פסח
|גפילטעפיש|

strawberrys

New member
../images/Emo162.gif../images/Emo157.gifפסח../images/Emo155.gif|גפילטעפיש|

שרשור אוף לכבוד החופש (חוץ מכל התיכוניסטים פה שבטח נטחנו במלא ימים מרוכזים. חע, נדפקתםXD) אז ספרו על תוכניות, מחשבות, וחששות מהחג (נו, פסח, מצות .. אתם יודעים איך זה..), ומה שבא לכם. אני אהיה בטיול חמישה ימים, ויום אחד נישן בזכרון יעקוב אז אולי אני אפגוש את מילי, וביום האחרון לא נעשה כלום חוץ מלרבוץ במעיין בחיפה ולאכול פיצות. ואני מקווה שיהיה מאבטח חמוד כי זה מה-זה מוסיף לטיולP: וווואיייי שבועיים וחצי חופש. זה כל-כך מתאים עכשיו, בחייD: והשנה יש חג עם המשפחה מצד אמא, שאני קצת פחות אוהבת אותם מהמשפחה של אבא, אבל שיהיה, נסתדר. גם מאכלים של אשכנזים זה טעים לפעמים (אמירה הומוריסטית לגמרי, בחיי)

Oukami Kun

New member
המ.

אני כנראה אבלה חצי מהחופש בת"א ואת החצי השני עושה עבודות

Digi Lista

New member
תוכל לפרש לבורים שבינינו?...

או לפחות להגיד משהו יותר ברור כדי שנדע מה אתה עושה בפסח(מלבד למלא שאלונים חביבים
)

keep smiling

New member
זה משהו בסגנון-../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

עזבו-אותי-באמא-שלכם-אני-נעל-ואין-לי-כוח-לזוז. ...באמת.

אכן כן. אז משהו את יודעת.

mendokusee היא צורת סלנג של mendokusai, תואר שפירושו "מטריד, גורם צרות". במשמעות הרחבה יותר זה "אין לי כוח" או "אני עצלן מכדי לעשות את זה", או "עזבו-אותי-באמא-שלכם-אני-נעל-ואין-לי-כוח-לזוז".

keep smiling

New member
...גם את זה ידעתי.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

אתה הולך לשים לי גם הסבר על הסיומות בצורות סלנג? XD

אי אפשר להסביר על סיומות הסלנג, כי

אין להן חוקים. הן סלנג. מה שכן, בדר"כ תואר שנגמר ב-ee, הצורה התקנית שלו נגמרת ב-ai. כמו mendokusee ו-mendokusai.

Digi Lista

New member
אהבתי את התרגום../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

השתמשת במונח 'נעל' וזה ביטוי שאני אומרת בלי הפסקה עם הדגשה מכוונת ומצחיקה של העין,ככה היה גם בטיול ואז קלטתי שאני צריכה לרסן את עצמי ולהפסיק עם זה כי השתוללתי מידיי...

keep smiling

New member
נעל זאת מילה כיפית.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

קשה לא להשתולל עם מילים כיפיות.

Digi Lista

New member
כשמדגישים את העין זה בכלל מצחיק../images/Emo3.gif

אחרי שנים של השתמשות בכול המשפחה-מגף,כפכף,סנדל,נעל בלט...חזרתי לסתם נעל עם הע' הגרונית מודגשת וזה משעשע וגורם להשתוללות בלתי נמנעת אז אני חושבת שאני אעצור את עצמי כדי שלא יפגעו ממני בסוף או שזה יאמר במקום הלא נכון לאנשים הלא נכונים ובטיול זה כמעט קרה...

Yuske

New member
המממ בוא נראה מה אני אעשה בחופש פסח

חופש פסח? מה זה?...אה כן זה היום של הליל סדר והיום של אחריו נכון? אני מתי שאתם תשנו\תקומו ותהנו לכם אני אהיה בצבא><... חג שמח וכשר לכולם!!!1

למעלה