי איתו יותר מדי זמן והחדש של Elvis Perkins - שמי שלא מכיר - הוא מעולה! והכי הכי Elbow האחרון.. פשוט מושלם.

למעלה